klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

bi kaç günün geçsin bekli canım, snra doktora gidersin

Ah kıyamam yaa boş boş mandalina ye canm iyi gelir bide ıhlamur iç içine çubuk tarcın karabiber at azcık çok iyi geliyo bemm special bi tarifimnvar ıhlamurda hem tadı çok gzl hemde zımba gibi yapıyo
tarcından nefret ederim karabiberda dokunuyo canım ( bal ılık su limon içiorm

En kesin kan testi canım sen hamilesindr belki icimedoğdu insallah hamilesindir bebesin gelmiştir insalah sabır bakalım bnde 3gundur şiddetli sugibi akıntı var anlamadım neyin nesi Allah yardımcımız olsun canım..

inşallah canım yaa o kadar cok ümitleniyorumki ister istemez. hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum. bendede fazla akıntı var, hiç olmazdı bu kadar. oda erken hamilelik belirtisi olabiliyomus. ikimizde fazla kendimizi kaptırmayalım ama bide bakarsın ikimizde hamiş oluruzz :) sende bi kac gün sonra tekrarla bakalım testi

Aynen insan korkuyo istemediği sonuçları gorecek diye bilmiyorum canım ama bende böyle akıntı olmamıştı insallah hamileyizdir..

Aynen insan korkuyo istemediği sonuçları gorecek diye bilmiyorum canım ama bende böyle akıntı olmamıştı insallah hamileyizdir..
Yarın adet takvimine göre adet günüm amagecen ay 26 sında olmuştum bilmiyorum 26sina kadar beklerim adet olursa olur zaten olmazsa da kan testine baktircam bide önce kanda sonra idrarda belli oluyomus gebelik aklim karışık..
Migdemde çok bulanyo bu arada nedir bu haller yaa

bende testi 26sında tekrarlicam. hepimizin hakkında hayırlısı :) inşallah kavuşuruz bebişlerimize

Bugünde adet olmadım eski tarih yarın bakalım nolcak testten sonra artık umudum kalmadı gerçi adet olacaksamda hemen olmayı isterim boş beklemek istemiyorum midem çok bulanyo bugün nedense adetten öncede bulanirdifakat bukadar değil karmaşıklık içindeyim...

Dayanamayıp yarın kan testi yaptircam eğer adet olmazsamçok merak ediyorum sonucu açıklarım arkadaşlar...

Ayy tüh.. Hayırlısı olsun canım en doğru zamanı Allah biliyor bebisini yollicak sana ve bekleyen herkese ben henüz adet olmadım bugün geçen ayki günüydü bakalım kan testine gitmedim daha merak ediyrm kendimi tutuyorum adet olacakmisim gibi geliyo bilemedim carsamba tesr yaptgmda tek çizgi görünce umut kalmadı..kendinize iyi bakın havalar sogudu dikkat edin..umutla kalın..

naptın canım kan testi yaptırdınmı? inşallah adet olmamıssındır. ben bugün testi tekrarladım sonuc negatif
Aaa niye ya pozitif çıksaydı ya..
Kan testi yaptir adet olmadım henüz yarın yada bilmiyorum kan testi yaptırırım belki o kesin sonuç çubuk testlere guvenemem son umut kan testi sende yaptir bence bakarsın ikimizde hamileyizdir canım ..

keşke pozitif cıksaydı inan dünden beri nasıl moralım bozuk cok üzüldüm ama yinede hayırlısı böylemiş diyorum. bidahaki aya inşallah :) evet bakalım, adetim gecikirse bnde yaptırırm kan testi ama olmadı benim bu ay cok eminim. inşallah sen doktordn alırsın yarın hayırlı haberi

Canm sen erken olmuşsun sanki benim ki çok gecikti bu ay 21 inde aktif kanamam başlamıştı bugün anca 2 damla lekelendim artık korunduğumuz halde şüphelencektim yani bu ay dinlendin say cnm boşver hiç üzme kendini ben bubay bi rahattım varya sanki hiç çocuk istemiyomuşuz gibi ne güzel bişeymiş unutmuşum

Ins
Inşallah canım seninde hayırlı o güzel bekledigin haberi almamı isterim inan herkesin hatta..Sıkma canını dur bakalım idrarda hemen çıkmadı belki senin fazla bekletmez bizleri bebislerimiz insallah sağlıkla hayırlısıyla gelsinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…