Klomen+Ovitrelle kullananlar

Hicbisey yok . Herşey gayet normal ve güzel ama olmuyor işte. Zaten 30 yaşında evlendim Şubat'ta 5 yıl olacak. Hiç korunmadik ama olmadı

Hicbisey yok . Herşey gayet normal ve güzel ama olmuyor işte. Zaten 30 yaşında evlendim Şubat'ta 5 yıl olacak. Hiç korunmadik ama olmadı
Valla aynı benim gibi bizde de hiç bi problem yok çok şükür. Sebepsiz infertilite. Biz daha 2 yıllık evliyiz ama bizde h korunmamamıza rağmen yok. Bizimde ilk tedavi

Negatif çıktı idrar testi yaptım evde. Acaba idrar da çıkması için erken mi ?

Bi yandan korkuyorum umutlanmak istemiyorum çünkü sıfır belirti ilerliyorum.
Benim 8 gün gösteriyor. Şimdi doktorumla konuştum. 15 günden boşuna yapma dedi. Varsa da çıkmaz dedi. Bozma moralini ille belirti olacak diye bişey yok . Hiç beta verdin mi

Benim 8 gün gösteriyor. Şimdi doktorumla konuştum. 15 günden boşuna yapma dedi. Varsa da çıkmaz dedi. Bozma moralini ille belirti olacak diye bişey yok . Hiç beta verdin mi
Yok valla vermedim ben, negatif çıkınca moralim çöktü zaten, silik felan görseydim verecektim de hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…