Gebeliğe Hazırlık Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini paylasabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar deneyimimi ben anlatıyım umarım sizlere de umut olur 1 sene doğal yollarla denedik Bi bebeğimiz olmadı doktor 3 ay folik asit kullan öyle deneyelim dedi gene olmadı klomen kullanmaya başladık eşim sperm testi verdi sorun yok benim kan değerlerim normal. Klomen ve çatlatma iğnesi ilk ay hemen gebe kaldım pozitifleri gördüm ama sağlıksız Dı gebeliğim düşük oldu 2.denemem olumlu sonuçlanmadı iğnenin 16.gün adet oldum geçtiğimiz ay son denemem de tek yumurta ile hamile kaldım Rabbim izin verirse haftaya görmeye gideceğim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım tabiki

Bende bu ay ilk kez klomen kullandim yumurtalar buyudu catlatma ignesi oldum ama catlamadi doktor tekrar yuksek doz igne yazdi simdi onu yaptim kendi kendime bakalim nolucak

Pko varmiydi sadece ultrasonda mi pko vardi yoksa hic bi sorun yok muydu

Yumurta tembelliği sorunum vardı 40 45 günde adet olurdum
Anladim hayirli olsun bebeginiz Rabbim kucağınıza sağlıklı şekilde almayı nasip etsin pko olunca catlamasi zor oluyor benim catlamadigi icin olmuyo yumurtam buyuyor 6 aydir ama catlamiyor 6 ay öncesinde devamli ve düzenli şekilde ilk adet gördüğüm yastan beri büyüyüp çatliyordu suanda buyuyo ilaçsız da büyüyor ama catlamiyo

Çok sağolun umarım isteyen herkes kavuşur
İlaç da mı fayda etmiyo ovitrelle yada bunun iğnesi var denemişsinizdir tabiki de

Bende bu ay ilk kez klomen kullandim yumurtalar buyudu catlatma ignesi oldum ama catlamadi doktor tekrar yuksek doz igne yazdi simdi onu yaptim kendi kendime bakalim nolucak
Bide siz igneden sonra 2 gun sonra yani kontrole gittiniz catlamadigi gözüktü tekrar mi igne yapti size Beni kontrole çağırmadı catlamadigini adet olunca gidip ogrendim nisan ayındaki tedavide çağırmasa da gidecem kontrole

Çok sağolun umarım isteyen herkes kavuşur
İlaç da mı fayda etmiyo ovitrelle yada bunun iğnesi var denemişsinizdir tabiki de
Bikere yaptırdım ovitrelle sadece yani tedavimiz yeni 1 ay tedavi gordum 6 aydir bebek istiyoruz ilk tedavimde ignede yaptırdık catlamamis

Merhaba yakın tarihlerde olmuşuz bende bu ay ilk defa klomen +ovitrelle oldum 15.gün testim negatif ve regl henüz yok hala, bende perşembe gideceğim. Sizde nedir sonuç merak ettim

Bikere yaptırdım ovitrelle sadece yani tedavimiz yeni 1 ay tedavi gordum 6 aydir bebek istiyoruz ilk tedavimde ignede yaptırdık catlamamis
Yaa kiste falan dönüştü mü peki hamile kalmaya çalışırken kist belasıyla uğraşanlar da oluyo. Merak etmeyin iğne yada klomen her ay farklı tepkiler veriyo benim birinde 3 diğerinde 1er yumurtam vardı mesela kini 12. Gün gelişti kimi 14 çatlaması da öyle umarım Bi sonraki denemeniz olumlu olur

Kist oldu ama küçük 2 cm geçecek dedi adetle hic bisey yazmadi 1 ay ara verdık bu yuzden

Klomen ve iğnenin etkisi hemen geçmez bu ay tedavi yok diye umudunu kesme canım ovulasyon falan dene değerlendir kesin
Onuda yaptım canim yumurtam buyudu yine bu ay ama catlamadi tam buyumeden söndü tet pozitif e yakin koyulastiı iyice ama sonra tekrar söndü malesef yani tahminim gecen ayda klomenle lh testi kullanmıştım 18 mm oldu yumurta reglin 18.gunu ama catlamadi

Yumurtam 6 aydir catlamadigi icin dolayısıyla normal adet olmuyorum duphaston la adet görüyorum 32 gunde 1 adet ortasında başlıyorum ilaca ama 6 ay öncesinde 30 gunde bir adet görüyordum 30 la 33 arasi degisiyordu
Acaba sizde de mi yumurta tembelliği var diye düşündüm o yüzden sordum benim yumurtam geç gelişiyor haaliyle kalitesiz oluyo demişti doktorum ama çatlaması hakkında birsey demedi sizde de mi durum böyle olabilir diyecektim

Alla alla çok garip biraz doğal yollarla mı deneseniz kürler var doktorunuza danışıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…