klomen kullanırken cinsel ilişkiye girmeli miyiz?

sinemmmaa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
4
1
6
37
Merhaba arkadaşlar, 2 yılı aşkıdır evliyim 6 aydır bebiş düşünüyoruz ama olmuyor dr gittim bugün klomene başladık 2. günündeyim. 5 gün kullanıp dr gidicem. yalnız bişey aklıma takıldı bu 5 günlük süre zarfında ilişkiye girmemiz mi gerekir yoksa beklemeli miyiz bilen varsa lütfen paylaşın :( dr sormayı unuttum h sonu olduğu içinde arayamıyorumm..

İlaç kullanırken böyle bir kısıtlama yok.girilebilir diye biliyorsum
Teşekkür ederim cevap için. Kısıtlamadan çok mecburiyet var mı onu merak etmiştim. Hani Dr ilişki için gün veriyor ya acaba dedim ilaç kullanırken olursa bebek şansımız artar mı diye. Pazartesi Dr sorarım artık tekrar tşk

Benim doktorum her fırsatı degerlendirin demişti ama özellikle onun söyledigi günleri bos geçmemiz gerektiğini söyledi ama siz her fırsatta calısın dedi.yumurta takibi yaparkende bos durmayın dedi.tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda sonuç alırsın

Ğ6 ay içinde klomene baslaması için erken degılmı ? Bız 1 yıl bekledık şimdı testlerımızı yaptırıp ona gore bakıcaz sız hormon testı hsg fln cektırdınızmı? Hangı asamadan sonra klomne gctınız

Benim doktorum her fırsatı degerlendirin demişti ama özellikle onun söyledigi günleri bos geçmemiz gerektiğini söyledi ama siz her fırsatta calısın dedi.yumurta takibi yaparkende bos durmayın dedi.tedavin hayırlı olsun inşallah tez zamanda sonuç alırsın
Âmin inşallah tez zamanda hayırlı sonuçlar alırız ☺️

Ğ6 ay içinde klomene baslaması için erken degılmı ? Bız 1 yıl bekledık şimdı testlerımızı yaptırıp ona gore bakıcaz sız hormon testı hsg fln cektırdınızmı? Hangı asamadan sonra klomne gctınız
Doktorum artık 1 sene beklemiyoruz dedi yaşımda 28 beklemek istemediğimizi söyledim. Hormon tahlillerinde amh 1.3 çıktı o nedenle klomene başladık 5 gün kullandım dün Dr a gittim yumurta büyümüş dedi yarın yine görmek istedi sanırım duruma göre çatlatma iğnesi vurulacak. Inşallah sorun Çıkmaz

Back
X