Klomen+ovitrelle kullananlar birlikte bekleyelim 🥳

Ortadaki ne zaman diğerleri ne zaman awox da kafa karıştırıyo ya
Ortadaki dün, en üstteki dünden önceki gün, en alttaki de bugün. Baya kafam karıştı iğne etkisi gidiyor derken tekrar belirgin görüp bi daha silik görünce 404 error verdi beynim

2. Test ne güzel öyle yaaa
Bi geliyeeeaa bi gidiyeeaaa daha erken sanırım biraz daha bekliycem, neyi beklediğini bilmeden beklemek de çok yoruyo

Bi geliyeeeaa bi gidiyeeaaa daha erken sanırım biraz daha bekliycem, neyi beklediğini bilmeden beklemek de çok yoruyo
Hahahha iğne nevrimizi döndürdü yeminle benim de kahverengi akıntıdan sonra gelen giden yok tertemiz arada bi hafif ağrı vuruyo karnıma o kadar

Hahahha iğne nevrimizi döndürdü yeminle benim de kahverengi akıntıdan sonra gelen giden yok tertemiz arada bi hafif ağrı vuruyo karnıma o kadar
Yerleşme lekesi olma ihtimali çok yüksek. Bende o da yok, opak akıntı var sadece, bi artıp bi azalıyor

Yerleşme lekesi olma ihtimali çok yüksek. Bende o da yok, opak akıntı var sadece, bi artıp bi azalıyor
Karnım arada bir fena vuruyor ha geldi ha gelcek diyorum regl inşallah yerleşmedir

Benim de 11. Gün bugün test yaptım negatif

Karnım arada bir feci ağırıyo umudu kestim artık
Allahtan umut kesilmez du bakalım, hayırlısını versin dualarım sizinle, rabbim olmayan herkese versin, bana da versin

Allahtan umut kesilmez du bakalım, hayırlısını versin dualarım sizinle, rabbim olmayan herkese versin, bana da versin
Teşekkür ederim inşallah şansım döner senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah sen hamilesindir

Teşekkür ederim inşallah şansım döner senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah sen hamilesindir
Benim de 10. Günüm test yapmadım henüz yarın yapsam mı diyorum ama negatif görürüm diye cesaret edemiyorum sanırım 15. Gün test yapacağım bi kere üzüleyim ya da sevineyim inşallah hamileyizdir

Benim de 10. Günüm test yapmadım henüz yarın yapsam mı diyorum ama negatif görürüm diye cesaret edemiyorum sanırım 15. Gün test yapacağım bi kere üzüleyim ya da sevineyim inşallah hamileyizdir
Günümüz aynıymış.. Zaman geçmek bilmiyor. Adet öncesi sendromu yaşıyorum resmen, tüm oklar regliyi gösteriyor. İnşallah olmam da hamileyimdir. Modum acayip düşüyo.. Sizde var mı belirti? Ne durumdasınız?

İğneden sonra direk kanaması olan oldu mu peki. Ben ovitrelleyi dün akşam yaptım yarım saat içinde inanılmaz bir kasık ağrım ve lekelenme gibi kan geldi sabah ağrı baya azalmıştı lekelenmede durmuştu

Bugün 11dpo ikimizindeee ben de tüm belirtiler 9dpo da bitti göğüs hassasiyeti vs kalmadı.
Sadece çok az arada kasıklarıma ağrı giriyor sağlı sollu bazen ortalı onun haricinde başka belirtim yok. Zaten pcos olduğu için bazen 30 bazen 40 günde regl oluyordum. Ama sanırım iğneden 14 15 gün sonra regl başlıyormuş emin değilim vücudum benimle oynuyor gibi ne hissettiğimi bilmiyorum
Ama inşallah hamileyizdir tek temennim o
Testi aldım 15dpo da yapacağım inşallah

Çok nadir de olsa oluyormuş doktorum söylemişti. Yumurta çatladığında geliyor o kan. Korkulacak bir şey yok diye tahmin ediyorum ama sen yine de bi doktoruna sor

`