Gebeliğe Hazırlık Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini paylasabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bende yaş deyince kusura bakma Bi 40 falan sandım hemen hemen aynı yaşıtız öyle düşünme
Yok canm ne bileyim pko olan herkes 3 4 sene bekliyor ben de beklersem 30 u geçerim diye
Aaa bende yaş deyince kusura bakma Bi 40 falan sandım hemen hemen aynı yaşıtız öyle düşünme
Canim haklısın ben stres ettim iste çevremde hep pkos var 3 4 yil bekleyen gervi hic kimsenin tedavisi birbirine uymuyor her ilac herkeste farklı etki gosteriyor hayirlisi nasip rahim filmden sonra kendi haline bırakırım bitkisel devam ederm 3.tedavide olmazsa rahim filmi dedi doktor

Aynen geneli öyle yapıyo bende bu son 3. Denememde doktor olmazsa 3 ay ara vericez vücudunu dinlendireceğiz o sırada rahim filmi isteriz demişti ama sana birsey deyim mi ben kafamdan çıkardığım an hamile kaldım daha doğrusu taşınma arasında kalmışım hiç ümidim yoktu o yüzden çok inanıyorum bu stres kafaya takmak yanlış

Aynen canim bakalim hayirlisi insallah filme gerek kalmadan bende kaliriM Rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk tedavimde cok taktim stres yaptım pko oldugumu yeni öğrendim acemiyim bide hemen bebek olacak sanmalar felan pko num şoku hepsinin stresi yumurtamida catlatmadi iste artik rahatım ve bilgiliyim insallah olur zamanla nasip

Merhaba ilk doz kaçtı ovitrelle kist oldumu sende catlamauinca suan dozun kac bu ay ki
Bu ay zaten ilk yapiyorum catlamayi yaptim kontrole gittim catlamayinca bu gece yine igne yap dedi doktor. Ovitrelle degildi bende iyne ilk doz 1000 sonraki 10000 dun kendj kendime yaptim ayna karsininda ben igneden o kadar korkuyordumki. Bana kendi kendime igne yaptiran hayat daha neler yaptirmazki

Merhaba yakın tarihlerde olmuşuz bende bu ay ilk defa klomen +ovitrelle oldum 15.gün testim negatif ve regl henüz yok hala, bende perşembe gideceğim. Sizde nedir sonuç merak ettim
Benimde negatif doktorum adet olucaksin adetliyken gel dedi napicak mrrak ediorum

Igne ne ovitrelleden farkli mi catlatici igneler mi var ben yumurta buyutucu iğneleri biliyorum ama catlaticiyi bilmiyordum

Ignenin ismi ne ki catlatma ignesi yazıyorum ovitrelle çıkıyor

Benimde hep sancim olmuştu bende bebek sandim ama 16.gun regl oldum meğersem catlamayan yumurtam mis o agri is yaparken birden girerdi yatardım hemen uzanirdim gecene kadr o dereceydi

Benim öyle şiddetli değil, arada girip çıkıyor. Gebelik olsa süpriz olur ama ilk deneme tutacak kadar şanslı olduğumu sanmam. En azından kist olmamıştır inş.

Sen ne zman gideceksin, ben nasipse perşembe gideceğim. Hala regl olmadım. Tahmin ediyorum hamilelik yoksa yine klomen verecekler diye düşünüyorum? Bilmiyorum.
Bana adet olunca gel dedi canim oyuzden adet olmayi bekliorum. Tekrarmi klomen mi diycek aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…