klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

Valla bilemiorum ne oldugunu canım inşallah iyidir bebiş ... Ve vardır.. Acile gtcem canm snra doktra haber vrrxkler arıcaklarda gelcek. Özelde muayne oluorm saoldn ilgilenıolar burda.. Rahm duvarı 12 ml denişti bana. Seninki kac canım bi de baktım göremedeim progesteron son ölçtürdüğünde kac cıkmıstı 2 gün arayla olan degerlerini bi yazsana canım

Aynen zole inşallah birbirmz ettiğimz dualar kabul olur Rabbim yardmcımız olsun bebeişlerimizi sağlkla kucagmza almayı nasip etsin inşallah.

Benim progesteron a hiç bakılmadı canım henüz rahim kalınlığının da ölçüsünü söylemedi kalınlaşmış bu iyi ama henüz bişey diyemem dedi. Ben bhcg ye baktır dım hep 2 gün arayla ilacı da içiyorum sürekli biraz azaldı sanki ama kesmedi öyle perşembe öğlen başlamıştım ilaca

Anladim canim.. bendende simdi minik jelimsi icinde minik kan gbi kirmizi seyler olan seffaf akinti geldi azicik azicik korkuyorum cook

Kizlar k.bakmayin pek giremedim memlekete geldik ancak firsat buldum. Size dua ediyorum bil bol canlarim.insallah bebekleriniz annelerini birakmaz .Allahim hayirli olani nasip etsin

Anladim canim.. bendende simdi minik jelimsi icinde minik kan gbi kirmizi seyler olan seffaf akinti geldi azicik azicik korkuyorum cook
Allah allah o da ne ki canım yarın Dr a gittiğinde sorarsın sıkmamaya çalış canını en azından değerin güzel artıyor

Kizlar k.bakmayin pek giremedim memlekete geldik ancak firsat buldum. Size dua ediyorum bil bol canlarim.insallah bebekleriniz annelerini birakmaz .Allahim hayirli olani nasip etsin
Aminn.. Allah razı olsun canım yatıyorum işte öyle napalım.. sana da değişiklik olmuştur ne güzel hem aileni filan da görürsün moral olur

Amin canımm cok saol.. Sende kafanı dagtrsın canım biraz degsklk iyi olur senin için ailenle vakit gecirirsin

Allah allah o da ne ki canım yarın Dr a gittiğinde sorarsın sıkmamaya çalış canını en azından değerin güzel artıyor
En son 1.4 kat artmış canım 1.52 mün altinda artişlar riskliymiş die duydum korluorm bide o kadar kanama fln oldu ya ( Rabbim hakkımzda hayrlsini versin hepimize..

Kızlar Günaydın bende bugün kan ds bhcg yaptırıcam inşallah güzel sonuçta alırım hatta alırız limonkabugsu Cum inşallah yüreğim ağzım da aklım orda anlayacağınız ben bende değilim

Ben bıraz daha bekleyip aksam üstü vercem cqnım.. Progesterona baktır bi de canım unutma.. Stresten bi tuhaf oldum valla sersem gibiyim.. Degerim ya yükselmediyse dıye korkuorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…