Klomen+ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥳

Çok nadir de olsa oluyormuş doktorum söylemişti. Yumurta çatladığında geliyor o kan. Korkulacak bir şey yok diye tahmin ediyorum ama sen yine de bi doktoruna sor
benim aşılamam bugün 12de ama yumurta o kan geldiğinde çatladıysa sıkıntı olur mu ki . Gittiğimde doktorada dicem ama inşallah bir sıkıntı yoktur

benim aşılamam bugün 12de ama yumurta o kan geldiğinde çatladıysa sıkıntı olur mu ki . Gittiğimde doktorada dicem ama inşallah bir sıkıntı yoktur
Çatlama olunca 12 24 saat değerlendirilmeli bence tam uygun saatler oluyor gibi yine de doktora danışın tabii kii

Aynı aynııı Adet ağrısına benzer bi kasık ağrısı sadece, kasığımda bi doluluk hissi var onun dışında diğer tüm belirtiler gitti. İğnedenmiş demek ki. Evet doğru biliyosunuz iğneden 2 hafta sonra adet gelir yumurtalar çatladığı için, yoksa benim de adet tarihim belirsiz bende de pcos var. Dediğiniz gibi inşallah hamileyizdir çünkü bu süreç beni çok yordu

Test yapmamak için zor duruyorum hahxhajjs

Test yapmamak için zor duruyorum hahxhajjs
Ben artık yapmıycam yaa, bugün iğnenin etkisinin vücuttan tamamen atıldığını kabak gibi bi tek çizgiyle öğrenmiş oldum. Bundan sonra adeti beklerim artık. 4-5 güne herşey belli olur. Kesin adet olmam lazım çünkü. İğneden sonraki 2. haftam oluyo.

Ben elendim kızlar %99 kahverengi akıntım arttı iyice artık regl oldum sayılır kalanlara başarılar diliyorum inşallah siz sağlıklı bebişlere gebesinizdir

Hadi inşallah birlikte yapalım çift çizgileri görelim sağlıkla bebişimizi kucağımıza alalım inşallah

Ben elendim kızlar %99 kahverengi akıntım arttı iyice artık regl oldum sayılır kalanlara başarılar diliyorum inşallah siz sağlıklı bebişlere gebesinizdir
Hayırlısı olsun inşallah

Ben de adet olucam bence, bugün net bi şekilde tek çizgi gördüm testte. İğnenin etkisi tamamen geçmiş. Artık test falan yapmıycam. Bel ve kasık ağrım var. O yolun yolcusuyum bi kaç güne yanında yer alırım ben de

Bi kaç gün daha bekle belki görürsün pozitifi

Benimde bel ağrısı kasık ağrısı başladı inşallah regl belirtisi değildir ya

İnşallah Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin
, üzülmeyin kızlar benim oğlum 10 yıl sonra oldu
Ummadığım bir anda yurtdışında yaşıyorum Türkiye ye geldim tüp bebek yapmaya uçaktan iner inmez doktora gittim bir hafta sonra da regl günümdü ilaç verdi Klomen ve letu regl de kullan dedi ama çok şükür o ay hamileymişim
Ve o kadar rahatım ki ay çünkü sürekli şöyle düşündüm Türkiye’ye gideceğim tüp bebek yapacağım burada yurt dışında yani evimi temizliyorum temizlik yapıyorum eşime diyorum ben dokuz ay boyunca Türkiye’de kalacağım tüp bebek olacak falan filan sonra elhamdülillah hiç gerek kalmadan hamile kaldım hamileliğimin üçüncü ayına evime geldim doğumum burada yaptım şimdi oğlum 2:30 yaşında çok şükür kardeş istiyorum hayırlısıyla Rabbim herkese nasip etsin bizlere de yani demem o ki ben de bunu bizzat yaşamış bir insanlar söylüyorum kafaya takma gerçekten etkiliyor ister istemez insan takıyor şu an ben ikinciyi çok merak ediyorum ben halen takıyorum yaşamış biri olarak elimize geldiği kadar biraz rahat olalım inşallah

Bi kaç gün daha bekle belki görürsün pozitifi
Hiç umudum kalmadı bi karamsarlık çöktü üstüme, iğne etkisi gidip belirtiler vücudu terkedince koca bi boşluğa düştüm. Testlerden de bişey anlamadım zaten bi gün açık bi gün koyu. Adetimi bekliycem kurbanlık koyun gibi

Benimde bel ağrısı kasık ağrısı başladı inşallah regl belirtisi değildir ya
Baksana bi gün silik bi gün belirgin sonra yine silik sonra tekrar belirgin, aklımla oynuyor resmen. Bozuk bence testler. 13 nisanda gözüküyor adetim. Daha test falan yapmıycam zaten 6 gün var. Adeti bekliycem napayım..

Eklentiler

• 1000064348.webp
    49 KB · Görüntüleme: 32
Klomenle mi hamile kaldınız yoksa kullanmadan mı

Klomenle mi hamile kaldınız yoksa kullanmadan mı
Hayır kendiliğinden kaldım tedavisiz doktor yazdı ama çok şükür gerek kalmadı
Ama bu ay kullandım bakalım 10 Nisan regl günüm

Baksana bi gün silik bi gün belirgin sonra yine silik sonra tekrar belirgin, aklımla oynuyor resmen. Bozuk bence testler. 13 nisanda gözüküyor adetim. Daha test falan yapmıycam zaten 6 gün var. Adeti bekliycem napayım..
Alttakinde çok belli çizgi bekle öyle tekrar yap bence, ben de henüz yapmadım psikoloji de çok etkiliyormuş tutunmayı Allah inşallah nasip eder tatlış evlatlar bize ama nedense bu ay olsun istiyorum Allahım çok amin

Amiiiiinnnn Cidden çok yorucu bi süreç, tekte hamile kalanlara hayret ediyorum

Amiiiiinnnn Cidden çok yorucu bi süreç, tekte hamile kalanlara hayret ediyorum
Belirtilerin ne durumda ben grip olduğum için ayırt edemiyorum ya halsizlik kırgınlık tüm vücudumu sardı belim ağrıyor kasıklarımda dolgunluk var hafif ağrı hissediyorum

Belirtilerin ne durumda ben grip olduğum için ayırt edemiyorum ya halsizlik kırgınlık tüm vücudumu sardı belim ağrıyor kasıklarımda dolgunluk var hafif ağrı hissediyorum
Aynı işte benim de, adet olacakmışım gibi

`