- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
- Konu Sahibi Iyiyureklim06
-
Uzuldum Kacinci tedaviydi
Tmmm canim saolasin hayirlisi olsun hakkımızda bakalim doktor karar vrir galiba 4 5 gune kdr regl olcam bekliyorumBilmem benim ilk denemem zaten ovitrelle hic yazilmadi
Benimde hep sancim olmuştu bende bebek sandim ama 16.gun regl oldum meğersem catlamayan yumurtam mis o agri is yaparken birden girerdi yatardım hemen uzanirdim gecene kadr o dereceydi
Sen bebek mi bekliyorsun peki,Insaallah hamilesindirr. Benim sancilar azaldi simdi gecti tamamen
Bana da olsan da olmasan da gel demişti.Bana adet olunca gel dedi canim oyuzden adet olmayi bekliorum. Tekrarmi klomen mi diycek aceba
Doğrusu bende ümitliydim ama idrar testlerinde Bi kere bile çift çizgi görmedim bazısı silik var mı falan diyor bende o da olmadı. Negatif, negatif... İnşallah tez zamanda kavuşuruzIlk kez di ama cok umitliydim tam bi hayalkirikligi yasadim.☹
Uzulme canim bizimde kaderimiz bu sanirim ya. Isallah bizede guler kahpe kader, esim destek olmasina cok oluyor ama son zamanlarda sirf buyuzden evliligimde bi mutsuzluk bi umutsuzluk var , ne yapacagimi bilmiyorumDoğrusu bende ümitliydim ama idrar testlerinde Bi kere bile çift çizgi görmedim bazısı silik var mı falan diyor bende o da olmadı. Negatif, negatif... İnşallah tez zamanda kavuşuruz
Biz de öyle bi durum yok çünkü yeni evliyiz daha 6 ay oldu korunmayı birakali ama insallah olmaz esim benden daha anlayışlı gec olsun güç olmasın der hep vardır bi hayir der bosver kafana takma der bilmiyorum belki daha yeniyiz ondan dir sizin için üzüldüm kac senedir evlisinizBu cocuk olmama yuzunden evliliginde sessizlik ve mutsuzluk yasayan varmi kizlar. Esim destek olmasina oluyir bana ama ondaki o mutsuzlugu gorunce bende mahvoluyorum
Benim de her alanda yanımdadır hep. Ama o da çok istiyor, olmayınca aynı şekilde üzülüyor,bizim gibi çok istedikleri için bence.Uzulme canim bizimde kaderimiz bu sanirim ya. Isallah bizede guler kahpe kader, esim destek olmasina cok oluyor ama son zamanlarda sirf buyuzden evliligimde bi mutsuzluk bi umutsuzluk var , ne yapacagimi bilmiyorum
Yok tedavideyim ben. Catlatma ignesi olunca cok fazla agri sanci olduda onu demistimBenim öyle şiddetli değil, arada girip çıkıyor. Gebelik olsa süpriz olur ama ilk deneme tutacak kadar şanslı olduğumu sanmam. En azından kist olmamıştır
Sen bebek mi bekliyorsun peki,Vanillin tedaviye devam mı ediyorsun
Bende vuruldum işe gittim bişey yoktu ama ertisi günü ağrı yaptı.Yok tedavideyim ben. Catlatma ignesi olunca cok fazla agri sanci olduda onu demistim
Hayirlisiyla olur insaallah. Doktor degerlendirmeni nasil onerdi size? Bana 3gun birliktelik olsun dedi ama benin esim nobetteydi bi tek bu gece evde olucak o kadar sanssizimkii anlatamamBende vuruldum işe gittim bişey yoktu ama ertisi günü ağrı yaptı.
İğne günü yapılmaması gerek dedi, sonra ki 3 gün olsun dedi. Hala regl olmadım bu aradaHayirlisiyla olur insaallah. Doktor degerlendirmeni nasil onerdi size? Bana 3gun birliktelik olsun dedi ama benin esim nobetteydi bi tek bu gece evde olucak o kadar sanssizimkii anlatamam
Bugün mü vurundun iğneyi?Hayirlisiyla olur insaallah. Doktor degerlendirmeni nasil onerdi size? Bana 3gun birliktelik olsun dedi ama benin esim nobetteydi bi tek bu gece evde olucak o kadar sanssizimkii anlatamam
is yerinden bir arkadasimin cikolata kisti vardi. evlendi, evlendikten 15 gun sonra hamile kaldi. onunla birlikte bi cok kisi duydum kisti olmasina ragmen hamile olan.Tabi haklısınız cikolata kisti daha zor.
Tabi ki herşey Hz.Allah ın elinde ol deyince olur.Bende doktoruma sordum benim gibi çikolata kisti olup aşılaması tutan var mi diye?Doktor çok dedi kist kendi başına engel değil dedi.Bir de kist brnim sağ tarafımda sol tarafın gayet iyi dedi.is yerinden bir arkadasimin cikolata kisti vardi. evlendi, evlendikten 15 gun sonra hamile kaldi. onunla birlikte bi cok kisi duydum kisti olmasina ragmen hamile olan.
İnşaAllah bize de nasip olir en kısa zamanda.Evet kızlar, bende çevremde kistleri olup hamile kalanlar gördüm üstelik beklemeden.
Bana sadece 3gun iliski dedi igne gunu yapilmiyosa daha iyi demekki 2gunum var daha sevindimm. Insallah kotu bisey yoktur yumurta catlamasida agri yapiyo zaten. Bende yarin catladimi diye kontrole gidicem yazariz buraya sonuclariİğne günü yapılmaması gerek dedi, sonra ki 3 gün olsun dedi. Hala regl olmadım bu aradayarın aksilik olmazsa gidicem doktora. Dün gece karnımın altı yanıyordu bir saat falan sürdü geçti, kist mi oldu noldu merak ediyorum. İnşallah hayırsız Bi durum yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?