• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen - sigara

iremmm22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2024
38
6
6
27
kızzlarr klomen kullanırken günde 1-2 tane sigara içsek ne olur ya benim yumurtalarım tam büyümediği için ilaç verdi doktor vicdan da yapıyorum ama 1-2 sigara içsem rahatlıcak gibiyim

kızzlarr klomen kullanırken günde 1-2 tane sigara içsek ne olur ya benim yumurtalarım tam büyümediği için ilaç verdi doktor vicdan da yapıyorum ama 1-2 sigara içsem rahatlıcak gibiyim
Ay içmeyiverin yani klomen içtiğinize göre belli bir aşama kaydedilmiş çocuk isteği var. Birşeylerden fedakarlık edin siz de. Fırsat bu fırsat bırakın işte
Bunun pazarlığı mı olur

keske öyle olsa bende istiyorum bırakmak 1 paket içiyodum günde 3 taneye düşürdüm zaten çok zorlanıyorum stres daha kötü yapmaz mı

Sigaradan daha mı önemli,bende 4 5 tane içiyordum iki hafta oldu ,içmiyorum. Minnoşu hissedince sence hangisi daha değerli?

bebiş tabi kii ama yine de insan zorlanıyor zaten 2 senedir çocuk istiyorum olmuyor daha stres yapıyorum

keske öyle olsa bende istiyorum bırakmak 1 paket içiyodum günde 3 taneye düşürdüm zaten çok zorlanıyorum stres daha kötü yapmaz mı
Merhaba bence bir paketten üçe düşmeniz çok iyi olmuş içmeyen insan o anki yoksunluğu bilemez tabiki bırakıcaz ama stres en büyük düşman ki hamile kalırsak zaten İnan bana bırakmış olucaz sen canını sıkma iyi yoldasın daha iyi olucaksın😊👍

Merhaba bence bir paketten üçe düşmeniz çok iyi olmuş içmeyen insan o anki yoksunluğu bilemez tabiki bırakıcaz ama stres en büyük düşman ki hamile kalırsak zaten İnan bana bırakmış olucaz sen canını sıkma iyi yoldasın daha iyi olucaksın😊👍
ayy hadi inşallah 😍 bugün 3 fırt çektim attım daha da içmedim bakalım

ayy hadi inşallah 😍 bugün 3 fırt çektim attım daha da içmedim bakalım
İçmeyen insan anlamaz maalesef çok zor ama ben hamile olduğumu öğrendim bırakamadım stresten kafayı yicektim sağlıksız bi gebelikti sonlandı. Bu sefer kendime planlamadan önce sigarayı bırakıcam dedim ve olmayan bebeğim için 3 aydır sigara içmiyorum. Tamamen kesmeden zorlanmadan o iletten kurtulamazsınız

Back
X