KLOMEN OVULASYON TESTİ LÜTFEN OKUYUP CEVAP VERİR MİSİNİZ YARDIMA İHTİYACIM VAR

ebnur11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
41
10
3
27
Kizlar merhaba, ben klomen kullandım bu ay ve 20 mm ve 15 mm yumurta vardı doktor 20 mm çatlar muhtemelen sadece dedi. Salı günü kontrole gittim orda gördü yumurtayı, tekrar kontrole gelmene gerek yok dedi iki güne bir ilişki dedi. Çarşamba aşırı kasık ağrım oldu dedim yumurta çatladı herhalde. Bugün öylesine bi ovulasyon testi yaptım test pik pozitif. Neden olabilir kiste dönüşmüş olabilir mi yumurtam bilgisi olan veya başına gelmiş olan var mı. Ovitrelle kullanmadım bu arada bulamadım çünkü

Diğer yumurtan büyümüştür sen bugunleri de değerlendi. Klomen kullandığım ay yumurtlama testi ile takip ettim. O ay ikizlere hamile kaldım. Eğer yumurtlama testi sizi strese sokmuyorsa o şekilde devam et

Diğer yumurtan büyümüştür sen bugunleri de değerlendi. Klomen kullandığım ay yumurtlama testi ile takip ettim. O ay ikizlere hamile kaldım. Eğer yumurtlama testi sizi strese sokmuyorsa o şekilde devam et
Canimm strese sokuyor o yüzden yapmıyordum ama kist oluşmasından korktuğum icin acaba çatlamış mıdır diye bugün öylesine yaptım pozitif çıktı. Diğer yumurtam umarım büyümemiştir Allah aratmasın ama ikiz çok korkutuyor beni.

Allah gönlüne göre versin hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Siz doktoruun dediği gibi devam edin o zaman. Aralarda da test yapma çünkü bu sefer kafan karışır iyice. Çatladı mı catlamadi mı derken

Evet çok kafam karıştı. Çatlatma iğnesi bulamadım ah bulabilseydim böyle olmazdı amin inşallah çok teşekkür ederim

Genlerinizde ailenizde ikizler var mı yoksa Klomen etkisi mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…