Klomen sonrasi catlatma ignesi ?

inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım seninde. Bana takip yapmadan iğneyi vurdu inşallah doğru bir şekilde ilerliyoruzdur.

Kızlar klomeni kullandım bugun kontrole gittim 2 sağda 3 solda toplam 5 yumurtam olmuş. Mm olarak boyutunu sormak aklıma gelmedi. Çatlatma iğnesi yapalım dedi kolumdan iğnemi de oldum. Dualarıza talibim

Kızlar klomeni kullandım bugun kontrole gittim 2 sağda 3 solda toplam 5 yumurtam olmuş. Mm olarak boyutunu sormak aklıma gelmedi. Çatlatma iğnesi yapalım dedi kolumdan iğnemi de oldum. Dualarıza talibim
Hayirli olsun peki ilac bittikten kaç gün sonra gittiniz ve bu sonucu elde ettiniz ? Ben yarin gideceğim doktora kontrol için yumurtalari bakalim ilac 19 ağustos cuma akşamı bitti. Yarin 6. Günü olacak benim de büyümüştür inşallah yarın iğneyi olsam super olur

15 ağustos pazartesi gittim klomen yazdı doktorum. 17 ağustos çarşamba ilacı içmeye başladım günde 2 tane olmak üzere 21 ağustos pazar günü ilaç bitti. Doktorum da çarşamba günü gel dedi bugun gittim

15 ağustos pazartesi gittim klomen yazdı doktorum. 17 ağustos çarşamba ilacı içmeye başladım günde 2 tane olmak üzere 21 ağustos pazar günü ilaç bitti. Doktorum da çarşamba günü gel dedi bugun gittim. Kontrol etti 5 yumurta var çatlatma iğnesi yapalım dedi. İğnemi de bugun oldum

ne güzel sevindim senin adına :) yumurtaların büyüklüğünün ne önemi var biliyor musun canım
inan hic bi fikrim yok sadece doktorum bugün o boyutta oldugu icin cok güzel oldugunu söyledi ve rahim kalinligin da olusmus gibi bisey söyledi inan o muayeneye girince heycandan herseyi unutuyorum

Çok iyi maşallah inşallah hayırlı sonuc elde edersiniz. Benim de 19 ağustos aksami bitti bugün gittim doktora sadece 1 yumurta oluşmuş ve daha 8 dedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim o güne kadar olgunlaşır dedi ama benim neden hemen büyümedi anlamadım yine strese girmek üzereyim. 2 tane de vitamin verdi bu süre zarfında iç dedi , vitaminlerde o kadar pahalı ki , muayene bile zor geldim dedim doktora maddiyat yönünden . Yazdığı vitaminler 800 tl tutuyor

Gerçekten çok haklısınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 260 tl verdim iğneye artı özel hastane. Çocuk olayına karar verdiğimde özel sağlık sigortası yaptırdım iyi ki yaptırmışım çok daha uyguna geldi ayda bir muayene oldugum için. Birde nasip belki sizin 1 yumurta hemen tutacak benim 5 yumurta tutmayacak canınızı sıkmayın sakın

Amin , evet çok pahalı hersey hakikaten, ben 3 yıldır istiyorum ama yaptırmadım bi türlü , siz çok akıllıca davranmissiniz, ben şimdi yapsam bekleme süresi var diye biliyorum en az 1 yıl sanırım, insallah ikimizin ve tüm bebek isteyen arkadaşların tutar . Hayırlı haberlerinizi paylasirsiniz.

Bende maalesef kist oluşturdu çatlatma iğnesi, ve şuan tarlusal kullanmama rağmen haala adet olmadım

Aminnn hep birlikte inşallah

ne kadar yüksek fiyatlı vitaminler öyle Allah yardımcın olsun canım.

bende keşke özel sağlık sigortası yaptırsaydım diyorum. evet 1 yıl bekleme süresini duydum. artık geçti yaptıramayız da gebelik ile ilgili tedavi sürecine başladığımız için sistemden ilaçlar çıkıyor ve özel sigortan olsada karşılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…