Klomen kullarak aşılama yapılan var mı lütfen acil cevappppppppppp!

Tatlim ben dr a gittim sabah kontrol vardi. 3 tane cok guzel yumurtam olmus olcerken 14-15 mm filan diyordu unuttum boyutlarini tam olarak sormayi.. ama cok guzel dedi cuma tekrar kontrole cagirdi sali gibi olur asilama dedi cuma netlesecek..

sakın öyle düşünme sperm hızı düşük bile olsa sonuçta zaten yumurtaların dibine bırakılıyo spermler canım benim tutucak inşallah belki ikiz bile tutar 2 tane oluşmuş sende boyutuda gayet güzel bence sen klomenibitirdiğin gün mü gittin peki benim dün bitti bugün gittim karnımdan baktı ultrasona göremedi mi acaba tek sağ yumurtalığında bir yumurtan var büyümüş 13 mm olmuş dedi cuma yine gidicem sonra pazartesi yine hadi bakalım hayırlısı tutarsa bebişler hemen hemen yanı zamanda doğacak demektir

tatlım benım pzrtesı bıttı klomen bugun gıttım 2 gun sonra yani.. sana nıye karnından baktı anlamadım yumurta takıbı en ıyı vajınal ultrasonda gorulur dıe bılıyorum.. bıde erken cagırmıs senı kontrole.. dıger kontrol gunlerınde tam belli olur tatlım.. canım ınsallah guzel sonuclar alırız

inşallah canım ya doktor bugün beni muayene edip şehir dışına çıktı hatta adam üstünü giyinmiş gidiyordu ki ben yakaladım üsten bakalım göremezsek alttan bakarız dedi benim ayın 4 ünde adet olmuştum hatta 5 inde desem daha doğru olur 10.da da klomen başladı bugün işte 15.inde çağırdı belki de şehir dışına çıkcak diye bugün çağırdı cuma yine gidicem pazartesi de gidicem inşallah büyür zaten tek yumurta gördü :2:

kızlar başka yok mu klomenle aşılama yaptıran herkes iğneyle mi oldu doktor bana niye klomen verdi o zaman ya bide tek yumurtam oluşmuş zaten

kızlar başka yok mu klomenle aşılama yaptıran herkes iğneyle mi oldu doktor bana niye klomen verdi o zaman ya bide tek yumurtam oluşmuş zaten

bende klomen iciyorum cnm salı tekrar gidicem bakıcak

kızlarrrrrrrrrrr bişi sorucam nolur deneyimli arkadaşlarım benim dert ortaklarım cevap verin bana;

ayın 5.inde adet oldum 10.unda klomene başladım ilk yumurta takibi 15.inde oldu 13 mm tek yumrta var dedi dr.bana bugünyine çağırdı ayın 17.sinde yani 16 mm bir yumurta var dedi 14 mm bir yumurta daha var dedi pazar günü yine gidicem sonra da pazartesi bu yumoşlar bildiğim kadarıyla hergün 1 mm büyüyor o zaman pazartesi günü yani ayın 20 sinde eğer büyümeye devam ederse yani yumoşlar biri 19 mm diğeri de 17 mm olucak iğne yaparlar dimi bana yani süreç normal dmi gününe göre küçük filan değil dimi eğer iğne olursa çarşamba aşılama yapıcaklar bana

Aşılama değil kızlar benim durumumda aynı pko 2 ayım klomen bugun bitti benim de acaba bende çatlatma yerıne aşılamamı yaptırsam doktorunuz nasıl tavsiye etti arkadaşlar.bir de sgk filan karşılıyor mu işlemi maliyeti nedir eşimi uyarayım kendini ayarlasın oda teşekkürler

bebegm bnde ayın 1ınde adet oldum 4nde klomene basldm 8ınde bttı klomen. ayın 11ınde usg baktı brı 13 dgerı 11mmdı . snra ayın 14nde tekrar usg baktı yumurtamn brı 21mm dgerı 17mm dı ogun aksama ıgne vrundum 16sında sabh asılma oldum

ayyyyyyy çok sevindim bu habere tatlım ya sen bana moral oluyosun ne güzel 16 sında dediğin dün mü yani o zaman şu an belki bebeklerin karnındadır bak bebekler dedim hadi inşallah bakalım pazartesi belki benimkide öyle olur o zaman çarşamba bende aşılama olurum bide bişe sorucam sen sigara kullanıyomusun ben kullanıyorum malesef

canım ben pko görünümü var dedi doktor ama her ay düzenli adet görüyosan düzenli yumurtluyosundur dedi bide 6 yıldır evliyiiz diyince bana klomeni verip direk aşılama dedi ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum devlet karşılıycakmı bilmem zaten ben ilacı aldım 10 liraya klomeni heralde çatlatma iğnesine de para vericem 80 civarıymış sonrası için para filan vericem mi bilmiyorum tatlım devlet yada araştırma hastanesinde olursan bişey ödemiyosun diye biliyorum ben :26:

yok cnm kullanmyorum sende braksan canına yazk annesı olursa mınıgını zehrlersın allh gostermesn

albencım yenı topık actım gel ıstersen orda sohbet edelım brbrımzden hbermz olsun cnm topıgmn dı senelerce ugrasp dye bslıyo

çok sağol canım hsg yide çok tavsiye eden var onu çekildikten sonra çoğu kişi hamile kalmış hemen onuda sorucam doktora :)

çok sağol canım hsg yide çok tavsiye eden var onu çekildikten sonra çoğu kişi hamile kalmış hemen onuda sorucam doktora :)

evet canım bende bi kaç kere denerim olmazsa bende hsg çektiririm zaten doktorlar önce klomen tedavisi yapıyor eğer olmazsa 3 aylık tedaviden sonra neden olmuyor diye hsg çekiyor ben 6 yıldır evliyim diyince doktor neyi bekledin diye kızdı bana direk aşılama dedi aslında bana da hsg çektirmeliydi bence benim bir arkadaşıma senin çocuğun olmaz mümkün değil direk tüp bebek dedi rahmin çift rahim dedi hsg çekti kız 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı bence de eğer imkanın varsa direk özel bir görüntüleme merkezine git 400 lira ver anestiziyle yaptır onu al doktoruna götürbenim bulunduğum yerde özel hastane yok ondan gidemiyorum

kızlar başıma ne geldi dinleyin hele bugün gittim tekrar bakıldı 2.5 cm kist oluşmuş bu 3.doktor takibi yapan diğerleri görmedi mi dedi yok dedim sağda 16 mm solda 14 mm olan 2 yumurta görmüşlerdi dedim şimdi sağda 23 mm solda 18 mm yumurtan var dedi bence onlar büyüdü ve kiste döndü bu gece 11 de ovitrelle vurucam salı aşılama olacak bir gün önceye çekildi aşılama ben bişey diyim mi yumurtalar büyür belki diye 2 gündür kuru incir yiyorum yarım kilo tükettim 2 günde ve bu yumoşlar 4-6 cm büyüdü deneyin işe yaradı bende Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım

canım bak bugün neler oldu anlatayım sana bugün gittim tekrar bakıldı 2.5 cm kist oluşmuş bu 3.doktor takibi yapan diğerleri görmedi mi dedi yok dedim sağda 16 mm solda 14 mm olan 2 yumurta görmüşlerdi dedim şimdi sağda 23 mm solda 18 mm yumurtan var dedi bence onlar büyüdü ve kiste döndü bu gece 11 de ovitrelle vurucam salı aşılama olacak bir gün önceye çekildi aşılama ben bişey diyim mi yumurtalar büyür belki diye 2 gündür kuru incir yiyorum yarım kilo tükettim 2 günde ve bu yumoşlar 4-6 cm büyüdü deneyin işe yaradı bende Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

tatlım bende sabah gıttım dr.a 18-21-23 du sanırım yumurtalarım tam emın deılım de bole gıbıydı :)) catlatma ıgnesı yapıldı benımde erkene alındı yarın gece 10 da yapılacak asılamammm ayyyy cok korkuyorum yaa ınsallah esımın degerlerıde ıyı cıkar... ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…