• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥳

Dün akşam akıntımın pembe kahve olduğunu fark ettim sabah da ipliksi kahverengi akıntımsı bişey geldi ama açık kahve sonra kesildi dpo 12 test yaptım sabah negatif kafam karıştı

Yerleşme desem test negatif 🤔 regl desem devam etmedi

Bugün ağrım da çok çok hafif yok gibi kafalar karışık 😂😂😂

Bat ne zaman peki , yerleşme bat 1 hafta önce gibi bir şey oluyor
Bat çarşamba yani ovitrelle sonrası 14. Gün kan ver demişti doktorum evet genelde bir hafta deniliyor ama 6-12 gün arası da diyolar bakalım hayırlısı olsun inşallah ☺️

Bat çarşamba yani ovitrelle sonrası 14. Gün kan ver demişti doktorum evet genelde bir hafta deniliyor ama 6-12 gün arası da diyolar bakalım hayırlısı olsun inşallah ☺️
Bence de kan verin böyle bi leke gördüyseniz, inşallah vardır

O zaman kan verin ve güzel haberleri paylaşın :) acaba regl mi acaba yerleşmemi regl devam edicek mi bu stres yaşamaktansa kan verin

Kızlar benim test bi koyulaşıyo bi silikleşiyo, iğnenin etkisi ne zaman geçer diye gözlemlemek için test yapıyorum 3 gündür, ama baya kafa karışıklığı yaptı bende. Var mı böyle bişey yaşayan? Ne demek oluyo bu?

O zaman kan verin ve güzel haberleri paylaşın :) acaba regl mi acaba yerleşmemi regl devam edicek mi bu stres yaşamaktansa kan verin
Bugün de bekleyeyim yarın vereyim diyorum akşam tekrar test yaparım inşallah yerleşmedir ilk bebeğim olcak Allah nasip ederse 🙏🏻🙏🏻

Kızlar benim test bi koyulaşıyo bi silikleşiyo, iğnenin etkisi ne zaman geçer diye gözlemlemek için test yapıyorum 3 gündür, ama baya kafa karışıklığı yaptı bende. Var mı böyle bişey yaşayan? Ne demek oluyo bu?
Çıldırazaaaam

Kaçıncı gündesin benim de öyleydi dün en son negatif oldu 11. Günde

Bugün de bekleyeyim yarın vereyim diyorum akşam tekrar test yaparım inşallah yerleşmedir ilk bebeğim olcak Allah nasip ederse 🙏🏻🙏🏻
İnşallah inşallah benimde ilk klomen denemem am igne olmadım daha sat 12 günü

Gel git yapıyo yaa çok kafam karıştı, buraya atsam kalite düşer ama deniycem
Silik çizgi koyulaşıyo mu yoksa gel git mi yapıyo benim de bi garipti yani

Eklentiler

• 1000064229.webp
    1000064229.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 40
Back
X