Kızlar merhaba; yaklaşık 2 yıldır evliyim ve çocuk istiyoruz. 1.5 senedir felan olmuyor. Doktora gittik. Yaşımız 29 bu arada eşimin ve benim. Adetin 3. Günü günde 2 tane Klomen kullandım. Sağda 2 adet 23-24 mm solda 1 adet 17 mm yumurta olmuştu. Bundan 3 gün önce ovitrelle kullandım. Rahim filmi de çektirmiştim daha önce. Amh hormonlarımda da sıkıntı yoktu. Eşimin sperm kontrolüde gayet iyiydi. Sonuç olarak bugün ovitrelle nin 3. Günü . Benim gibi olup hamile kalan var mı ? Kusura bakmayın günler geçmiyor. Korku ve stres cabası.
Ay ya darısı başımagenelde Klomen kullanan birinin ilkte tutmuyorsa eğer ikinci denemede yumurtası büyümüyor sanırım. Çok okudum böyle söyleyeni
Çok sağolun :) bugün 5. Gün ama yine bişey yok hissetmiyorum yaniİnşallah
Olabilir, ben de denk geldim birkaç kez
İyi bir doktorla ilerlemek lazım bu süreçte
İşe yaramayan tedavilerle uğraşmadan doğru yönlendirmeyle ilerlemeli
Tez vakitte her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah
Bu ay bende başladım bakalım iğne vurulacak daha iki kez kimyasal yaşadım geçen ay rahim filmi çekildi klomen verdi yarın doktora gideceğim dua edinÇok sağolun :) bugün 5. Gün ama yine bişey yok hissetmiyorum yani
İğnenin etkisi 14 günde geçiyor canım iğnenin etkisi ile de yanlış pozitif görebilirsin en garanti kan vermenÇok sağolun :) bugün 5. Gün ama yine bişey yok hissetmiyorum yani
Evet doğru söylüyorsun. Bugün 9. Günüm mesela. Dün ve bugün sabah idrarıyla yaptığım testler pozitif çıktı, gün içinde yaptığım testler negatif çıktıİğnenin etkisi 14 günde geçiyor canım iğnenin etkisi ile de yanlış pozitif görebilirsin en garanti kan vermen
Merhaba . Ovitrelle çatlatma iğnesinin 10.gunundeyim. iğneyi vurulduktan 3 gün sonra farklı bir sebepten dolayı hastaneye gittiğimde betam 49.9 çıktı. İğne etkisinden olduğunu biliyordum. 2 gün sonra 13.10 a düştü . 2 gün sonra 5.18 e düştü . Ve bugün 1.42 ve 10. Gün . Acaba gebelik oluşmayacakmi. Olsaydı eğer biraz da olsa yüksek olması gerekmiyormuydu kafam çok karışıkEvet doğru söylüyorsun. Bugün 9. Günüm mesela. Dün ve bugün sabah idrarıyla yaptığım testler pozitif çıktı, gün içinde yaptığım testler negatif çıktı
O kadar çok duydum ki 10-11-12 günlerde negatif çıkıp 14-15 günlerde pozitife dönen. O yüzden hiç umudunu kaybetmeMerhaba . Ovitrelle çatlatma iğnesinin 10.gunundeyim. iğneyi vurulduktan 3 gün sonra farklı bir sebepten dolayı hastaneye gittiğimde betam 49.9 çıktı. İğne etkisinden olduğunu biliyordum. 2 gün sonra 13.10 a düştü . 2 gün sonra 5.18 e düştü . Ve bugün 1.42 ve 10. Gün . Acaba gebelik oluşmayacakmi. Olsaydı eğer biraz da olsa yüksek olması gerekmiyormuydu kafam çok karışık
İnşallahO kadar çok duydum ki 10-11-12 günlerde negatif çıkıp 14-15 günlerde pozitife dönen. O yüzden hiç umudunu kaybetme
Erken gebelik testi yaptınız mı peki ? Onda çıktı mı ?İnşallah
Evet silik ama belli bir şekilde vardıErken gebelik testi yaptınız mı peki ? Onda çıktı mı ?
Benim de öyle ya, neden böyle oluyor anlamıyorumEvet silik ama belli bir şekilde vardı
Evet silik ama belli bir şekilde vardı
Yok bugün yapmadim. Betam 1.42 ye düştü zaten .10. Gündeki dimi
Sizin kaçıncı gününüzBenim de öyle ya, neden böyle oluyor anlamıyorum
Benim 9. Gün bugün sabah pozitif çıktı, gün içinde tekrar yaptım negatif çıktıSizin kaçıncı gününüz
Kan verseydin keşkeBenim 9. Gün bugün sabah pozitif çıktı, gün içinde tekrar yaptım negatif çıktı