Klomen sonrasi catlatma ignesi ?

benim doktorum adetin 5. günü klomene baslatti günde 2 tane icmek üzere sonra yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuruldum ama olmadi nasip artik:)
belkide sana igneye gerek bile kalmaz
İnşallah ama baştan sağma gibi geldi bana. Bi takip yapsaydı keşke. Neyse bi ay böyle denicem 2. Ay daha bilinçli giderim dr a ben isterim takip.

İlaç biteli 3 gün oldu. Adetimin de 11. Günündeyim yani aslında ovülasyon dönemime giriyorum. Eğer çatlıcaksa. Acaba adetin 14.günü falan kendim gitsem mi takip için

İlaç biteli 3 gün oldu. Adetimin de 11. Günündeyim yani aslında ovülasyon dönemime giriyorum. Eğer çatlıcaksa. Acaba adetin 14.günü falan kendim gitsem mi takip için
Bence ilac bittikten 7 gün sonra doktora gidin , madem ilac kullanıldı o zaman iş şansa birakilmasin doktor tarafından.

bende ara vermeyi düsündüm 3aydir vitamin takviyesi aliyorum sonrasinda duphaston klomen catlatma ignesi hersey üst üste geldi ve ben daha cok stress oluyorum sürekli düsünmekten o yüzden biraz ara vericem ama inaniyorum ki bi vakti var ozaman gelicek hepimizin hakkinda hayirlisi olsun Allahim hayirlisiyla nasip etsin insallah hepimize :)

belki gec döllenme olduysa belki sendede olur yada belirtiler sonradan cikar ve benim igneden sonra cok migde bulantim ve kasik agrim oldu ama adet zamanim dan önce de böyle belirtiler oluyor hic ayirt edemiyorum
sen nezamandir deniyorsun klomeni 2. kullanisin mi? doktorun söyledi mi nekadar bu tedaviye devam edicegini yoksa baska bi tedavi yöntemine mi geciceksiniz

doktorum bana ilac bittikten 3 gün sonra gel demisti ilk gittigimde 2 yumurta olusmus dedi biri 14 biri de 16mm di sanirim yanlis hatirlamiyorsam sonra 3 gün sonra tekrar cagirdi ozaman da 18mm ve 22mm dedi rahim kalinlasmis cok güzel felan demisti sonra hemen catlatma ignesi verdi ve 36 saat sonra iliski ve ondan sonrada 10 gün boyunca her 2 güne bi devam edin demisti

Evet klomen 2. Kullanisim bu defa kafama göre aldım oyle gittim kontrole, 2019 da ilk içmiştim yine gebe kalamadım sonra kendiliğinden oldu 3 ay sonra 24. Haftada erken doğum yaptım bebeğim yaşamadı, 2021 aralık ayında kimyasal geçirdim o süre zarfında korunuyordum , doktor korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırsın demişti gel gör ki hala uğraşıyorum güvenmiyorum doktorlara , bi işinin ehli para önemsemeyen doktor bulamadım, ben ve eşim bu takip olaylarında psikolojik olarak çok etkileniyoruz eğer bu ay olmazsa gitmem doktora yine , zaten bu ay ilac kullandığımı takibe girdiğimi eşime söylemedim, çünkü şu gün ilişki falan denince olacağı varsa da olmuyor :) tek başıma tüm stres sıkıntı umut vs herseyi üstlenmiş durumdayım. İnsallah tutmuştur ama belirtinin b si yok simdi

gercektende cok haklisin piskolojik olarak cok zor bi sürec o yüzden bende ara vermeye karar verdim icimden de diyorum ki olucagi varsa da bi sekilde olur inan doktor diyor ya igne üstünden 36 saat sonra iliski ve 10 gün devam edin diye böyle mecburen oluyormus gibi hissediyorum ve olmuyor dedigin gibi hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) en kisa zamanda hayirlisiyla insallah olur bide suna inaniyorum ki nezaman kafaya takmicaz belki iste ummadigimiz an da gelicek
bu sürec cok stressli oldugu icin onun da etkisi cok oluyor belkide olucagi varsa olmuyor da..bide etfrafimdan bir cok kisi 2 senedir evlisin hala neden cocugun olmuyor diye konustuklari icin hersey beni daha zorlu bi sürece itiyor..
umarim hersey gönlümüzce olur ..

ve simdi adet oldum

kızlar bende adetimin son gününde falanım. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. bir zamanı vardır diyor ve bekliyorum bende. doktorum 1 ay ara verip tekrar klomen vereceğim demişti. yani bu ay akışına bırakıyorum. ilacın ve iğnenin etkisi uzun sürüyor diyorlar. Belki takipsiz ve ilaçsız bu ay inşallah olur

insallah insallah benim umudum da o yönden :)

Merhaba canım. İlaca 1 ay ara verdik ve dün adet oldum. Bugünde doktora gittim. Bana takviye olarak C-LİFE bal karışımını kullanabileceğimi söyledi ama bu benim önerim değil çevremde kullanıp memnun kalan hemşire arkadaşlarımın tavsiyesiyle söylüyorum diyede belirtti. 2. kez Klomen kullanacağım ve bu takviyeden de sipariş verdim biraz önce. Sende bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…