Gebeliğe Hazırlık Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini paylasabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana sadece 3gun iliski dedi igne gunu yapilmiyosa daha iyi demekki 2gunum var daha sevindimm. Insallah kotu bisey yoktur yumurta catlamasida agri yapiyo zaten. Bende yarin catladimi diye kontrole gidicem yazariz buraya sonuclari
Senin olur inşallah canım benim 17.gün artık iğneden sonra idrar testleri negatif zaten malesef. Regl gecikmesi yaşıyorum demek ki.

Senin olur inşallah canım benim 17.gün artık iğneden sonra idrar testleri negatif zaten malesef. Regl gecikmesi yaşıyorum demek ki.
Catladimi diye kontrole gittinmi? Ben bir kere gittim catlamadigi icin tekrar igne oldum yarin yine gidicem bakalim catladimi

Bugun 3gun olucak igneyi yapali
Bir günün daha var canım o zaman iğne olduğun günü saymadan hesaplarsak. Canım bence nasip ya, neleri var insanların oluyor. Bende de eşimde de hiçbir sorun çıkmadı ama olmadı, ne zman olcak bakalım. Bekliyoruz işte

Catladimi diye kontrole gittinmi? Ben bir kere gittim catlamadigi icin tekrar igne oldum yarin yine gidicem bakalim catladimi
Hayır gitmedim doktor böyle birşey dememişti, bende bilmiyordum. İğneyi yaptı işte 2 yumurta varmış 20mm sağda dedi. 3 gün ilişki dedi işte, Adet görsen de görmesende gel dedi.

Hayirli zamanda hayirli evlatlar versin rabbim insaallah hepimize

Hayır gitmedim doktor böyle birşey dememişti, bende bilmiyordum. İğneyi yaptı işte 2 yumurta varmış 20mm sağda dedi. 3 gün ilişki dedi işte, Adet görsen de görmesende gel dedi.
Ben ilk igneyi yaptigimda 22mm ikincide 24.6mm olmus dedi bakalim catladimi. Gelicek ay insallah tam yaparsin doktora soylersin kontrol etsin catlamayi

Ben ilk igneyi yaptigimda 22mm ikincide 24.6mm olmus dedi bakalim catladimi. Gelicek ay insallah tam yaparsin doktora soylersin kontrol etsin catlamayi
İnşallah canım. Acaba kendi kendine çatlamaz mı neden yeniden iğne yapmaları mı gerekiyormuş? Bilmediğim için soruyorum

İnşallah canım. Acaba kendi kendine çatlamaz mı neden yeniden iğne yapmaları mı gerekiyormuş? Bilmediğim için soruyorum
Yok catlaya bilirde catlamaya bilirde onun icin kontrol lazim. Kac yasindasin ne zamandir evlisin? Merak ettimde

2 senedir evliyim. Bir sene biz istemedik, bir senedir de olmadı işte son durum klomen 30 oldum
Bende 2senedir evliyim ilk zamanlardan istiyoduk aslinda esim asker tayini daglara cikti 6ay ayri kaldik 6ay ayda bir kere geliyodu simdi 1yildir beraberiz 24yasindayim bende

Yeni mi başladın tedaviye, bir yılı doldurdun mu canım
Bana once baska doktorlar rahmin kucuk cocugun olmaz uzun sure diyerekten tedaviler 3aylik igneler masajlar falan yaptilar hic yumurta buyutme yapilmadi. Memlekete gidince annem baska doktora goturdu o doktor seni cok korkutmuslar dedi yumurta takibi yaptik sonra klomene basladik. Simdi klomenle ilk ayim ama baska tedavilerle 1yili doldurdum. Ama o tedvilerden sonra rahmim daha cok kuculdu bilmiyorum yani cokta umutlu deyilim

Anladım canım. Bende ailem ve çevremdeki herkesin beklemeden çocukları oldu o yüzden bu muhabbetleri pek bilemiyorum, düşünmeyince de pek ilgisini çekmiyor insanın bu konular e şimdi isteyince öğrenmeye başlıyorsun. Kadın Doğum ile hikayemiz başladı inşallah hayırlı güzel de sonuçlar alırız. Öyle olumsuz bakma bence. umutlu olmalısın, doktordan doktora bile neler değişiyor. Doktorunu değiştirirsin gerekirse, kadın doğum herkesin harcı değil ama işini iyi yapan insanlar var, iyi yerlerde çok İyi bir tedavi ile eminim çok güzel bir şekilde hamile olursun.

Yeni mi başladın tedaviye, bir yılı doldurdun mu canım
Ilk tedaviye basladim 1aylik ilaclar yazildi yaptim yeniden hastaneye gittim ne goreyim doktorum vefat etmis sonra hep bi engel bi sacmalik. Benimde annemin kiz kardesimin hemen oldu cocuklari bi tek bende sorun var benim zaten herseyim boyle urasmazsam olmaz. Bende hic bilmezdim son 1yilda sadece internetten neler ogrendim. Bu yeni doktordan azcik daha umutluyum dun ruyamda gordum yumurtam yine catlamamis doktor makasla catlatiyo

Canım İnternetede çok fazla bakmamaya çalışıyorum bilgi yanılgısı yapabilir güvendiğim yerlere bakarım ama, ihtiyaç duyarsam .Yoksa takılıyor kafam bu sefer, balım ağrıyor yazsan neler çıkar bu internette bana noldu dersin bu tedaviye başlamadan rahim filmi çekindim ki çok korkuyordum doktor önce film çekip bakalım sıkıntı varsa boş yere tedaviye başlamalayım dedi şükür birşey çıkmadı. sonra işte klomene başladım. Rüyalarda neler olmaz ki

Merhaba canim, doktora gittinmi ne oldu?

Ben doktora gittim kizlar bugun catlamamis kistim gitmiş cok sukur 1 ay ara vermiştim suan 2.tedaviye başladık klomen inofolik seklinde insallah bu ay catlar dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…