- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Hımm incelmiş mi tekrar diye mi bakması lazımdı canım evet bakabilirdi. Sen koruncakmısın bu ay yoksa öyle deniycekmisiniziçim bosaldı canım yaa ona kalırsa ama yinede bakması lazımdı rahim duvarı kalınlaşıo hamilykenn ona fln bakmalıydı bence..
kornmicam canım tabi kanamam bterse azaldı ama btmedi bayladır..Hımm incelmiş mi tekrar diye mi bakması lazımdı canım evet bakabilirdi. Sen koruncakmısın bu ay yoksa öyle deniycekmisiniz
Bnm bayramdan sonra gittiğimde bakmıştı dr cnm yumurtalıkların fıstık gibi demiştikornmicam canım tabi kanamam bterse azaldı ama btmedi bayladır..yani ne bileyim bakması lazım sonuçta normalde kalınlasması iyi bsey değil hamilelkte beklenıo kalınlasmasını ama normalde kaalın olması sıkıntı..
Dr bakmadan bilemezsin onu kısmet inşallah tutturmuşsunuzdurKizlarrrrrr ☺ öbür ay klomen başlıcak tim ama lh testleri 2 gün önce pozitif sonuç verdi şehir disindayim doktorada gidemedim dünde aşırı bel ağrım ve kasık ağrım oldu günleri değerlendirdim ama pkoda yumurta yeterli buyukluge gelmiyor mu ilacsiz
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında sonuçlardan haberdar et bizi. Eğer hamile değilsen de üzülme herşey de bi hayır vardır unutma. Ama bence hamilesinKi zlar kan verdim bugün dua edin inşallah olumlu sonuç alirim
BAna bakmadı cnm iste bi dhaki ay adetünde gel dedi savdı beni basındanBnm bayramdan sonra gittiğimde bakmıştı dr cnm yumurtalıkların fıstık gibi demiştisen bi baktır cnm iyice iyi bi dr a
Ama düşmüş canım baya bi o kadar düştüyse sıfırlanır o kadar kafana takma bence yine de git tabi dr a ama çok fazla takmaa kafanaSon verdgm kanda 11 gün önce 350 cıkmıstı ya hcg bugünki 25 cıktıdaha sıfırlanmamiş (( adet gibi kanamam oldu parcalar dustu ama hcg nrden düşmedi ( cuma özele baska doktora gtcem ( moralm cok bozuldu
Bilemedm ki canim ya korkuorm acikcasi gdecm bi doktra hayrlsyla bakalimAma düşmüş canım baya bi o kadar düştüyse sıfırlanır o kadar kafana takma bence yine de git tabi dr a ama çok fazla takmaa kafana
Çok zor süreçler cnm ya bende acayip stresliyim hastalanayımda testlerimi yaptırayım diye bekliyorum kuzu kuzu. Hamile kalsannbi dert kalmasan bi dert Allah hayırlısını versinBilemedm ki canim ya korkuorm acikcasi gdecm bi doktra hayrlsyla bakalim
Bulamadım link atarsanız sakıncası yoksaOoof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)
Tmam buldumOoof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)
Dr a sormuşsun sakınca yok demiş tatlım ve kullanmışsın ilaçları ona güvenmektwn başka çaren yok şuan bence içine kurt düşürme kimleri duydum ben hamile olduğunu bilmeden emar bile çektirdiler çocukları sapa sağlam Allah koruyo onları özellikle öğrenene kadarKızlar merhaba ben de iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay da iğneyi oldum bugün 8.günüm iğneyi tatildeyken vuruldum ilişki günleri bittikten sonra memlekete geldiğimde halsizlik ateşle acile gittim ve dr. fazla derecede enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük iğne ve antibiyotik verdi doktoruma sordum kullanmamda sakınca olmadığını söyledi ama merak ediyorum ondan dolayı bu ay da olmaz mı acaba diye
Fazla ilaç iyi değil bana dr sadece parol ic dedi dış ağrısı için oda çok agrirsa..ama stres asla dedi ..Kızlar merhaba ben de iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay da iğneyi oldum bugün 8.günüm iğneyi tatildeyken vuruldum ilişki günleri bittikten sonra memlekete geldiğimde halsizlik ateşle acile gittim ve dr. fazla derecede enfeksiyon olduğunu söyledi 5 günlük iğne ve antibiyotik verdi doktoruma sordum kullanmamda sakınca olmadığını söyledi ama merak ediyorum ondan dolayı bu ay da olmaz mı acaba diye
Fazla ilaç iyi değil bana dr sadece parol ic dedi dış ağrısı için oda çok agrirsa..ama stres asla dedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?