Gebeliğe Hazırlık Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini paylasabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hep sancim olmuştu bende bebek sandim ama 16.gun regl oldum meğersem catlamayan yumurtam mis o agri is yaparken birden girerdi yatardım hemen uzanirdim gecene kadr o dereceydi

Benim öyle şiddetli değil, arada girip çıkıyor. Gebelik olsa süpriz olur ama ilk deneme tutacak kadar şanslı olduğumu sanmam. En azından kist olmamıştır
Insaallah hamilesindirr. Benim sancilar azaldi simdi gecti tamamen
Sen bebek mi bekliyorsun peki, Vanillin tedaviye devam mı ediyorsun

Doğrusu bende ümitliydim ama idrar testlerinde Bi kere bile çift çizgi görmedim bazısı silik var mı falan diyor bende o da olmadı. Negatif, negatif... İnşallah tez zamanda kavuşuruz
Uzulme canim bizimde kaderimiz bu sanirim ya. Isallah bizede guler kahpe kader, esim destek olmasina cok oluyor ama son zamanlarda sirf buyuzden evliligimde bi mutsuzluk bi umutsuzluk var , ne yapacagimi bilmiyorum

Bu cocuk olmama yuzunden evliliginde sessizlik ve mutsuzluk yasayan varmi kizlar. Esim destek olmasina oluyir bana ama ondaki o mutsuzlugu gorunce bende mahvoluyorum

Bu cocuk olmama yuzunden evliliginde sessizlik ve mutsuzluk yasayan varmi kizlar. Esim destek olmasina oluyir bana ama ondaki o mutsuzlugu gorunce bende mahvoluyorum
Biz de öyle bi durum yok çünkü yeni evliyiz daha 6 ay oldu korunmayı birakali ama insallah olmaz esim benden daha anlayışlı gec olsun güç olmasın der hep vardır bi hayir der bosver kafana takma der bilmiyorum belki daha yeniyiz ondan dir sizin için üzüldüm kac senedir evlisiniz

Uzulme canim bizimde kaderimiz bu sanirim ya. Isallah bizede guler kahpe kader, esim destek olmasina cok oluyor ama son zamanlarda sirf buyuzden evliligimde bi mutsuzluk bi umutsuzluk var , ne yapacagimi bilmiyorum
Benim de her alanda yanımdadır hep. Ama o da çok istiyor, olmayınca aynı şekilde üzülüyor,bizim gibi çok istedikleri için bence.

Yok tedavideyim ben. Catlatma ignesi olunca cok fazla agri sanci olduda onu demistim

Bende vuruldum işe gittim bişey yoktu ama ertisi günü ağrı yaptı.
Hayirlisiyla olur insaallah. Doktor degerlendirmeni nasil onerdi size? Bana 3gun birliktelik olsun dedi ama benin esim nobetteydi bi tek bu gece evde olucak o kadar sanssizimkii anlatamam

Hayirlisiyla olur insaallah. Doktor degerlendirmeni nasil onerdi size? Bana 3gun birliktelik olsun dedi ama benin esim nobetteydi bi tek bu gece evde olucak o kadar sanssizimkii anlatamam
İğne günü yapılmaması gerek dedi, sonra ki 3 gün olsun dedi. Hala regl olmadım bu arada yarın aksilik olmazsa gidicem doktora. Dün gece karnımın altı yanıyordu bir saat falan sürdü geçti, kist mi oldu noldu merak ediyorum. İnşallah hayırsız Bi durum yoktur

is yerinden bir arkadasimin cikolata kisti vardi. evlendi, evlendikten 15 gun sonra hamile kaldi. onunla birlikte bi cok kisi duydum kisti olmasina ragmen hamile olan.
Tabi ki herşey Hz.Allah ın elinde ol deyince olur.Bende doktoruma sordum benim gibi çikolata kisti olup aşılaması tutan var mi diye?Doktor çok dedi kist kendi başına engel değil dedi.Bir de kist brnim sağ tarafımda sol tarafın gayet iyi dedi.

Kızlar merhaba basit kistim vardı geçen ay 5 cm bu ay da 4 cm gerilemiş ama geçmemiş moralim biraz bozuldu soğan kürünü uygulayın diyorlar böyle bişey başına gelen varmı acaba soğan kürünü uygularsam bir sorun olurmu

Bana sadece 3gun iliski dedi igne gunu yapilmiyosa daha iyi demekki 2gunum var daha sevindimm. Insallah kotu bisey yoktur yumurta catlamasida agri yapiyo zaten. Bende yarin catladimi diye kontrole gidicem yazariz buraya sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…