Klomen+Ovitrelle kullananlar

duygu888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
14
1
1
29
Kızlar merhaba; yaklaşık 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz. 1.5 senedir felan olmuyor. Doktora gittik. Yaşımız 29 bu arada eşimin ve benim. Adetin 3. Günü günde 2 tane Klomen kullandım. Sağda 2 adet 23-24 mm solda 1 adet 17 mm yumurta olmuştu. Bundan 3 gün önce ovitrelle kullandım. Rahim filmi de çektirmiştim daha önce. Amh hormonlarımda da sıkıntı yoktu. Eşimin sperm kontrolüde gayet iyiydi. Sonuç olarak bugün ovitrelle nin 3. Günü . Benim gibi olup hamile kalan var mı ? Kusura bakmayın günler geçmiyor. Korku ve stres cabası.

Merhaba
Ben 17+3 hamileyim
Mart sonunda Klomen ve Ovitrelle kullandım, gebelik oluşmadı
Nisan sonunda yine Klomen kullandım fakat yumurta büyümedi o yüzden o ay tedaviye devam edemedik ve reglim 2 hafta gecikti
Haziran, temmuz, ağustos aylarında bu sefer Femara ve Ovitrelle kullandım
Çok şükür 25 Ağustos’ta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Ay ya darısı başıma genelde Klomen kullanan birinin ilkte tutmuyorsa eğer ikinci denemede yumurtası büyümüyor sanırım. Çok okudum böyle söyleyeni

Ay ya darısı başıma genelde Klomen kullanan birinin ilkte tutmuyorsa eğer ikinci denemede yumurtası büyümüyor sanırım. Çok okudum böyle söyleyeni

İnşallah
Olabilir, ben de denk geldim birkaç kez
İyi bir doktorla ilerlemek lazım bu süreçte
İşe yaramayan tedavilerle uğraşmadan doğru yönlendirmeyle ilerlemeli
Tez vakitte her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…