Klomen kullarak aşılama yapılan var mı lütfen acil cevappppppppppp!

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
35
Kızlar nolur yazın bende pko var ama düzenli yumurtluyorum çok yumurtam var ama olmadı işte 4 yıldır doktor glukofen ve klomen verdi bana bugün başladım 5 gün sonra çağırdı sonra ne yapacak bana bilmem eşime aşılama yapıcaz demiş nasıl olur aşılama iğne ile yapılmaz mı ben yanlış mı biliyorum klomenle aşılama yaptıran oldu mu bu adam ne diye verdi bana klomeni sonra ne yapacak süreci yaşayan varsa anlatsın nolur :18:

merhaba canm bende yeni üyeyim nasıl kullanlr tam bilmiyorum ama bende 1,5 yıldır çocuk istiyorum olmuyo.bende serophone kullandım ve ovitrelle vuruldum bekliyorum

umarım olur canım senin ki ne zaman belli olacak peki hamiş olup olmadığın?

valla bu ayın sonunda belli olur yeni çatlatma iğnesi vuruldum canm yaa desteğe çok ihtiyacım var

ay kıyamam ya inşallah inşallah olur eğer istiyorsan tabi Allah sana çifter çifter versin benimle paylaş sonucunu olur mu tatlım ben de çarşamba gidicem yumurtalarıma bakıcak peki ne zaman iğne vurucak yada vurmuycakmı acaba aşılama yapıcakmış ne zaman yapacak hiç bişey bilmiyorum ay meraktan ölüyorum

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..olur canm tabiki paylaşıcam sonucumu.. ya benm yumurtalıklarımın çok iyi oldğnu sölüyo doktor 3 aydr serophone kullandm ve geçen ay ovitrelle vuruldum tutmadı çünkü hormonum yüksekmş bakalım artık hayrlısı canm sen kaç senelik evlisin kaç yaşındasın ?

canım bende 6 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyoruz bizde 30 yaşındayım benimde yumurtalıklarım güzel eşimde sorun vardı varikosel ameliyatı olmuştu şimdi değerleri düzelmiş çok şükür bende pko varmış ama heray düzenli adet gördüğüm için yumurtlamam güzelmiş işte onun için klomene başladım kilom var malesef belki de ondan olmuyodur bilmiyorum bakalım bizde ilk kez bu ay başladık bu işe çarşamba gidicem sonraki süreci bilmiyorum aslında şu an klomen ve diaformin kullanmam dışında başkada hiç bi şey bilmiyorum hayırlı haberlerini alırım inşallah

anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsn.. valla bende zayıfım aksin 43,44 kilo civarıym ama ailemde herkes zayıf hamile kaldı bilmiyorum artık neden olmuo.. klomende serophonenn bir çeşiti sanırım ondan sonra çatlatma iğnesi verirler sana canm

çatlatma iğnesi oky de aşılama ne ayak anlamadım iğne vurunca şu tarihte şu saatte ilişik veriyo doktor burda yazılanlardan anladığım bu ama bana aşılama yapıcakmış eeeeee o zaman iğne vurup mu aşılama yapıcak yoksa iğne vurmadan mı?

tatlım merhaba.. bende klomen kullanıyorum bugun 5. gunum 2 gun sonra kontrole gıdecegım, yumurtalar ıstenılen boyuta gelınce catlatma ıgnesı yapacak yaklasık 36 saat sonrada asılamam olacak senınde aynıdır heralde.. aşılama yaparak ısını garantıye almak ıstemıstır dr un.. bende bı proplem yok eşimde vardı varıkosel amelıyatı oldu esımınde sayılar duzeldı gıbı.. sızın son sperm testınızde degerlerınız ne idi?

ay canım benimmmmmm aynı durumu yaşıyoruz eğer sende de pko varsa ve adetlerin düzenliyse anlattıkların da kendimi görüdüm sperm sayısı 100 milyon %50 ileri hızlı morfoloji >%4 olmuş önceden sperm sayısı 80 milyon ileri hızlı 16 milyon morfoloji >%1 di nasıl oldu da düzeldi anlamadım ay demek öyle oluca ama ben tam 5 gün kullanıcam benim de yarın 5.günüm beni çarşamba çağırdı ama yani ilaç bittikten sonraki gün o zaman hafta sonuna geliyo aşılama nasıl olucak bilmiyorum demek bu kadar çabuk şimdi daha da heyecanlandım ilk denemem ya sanki olucak gibi geliyor olmazsa üzülür müyüm hayır üzülmem 4 yıldır her ay kırmızıları gördüm çünkü ama ne biliyim sanki gün o gün ya inşallah olur bu ay bu iş desene aynı gün gidiyoruz doktora hadi bakalım beni habersiz bırakma olurmu?

Tatlim bende bi sorun yok esimin degerleri dusuk.. sizde sayilar cok guzel.. canim asilamayi hemen yapmazlar. En az iki kere kontrole cagiracak yumurtalara bakacak.. ben simdi yarin kontrole gidicem sonra cuma gidecem yumoslarin durumuna gore catlatma ignesi yaptirmam icin gun saat verecek.igneden 36 saat sonra asilama olacak.. gelismeleri yazarim sana.. ben olmazsa cok uzulecem beklemekten cok yoruldum.. insallah hayirli haberler aliriz sonunda..

anladım canım benim beni cuma çağıramaz sanırım adam şehir dışına çıkacakmış yarın ne diycek bakalım bide ben öyle hergün doktora filan gidemem ya napıcam nasıl izin alıcam bilmiyorum ama aşılama yapılsın hemen 10 gün rapor alıcam yatıcam çok stresli bi iş benimki stresten düşer zaten tutsa da üzülme sakın olmazsa da niye üzülesin ki Allah ol der ol herşey onun takdirinde lütfunda güzel kahrında de hayırlısıyla güzel sonuçlanancak ben inanıyorum sende inan bana yaz bekliycem haberlerini

selam cnm bnde klomen kullanıp doktora gtmstm ogunun aksamı ıgne vrundum 36saat snra asılmm oldu hafta sonu ama tutmadı smdı de aynı drumdayım bgun 11.30da ıgne vrunmaya gdcem persembede asılma

selam cnm bnde klomen kullanıp doktora gtmstm ogunun aksamı ıgne vrundum 36saat snra asılmm oldu hafta sonu ama tutmadı smdı de aynı drumdayım bgun 11.30da ıgne vrunmaya gdcem persembede asılma

ay canım ya cevap verdiğin için teşekkürler nolur bana de ki aşılama çok kolay bişi ben daha ilk olduğundan hiç bi fikrim yok ve evleneli 6 yıl oldu artık canım burnumda yani tutar iinşallah bu sefer seninki ben dha yeniyim buralarda benim pko varmış ama düzenli adet görüyorum bugün akşam son klomeni bitirdim günde 2 aldım yarın doktora gidicem bana ne zaman iğne yapılır şimdi iğneden 36 saat sonra bu adam burda olmuycak bence zaten hafta sonuna denk gelir hay Allah ya neyine güvenip içirid bu herif bu klomeni bana ya

Tatlim ben dr a gittim sabah kontrol vardi. 3 tane cok guzel yumurtam olmus olcerken 14-15 mm filan diyordu unuttum boyutlarini tam olarak sormayi.. ama cok guzel dedi cuma tekrar kontrole cagirdi sali gibi olur asilama dedi cuma netlesecek..

bebegm ınankı rahatla dye demyorum ama asılma cokkk kolay bsey sanıyelık hmn btyo hc korkma madem esın yok bosuna ıgne olma cnm

Tatlim ben dr a gittim sabah kontrol vardi. 3 tane cok guzel yumurtam olmus olcerken 14-15 mm filan diyordu unuttum boyutlarini tam olarak sormayi.. ama cok guzel dedi cuma tekrar kontrole cagirdi sali gibi olur asilama dedi cuma netlesecek..

bnde dun gttım 21mm yumurtam olms gece ıgne vrundum yarn asılmam var

bebegm ınankı rahatla dye demyorum ama asılma cokkk kolay bsey sanıyelık hmn btyo hc korkma madem esın yok bosuna ıgne olma cnm

yok tatlım adam derken doktor burda olmuycak demek istemiştim doktor hafta sonu şehir dışındaymış kocam burda yanımda bugün gittim doktor pelvik muayene yaptı 13 mm olmuş bir yumurta var dedi benim klomen dün akşam bitti aslında üzüldüm neden bitane diye ama belki diğerlerini görememiştir dedim sonra cuma günü yine gel dedi büyümeye devam ediyomu bakalım dedi pazartesi de çağırdı eğer 19 mm olursa yumurtan iğne vericem çarşamba aşılama yapıcam dedi heyecanlandım ilk kez olucak ya ondan galiba sonrada 10 gün rapor alıp yatıcam zaten bu kadar izin almaya memuriyetime son vericekler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…