- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- 103
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
iyym canm yok çok sükür fazla ağrım..limonkabugsu nasılsın canım ağırıların devam ediyor mu?
Kızlar iğnenin 10 günümüş buqun ve dayanayıp test yapdım tek cizgi belirgin tekivar ama belli deyik öbürü giibbi deyil
sevindim canım ağrının olmamasına buralarda göremedim seni bugün çalıştın mıiyym canm yok çok sükür fazla ağrım..
Canım senin adına çok üzüldüm ama inş en kisa zamanda Allah o güzel duyguyu yasamayi nasip eder...moralini yüksek tut hayırlısı buymus demek ki..ben de kan testini yaptirdigim günden beri çok Üzgünüm.Ben sirami savdim kizlar... insallah sizden guzel haberler geliru-mutlu lale pink love .. benim gbi azick sevinip cok uzulmezsiniz insallah..
Igneden sonra 12. Günüm iki gündür akşamları adet sancısı gibi sancı çekiyorum biliyosununz ben zaten 10. günde kan testini yaptırdım 2.95 çıktı malesefBende aynı durumdayım canım arada bir sancılar giriyor sanki olcakmışım gibi hissediyorum. Ama benim öyle günler öncesinden ağrı olmazdı aynı gün ağrır ve hastalanırım. İnşallah olmayız yaa
Canım sen tekrar yaptıran keşke kan testi günün geçtiyse.. benim içimde şüphe var seninle ilgili sanki değerin artacakmış gibi hissediyorum. Ümitlendirmeyeyim amaValla kızlar benim de
Igneden sonra 12. Günüm iki gündür akşamları adet sancısı gibi sancı çekiyorum biliyosununz ben zaten 10. günde kan testini yaptırdım 2.95 çıktı malesefama inş six güzel haberi alacaksınız
Ay canım keşke öyle olsa da değer arsa Allah bu duyguyu hepimize yasatsaCanım sen tekrar yaptıran keşke kan testi günün geçtiyse.. benim içimde şüphe var seninle ilgili sanki değerin artacakmış gibi hissediyorum. Ümitlendirmeyeyim ama
Canim o cicileri ne zmaan giycem bilmiyorum. Benimki yola cikmak üzere gibi butun adet belirtileri var maleseffO zaman inşallah pozitifi alırsın da kocacın sana önünde bebek figürleri olan yazılar yazan t-shirtlerden alır aminnnn
Canım günün geçerse yap o zaman inşallah içime doğan doğrudur güzel haberi alırız senden.. benim bat en geç 14 eylül eğer olmazsa 15 in de test yapıcam benim günü gününe olr çünkü.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin beklemek her ay aynı stresi yaşamak çok zorAy canım keşke öyle olsa da değer arsa Allah bu duyguyu hepimize yasatsaben de çok umutluydum ama korkuyorum tekrar negatif görürüm diye daha günüm gelmedi benim zaten normalde 31 günde adet oluyorum..senin bat ne zamandır bu arada inş içindeki şüphe doğrudur :)
Ewt çıkıyo uyuz sivilceler bi atlatamadım ergenliğiCanim o cicileri ne zmaan giycem bilmiyorum. Benimki yola cikmak üzere gibi butun adet belirtileri var maleseffsenindemi sivilce cikiyor adet öncesi insallah olmazsin insallah olmayizz.
Canım günün geçerse yap o zaman inşallah içime doğan doğrudur güzel haberi alırız senden.. benim bat en geç 14 eylül eğer olmazsa 15 in de test yapıcam benim günü gününe olr çünkü.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin beklemek her ay aynı stresi yaşamak çok zor
Canım günün geçerse yap o zaman inşallah içime doğan doğrudur güzel haberi alırız senden.. benim bat en geç 14 eylül eğer olmazsa 15 in de test yapıcam benim günü gününe olr çünkü.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin beklemek her ay aynı stresi yaşamak çok zor
Cokk aminn cookkk. Bende hic cikmazdi yaa son bi kac aydir cikiyor. Evkendikten sonra benim hormonal dengen iyice değişti bozulduEwt çıkıyo uyuz sivilceler bi atlatamadım ergenliğiinşallah hamileyizdir de olmayız aminnnn
Bende sütyen çıkarıyorum bi sızlıyorlar anlatamam eğilimin de de bi sancı giriyor göğüslere ama hastalıkta böyle olurum ben malesefCokk aminn cookkk. Bende hic cikmazdi yaa son bi kac aydir cikiyor. Evkendikten sonra benim hormonal dengen iyice değişti bozuldugiguslerim asiri sizliyo kesin olcam
Sivilceler ve göğüs dolgunluğu her ay olur canım bende malesefu-mutlu lale cigim sende belirti varmiii? Senn niye olacakmisin gibi dusunuyosun
Peki adet olursan yine kendinmi deneyecksin cnm dr yardimi almayacakmisin .benim her zaman olmuyo gogus agrisi ama hic umutlu degilim yaaSivilceler ve göğüs dolgunluğu her ay olur canım bende malesef
Gidicem canım artık doktora bir tanıdık önerdi b kadın dr. ona sormuş böle böle durumu var adetlyken mi gelsin temizken mi diye o da 3. günü çağırmış. İnşallah hafta sonuna gelmezse o gün gidicem canım artık ciddi ciddi baktırayım ne yapılacaksa yapılsın tahlil film filan ne derse .. Şimdi aşılama vs. düşünmem de eğer olmazsa ileri de belki.. Ben çok sıcak bakmıyorum öyle şeylere aslında gördüğüm örneklere göre eğer vermiyosa Allah bi hayır vardır çok da zorlamamak lazım diyorum. Zorla hamile kalıp sonra dan evliliği bozulan çocukları sefil olan insanları görüyorum soğuyorum o fikirden ama bir de bazı şeyler için vesile olması gerektiğini düşünüyorum kafam karışık yani.. Tam tetkiklerimi yaptırıcam sonra da bırakıcam bu kafayıPeki adet olursan yine kendinmi deneyecksin cnm dr yardimi almayacakmisin .benim her zaman olmuyo gogus agrisi ama hic umutlu degilim yaa. B3n belki pazar test yaparim normal test erken donem testinden degilde
Bu arada göğüs ağrısı bende de oluyo her ay canım bu da aynı diğer aylar gibi. Ben test yapmıycam sanırım çünkü eğer negatif çıkarsa diycem erken yaptım çıkmadı yine yapayım filan oyle olmasın diye geçince yapıcam.. Bu ay da içimde hiç test yapma hevesi yok umutta yok herhalde ondanPeki adet olursan yine kendinmi deneyecksin cnm dr yardimi almayacakmisin .benim her zaman olmuyo gogus agrisi ama hic umutlu degilim yaa. B3n belki pazar test yaparim normal test erken donem testinden degilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?