C cencenn Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2024 40 5 6 25 Dün 16:21 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu888 #81 benzeynep1234 .!.: Evde bu vardı pcosum birde ama yakındır en fazla 1haftam vardır kaset teste çıkması zor mu oluyor Genişletmek için tıkla... Bir hafta varsa kaset testte çıkmaz regl gününün geçmesi geriyor kasette çıkması için
benzeynep1234 .!.: Evde bu vardı pcosum birde ama yakındır en fazla 1haftam vardır kaset teste çıkması zor mu oluyor Genişletmek için tıkla... Bir hafta varsa kaset testte çıkmaz regl gününün geçmesi geriyor kasette çıkması için
Onikiagustos Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2022 656 798 53 27 Dün 16:23 Konu Sahibi Konu Sahibi duygu888 #82 Merhaba ben aşılama tedavisi gördüm 2 ay önce olumsuz malesef. Gonalf ve ovitrelle kullandım 2 aydır doğru düzgün adet görmedim bir sefer kan geliyor ilk günden kesilip leke olarak geliyor 2. Gün bitiyor regli. Yaşayan var mı normal mi bu
Merhaba ben aşılama tedavisi gördüm 2 ay önce olumsuz malesef. Gonalf ve ovitrelle kullandım 2 aydır doğru düzgün adet görmedim bir sefer kan geliyor ilk günden kesilip leke olarak geliyor 2. Gün bitiyor regli. Yaşayan var mı normal mi bu