- 29 Ocak 2021
- 120
- 61
- 48
- Konu Sahibi Iyiyureklim06
-
Pko var ya o yüzden beklemek istemiyorum canim bide yas 26 olunca bakalim illaki catlar belki iğnenin dozları yükselirler ovitrelleninAlla alla çok garip biraz doğal yollarla mı deneseniz kürler var doktorunuza danışıp
Aaa bende yaş deyince kusura bakma Bi 40 falan sandım hemen hemen aynı yaşıtız öyle düşünmePko var ya o yüzden beklemek istemiyorum canim bide yas 26 olunca bakalim illaki catlar belki iğnenin dozları yükselirler ovitrellenin
Yok canm ne bileyim pko olan herkes 3 4 sene bekliyor ben de beklersem 30 u geçerim diyeAaa bende yaş deyince kusura bakma Bi 40 falan sandım hemen hemen aynı yaşıtız öyle düşünme
Canim haklısın ben stres ettim iste çevremde hep pkos var 3 4 yil bekleyen gervi hic kimsenin tedavisi birbirine uymuyor her ilac herkeste farklı etki gosteriyor hayirlisi nasip rahim filmden sonra kendi haline bırakırım bitkisel devam ederm 3.tedavide olmazsa rahim filmi dedi doktorAaa bende yaş deyince kusura bakma Bi 40 falan sandım hemen hemen aynı yaşıtız öyle düşünme
Aynen geneli öyle yapıyo bende bu son 3. Denememde doktor olmazsa 3 ay ara vericez vücudunu dinlendireceğiz o sırada rahim filmi isteriz demişti ama sana birsey deyim mi ben kafamdan çıkardığım an hamile kaldım daha doğrusu taşınma arasında kalmışım hiç ümidim yoktu o yüzden çok inanıyorum bu stres kafaya takmak yanlışYok canm ne bileyim pko olan herkes 3 4 sene bekliyor ben de beklersem 30 u geçerim diye
Canim haklısın ben stres ettim iste çevremde hep pkos var 3 4 yil bekleyen gervi hic kimsenin tedavisi birbirine uymuyor her ilac herkeste farklı etki gosteriyor hayirlisi nasip rahim filmden sonra kendi haline bırakırım bitkisel devam ederm 3.tedavide olmazsa rahim filmi dedi doktor
Aynen canim bakalim hayirlisi insallah filme gerek kalmadan bende kaliriM Rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk tedavimde cok taktim stres yaptım pko oldugumu yeni öğrendim acemiyim bide hemen bebek olacak sanmalar felan pko num şoku hepsinin stresi yumurtamida catlatmadi iste artik rahatım ve bilgiliyim insallah olur zamanla nasipAynen geneli öyle yapıyo bende bu son 3. Denememde doktor olmazsa 3 ay ara vericez vücudunu dinlendireceğiz o sırada rahim filmi isteriz demişti ama sana birsey deyim mi ben kafamdan çıkardığım an hamile kaldım daha doğrusu taşınma arasında kalmışım hiç ümidim yoktu o yüzden çok inanıyorum bu stres kafaya takmak yanlış
Bu ay zaten ilk yapiyorum catlamayi yaptim kontrole gittim catlamayinca bu gece yine igne yap dedi doktor. Ovitrelle degildi bende iyne ilk doz 1000 sonraki 10000 dun kendj kendime yaptim ayna karsininda ben igneden o kadar korkuyordumki. Bana kendi kendime igne yaptiran hayat daha neler yaptirmazkiMerhaba ilk doz kaçtı ovitrelle kist oldumu sende catlamauinca suan dozun kac bu ay ki
Benimde negatif doktorum adet olucaksin adetliyken gel dedi napicak mrrak ediorumMerhaba yakın tarihlerde olmuşuz bende bu ay ilk defa klomen +ovitrelle oldum 15.gün testim negatif ve regl henüz yok hala, bende perşembe gideceğim. Sizde nedir sonuç merak ettim
Igne ne ovitrelleden farkli mi catlatici igneler mi var ben yumurta buyutucu iğneleri biliyorum ama catlaticiyi bilmiyordumBu ay zaten ilk yapiyorum catlamayi yaptim kontrole gittim catlamayinca bu gece yine igne yap dedi doktor. Ovitrelle degildi bende iyne ilk doz 1000 sonraki 10000 dun kendj kendime yaptim ayna karsininda ben igneden o kadar korkuyordumki. Bana kendi kendime igne yaptiran hayat daha neler yaptirmazki
Uzuldum Kacinci tedaviydiBenimde negatif doktorum adet olucaksin adetliyken gel dedi napicak mrrak ediorum
Ignenin ismi ne ki catlatma ignesi yazıyorum ovitrelle çıkıyorBu ay zaten ilk yapiyorum catlamayi yaptim kontrole gittim catlamayinca bu gece yine igne yap dedi doktor. Ovitrelle degildi bende iyne ilk doz 1000 sonraki 10000 dun kendj kendime yaptim ayna karsininda ben igneden o kadar korkuyordumki. Bana kendi kendime igne yaptiran hayat daha neler yaptirmazki
Ignenin ismi ne ki catlatma ignesi yazıyorum ovitrelle çıkıyor
Yumurta sag taraftaydi ama simdi sol tarafimda acayip agri varIgne ne ovitrelleden farkli mi catlatici igneler mi var ben yumurta buyutucu iğneleri biliyorum ama catlaticiyi bilmiyordum
Sen ne zman gideceksin, ben nasipse perşembe gideceğim. Hala regl olmadım. Tahmin ediyorum hamilelik yoksa yine klomen verecekler diye düşünüyorum? Bilmiyorum.Benimde negatif doktorum adet olucaksin adetliyken gel dedi napicak mrrak ediorum
Çift taraflı sancı bende de var 16. Günüm regl yok hala.Yumurta sag taraftaydi ama simdi sol tarafimda acayip agri var
Benimde hep sancim olmuştu bende bebek sandim ama 16.gun regl oldum meğersem catlamayan yumurtam mis o agri is yaparken birden girerdi yatardım hemen uzanirdim gecene kadr o dereceydiÇift taraflı sancı bende de var 16. Günüm regl yok hala.
Ovitrelle ise yaramayinca mi bunu yaziyor doktorEki Görüntüle 2807343
Bunun biri sivi biri toz seklindeydi karistirdim. Bizde xorionik qonodotropin adi
Benimde hep sancim olmuştu bende bebek sandim ama 16.gun regl oldum meğersem catlamayan yumurtam mis o agri is yaparken birden girerdi yatardım hemen uzanirdim gecene kadr o dereceydi
Insaallah hamilesindirr. Benim sancilar azaldi simdi gecti tamamenÇift taraflı sancı bende de var 16. Günüm regl yok hala.
Bilmem benim ilk denemem zaten ovitrelle hic yazilmadiOvitrelle ise yaramayinca mi bunu yaziyor doktor
Bana adet olunca gel dedi canim oyuzden adet olmayi bekliorum. Tekrarmi klomen mi diycek acebaSen ne zman gideceksin, ben nasipse perşembe gideceğim. Hala regl olmadım. Tahmin ediyorum hamilelik yoksa yine klomen verecekler diye düşünüyorum? Bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?