Cok teşekkür ederimEvet canım zaten çatlama iğnesi çok önerilmiyor kist yapabiliyor fazla kullanıldığındam doğal yoldan çatlar zaten
Oku canım istersen
Gebeliğe Hazırlık - Hamile kalma serüvenim (öneriler)
Herkese merhaba kızlar serüvenimi anlatmak istiyorum çünkü bende hamile kalmaya çalışırken bu tarz şeyleri okumayı çok seviyordum İnşallah anlattıklarım sayesinde sizde hamile kalırsınız 🤲 🤰 İlk önce sters yapmayın canlarım 🧡 🤰 …var Instagram da ben ovulasyon testlerimi ordan aldım çok çok...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba arkadaşlar
Yarin reglimin 2. Gunu olacak ve ben sabah akşam kullanmak üzere klomen başlayacağım. Klomen son hapi aldıktan 1 hafta sonra da ovulasyon testi yapmaya başlayacağım
Bana daha önce bu şekilde bir tedavi uygulanmıştı ama ilac bitiminden 10 gün sonra yumurta 23 olmustu ve catlatma iğnesi yapılmıştı.
Ben şimdi klomen kullanmaya başlayacağım ama ovulasyon testleri ile takip etmeye çalışacağım ve catlatma iğnesi vurdurmayacagim test ile takip edeceğim için oradan anlarım diye düşünüyorum
Sormak istediğim sorular ise anlattiklarima bağlı olarak , catlatma iğnesi vurulması şart mı bu ilacı kullandıktan sonra ? Neden doktora gitmiyorsunuz diyince birincisi gerçekten durumum yok maddiyat yönünden. İkinci olarak da yumurta takibi için gittiğimde çok stresli ve gergin oluyorum gün veriyorlar bize şu gün ilişki olsun diye eşime söyleyince o daha stres oluyor çok zor oluyor ve biz bu durumdan çok sorun yaşadık
O yüzden diyorum iğneye.gerek kalmadan ovulasyon testi ile çatlama durumuna baksam sizce uygun olur mu benim gibi düşünen yada yapan oldu mu
Şimdiden çok teşekkür ederim
3 kere denedim sonunda bebeğime kavuştumMerhaba arkadaşlar
Yarin reglimin 2. Gunu olacak ve ben sabah akşam kullanmak üzere klomen başlayacağım. Klomen son hapi aldıktan 1 hafta sonra da ovulasyon testi yapmaya başlayacağım
Bana daha önce bu şekilde bir tedavi uygulanmıştı ama ilac bitiminden 10 gün sonra yumurta 23 olmustu ve catlatma iğnesi yapılmıştı.
Ben şimdi klomen kullanmaya başlayacağım ama ovulasyon testleri ile takip etmeye çalışacağım ve catlatma iğnesi vurdurmayacagim test ile takip edeceğim için oradan anlarım diye düşünüyorum
Sormak istediğim sorular ise anlattiklarima bağlı olarak , catlatma iğnesi vurulması şart mı bu ilacı kullandıktan sonra ? Neden doktora gitmiyorsunuz diyince birincisi gerçekten durumum yok maddiyat yönünden. İkinci olarak da yumurta takibi için gittiğimde çok stresli ve gergin oluyorum gün veriyorlar bize şu gün ilişki olsun diye eşime söyleyince o daha stres oluyor çok zor oluyor ve biz bu durumdan çok sorun yaşadık
O yüzden diyorum iğneye.gerek kalmadan ovulasyon testi ile çatlama durumuna baksam sizce uygun olur mu benim gibi düşünen yada yapan oldu mu
Şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, bugun adetin 2. Günü size kaçıncı gün başlattı doktorunuz , 2. Mi 3. Gun mu başlamalıyım kafam karıştı3 kere denedim sonunda bebeğime kavuştum
Öncelikle takibinizi yaptırmanızı öneririm belli olmuyor ilaç bir ay yumurtayı çok büyütürken Bi ay geliştirmemişti mesela benim yada Bi ay tek yumurtam gelişirken diğer ay birçok yumurta vardı
Ama imkanlar el vermiyorsa tabi takibi yapın muhakkak ovulasyon ile vücudunuzu dinleyin takip edin ateşinizi vs. Bide ilişkiyi bırakmayın klomen birçok yumurta geliştirdiği için birkaç defa çatlama olabilir
Merhaba bende cumartesi günü yani adetimin 5. günü klomene başladım. Bugün son hapımı içiyorum ve yarın doktora kontrole gideceğim.Teşekkür ederim, bugun adetin 2. Günü size kaçıncı gün başlattı doktorunuz , 2. Mi 3. Gun mu başlamalıyım kafam karıştı
En kötü ilac bittikten 1 hafta sonra kontrole giderim o süre zarfında kadar.test ile kontrol etmek istiyorum
Ben reglin 2. Günü başladım klomene sabah akşam 1 içiyorum bugun 3. Günü cuma akşamı bitecek ama ben önümüzdeki hafta perşembeye randevu aldım geç mi almışım acabaMerhaba bende cumartesi günü yani adetimin 5. günü klomene başladım. Bugün son hapımı içiyorum ve yarın doktora kontrole gideceğim.
Umarım istenilen boyuta gelmiştir, peki sizde ilac kullanmaya başlayınca adet kanamasında azalma oldu mu ben de oldu daMerhaba bende cumartesi günü yani adetimin 5. günü klomene başladım. Bugün son hapımı içiyorum ve yarın doktora kontrole gideceğim.
zaten adetin 5. günü başladığım için birşey değişmedi, adetimin son günleriydi.Umarım istenilen boyuta gelmiştir, peki sizde ilac kullanmaya başlayınca adet kanamasında azalma oldu mu ben de oldu da
yanlış yönlendirme yapmak istemem. bende bu sürece yeni başladım o yüzden pekte bilgim yok açıkçası. doktorum bana ne söylüyorsa onu yapmaya çalışıyorum. yukarıdaki yazını okudum maddi durumdan bahsetmişsin. Devlet hastanesine de gidebilirsin ben öyle yapıyorum. İşin Stres kısmına birşey diyemeyeceğim bu yola çıkan herkeste malesef o stres var bendede olduğu gibiBen reglin 2. Günü başladım klomene sabah akşam 1 içiyorum bugun 3. Günü cuma akşamı bitecek ama ben önümüzdeki hafta perşembeye randevu aldım geç mi almışım acaba
Anladım teşekkür ederim ben de perşembe ye randevu aldım yarın alsam bitecek ilac , peki yumurtanız ne kadar olmuş tabi kişiden kişiye değişir ama ben de biraz pay çıkartırım kendimeyanlış yönlendirme yapmak istemem. bende bu sürece yeni başladım o yüzden pekte bilgim yok açıkçası. doktorum bana ne söylüyorsa onu yapmaya çalışıyorum. yukarıdaki yazını okudum maddi durumdan bahsetmişsin. Devlet hastanesine de gidebilirsin ben öyle yapıyorum. İşin Stres kısmına birşey diyemeyeceğim bu yola çıkan herkeste malesef o stres var bendede olduğu gibi
Sana yardımcı olmak adına doktorumun bana uyguladığını söyleyebilirim ; 13.08.2022 tarihi yani adetimin 5. günü klomene başladım, sabah akşam kullandım. Dün ilacım bitti. 18.08.2022 tarihinde yani bu sabah yumurtalarıma bakmak için doktor kontrole çağırdı.
Hayirlisi ile istediğiniz sonucu elde edersiniz inşallah. Muhtemel 1 hafta sonra çağırmıştır doktorunuz, bu süre zarfında hurma ceviz findik tüketin2 tane yumurta oluşmuş, biri 12-13 mm dedi, diğeri ondan daha küçük dedi diye hatırlıyorum ama heyecandan ve ilk kez böyle birşey yaşamanın deneyimsizliğinden diğeri kaç mm demek bile aklıma gelmedi.
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun. Yok çağırmadı, adetin gecikirse gelirsin dedi. Adet olursan da 1 ay ara vereceğiz 1 ay sonra geldiğinde de tekrar klomen yazacağım dedi.Hayirlisi ile istediğiniz sonucu elde edersiniz inşallah. Muhtemel 1 hafta sonra çağırmıştır doktorunuz, bu süre zarfında hurma ceviz findik tüketin
Ben de perşembe gideceğim umarım istenilen boyuta gelmiştir,
inşallah sizinde istediğiniz gibi sonuçlanır.. teşekkürler.. çatlatma iğnesinden 36 saat geçtikten sonra kasıklarımda bir ağrı oluştu bir günlüğüne, daha sonra geçti sizde de öyle olmuşmuydu?Hayirlisi ile istediğiniz sonucu elde edersiniz inşallah. Muhtemel 1 hafta sonra çağırmıştır doktorunuz, bu süre zarfında hurma ceviz findik tüketin
Ben de perşembe gideceğim umarım istenilen boyuta gelmiştir,
Evet iğnenin etkisinden oluyor ara ara olur yineinşallah sizinde istediğiniz gibi sonuçlanır.. teşekkürler.. çatlatma iğnesinden 36 saat geçtikten sonra kasıklarımda bir ağrı oluştu bir günlüğüne, daha sonra geçti sizde de öyle olmuşmuydu?
Evet sağ tarafımdaydı ağrı şimdi sol tarafımda eklendi. iğne batmaları gibi oluyor. iyi birşey mi anlamıyorumEvet iğnenin etkisinden oluyor ara ara olur yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?