- 1 Mart 2021
- 78
- 58
- 38
- 31
inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım seninde. Bana takip yapmadan iğneyi vurdu inşallah doğru bir şekilde ilerliyoruzdur.Merhaba canim bende adetimin 5. günü klomene baslayip ilac bittikten 3 gün sonra gel demisti doktorum bugün gittim 2 tane yumurta biri 13mm biri de 15mm olmus persembe günü tekrar cagriyor devam takip edicegini söyledi ve sonrasi igne yapicagini söyledi…
insallah güzelim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sen igne vurulali kac gün oldu?inşallah istediğin gibi sonuçlanır canım seninde. Bana takip yapmadan iğneyi vurdu inşallah doğru bir şekilde ilerliyoruzdur.
dualarimiz seninleKızlar klomeni kullandım bugun kontrole gittim 2 sağda 3 solda toplam 5 yumurtam olmuş. Mm olarak boyutunu sormak aklıma gelmedi. Çatlatma iğnesi yapalım dedi kolumdan iğnemi de oldum. Dualarıza talibim
Hayirli olsun peki ilac bittikten kaç gün sonra gittiniz ve bu sonucu elde ettiniz ? Ben yarin gideceğim doktora kontrol için yumurtalari bakalim ilac 19 ağustos cuma akşamı bitti. Yarin 6. Günü olacak benim de büyümüştür inşallah yarın iğneyi olsam super olurKızlar klomeni kullandım bugun kontrole gittim 2 sağda 3 solda toplam 5 yumurtam olmuş. Mm olarak boyutunu sormak aklıma gelmedi. Çatlatma iğnesi yapalım dedi kolumdan iğnemi de oldum. Dualarıza talibim
15 ağustos pazartesi gittim klomen yazdı doktorum. 17 ağustos çarşamba ilacı içmeye başladım günde 2 tane olmak üzere 21 ağustos pazar günü ilaç bitti. Doktorum da çarşamba günü gel dedi bugun gittim. Kontrol etti 5 yumurta var çatlatma iğnesi yapalım dedi. İğnemi de bugun oldumHayirli olsun peki ilac bittikten kaç gün sonra gittiniz ve bu sonucu elde ettiniz ? Ben yarin gideceğim doktora kontrol için yumurtalari bakalim ilac 19 ağustos cuma akşamı bitti. Yarin 6. Günü olacak benim de büyümüştür inşallah yarın iğneyi olsam super olur
Tabi kiidualarimiz seninlehakkinda hayirlisi olsun insallah gelismelerden bizi de haber edermisin
8 gün olmuş iğne olalı canıminsallah güzelim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sen igne vurulali kac gün oldu?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın :)Kızlar klomeni kullandım bugun kontrole gittim 2 sağda 3 solda toplam 5 yumurtam olmuş. Mm olarak boyutunu sormak aklıma gelmedi. Çatlatma iğnesi yapalım dedi kolumdan iğnemi de oldum. Dualarıza talibim
Bende bugün tekrar kontrole gittim 22mm ve 18mm 2 yumurta olmus hemen arkasina da igneyi vuruldum..8 gün olmuş iğne olalı canım
ne güzel sevindim senin adına :) yumurtaların büyüklüğünün ne önemi var biliyor musun canımBende bugün tekrar kontrole gittim 22mm ve 18mm 2 yumurta olmus hemen arkasina da igneyi vuruldum..
Hayirli haberler alalim insallah hepberaber
inan hic bi fikrim yok sadece doktorum bugün o boyutta oldugu icin cok güzel oldugunu söyledi ve rahim kalinligin da olusmus gibi bisey söyledi inan o muayeneye girince heycandan herseyi unutuyorumne güzel sevindim senin adına :) yumurtaların büyüklüğünün ne önemi var biliyor musun canım
Çok iyi maşallah inşallah hayırlı sonuc elde edersiniz. Benim de 19 ağustos aksami bitti bugün gittim doktora sadece 1 yumurta oluşmuş ve daha 8 dedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim o güne kadar olgunlaşır dedi ama benim neden hemen büyümedi anlamadım yine strese girmek üzereyim. 2 tane de vitamin verdi bu süre zarfında iç dedi , vitaminlerde o kadar pahalı ki , muayene bile zor geldim dedim doktora maddiyat yönünden . Yazdığı vitaminler 800 tl tutuyor15 ağustos pazartesi gittim klomen yazdı doktorum. 17 ağustos çarşamba ilacı içmeye başladım günde 2 tane olmak üzere 21 ağustos pazar günü ilaç bitti. Doktorum da çarşamba günü gel dedi bugun gittim. Kontrol etti 5 yumurta var çatlatma iğnesi yapalım dedi. İğnemi de bugun oldum
Gerçekten çok haklısınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 260 tl verdim iğneye artı özel hastane. Çocuk olayına karar verdiğimde özel sağlık sigortası yaptırdım iyi ki yaptırmışım çok daha uyguna geldi ayda bir muayene oldugum için. Birde nasip belki sizin 1 yumurta hemen tutacak benim 5 yumurta tutmayacak canınızı sıkmayın sakınÇok iyi maşallah inşallah hayırlı sonuc elde edersiniz. Benim de 19 ağustos aksami bitti bugün gittim doktora sadece 1 yumurta oluşmuş ve daha 8 dedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim o güne kadar olgunlaşır dedi ama benim neden hemen büyümedi anlamadım yine strese girmek üzereyim. 2 tane de vitamin verdi bu süre zarfında iç dedi , vitaminlerde o kadar pahalı ki , muayene bile zor geldim dedim doktora maddiyat yönünden . Yazdığı vitaminler 800 tl tutuyor
Amin , evet çok pahalı hersey hakikaten, ben 3 yıldır istiyorum ama yaptırmadım bi türlü , siz çok akıllıca davranmissiniz, ben şimdi yapsam bekleme süresi var diye biliyorum en az 1 yıl sanırım, insallah ikimizin ve tüm bebek isteyen arkadaşların tutar . Hayırlı haberlerinizi paylasirsiniz.Gerçekten çok haklısınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 260 tl verdim iğneye artı özel hastane. Çocuk olayına karar verdiğimde özel sağlık sigortası yaptırdım iyi ki yaptırmışım çok daha uyguna geldi ayda bir muayene oldugum için. Birde nasip belki sizin 1 yumurta hemen tutacak benim 5 yumurta tutmayacak canınızı sıkmayın sakın
Aminnn hep birlikte inşallahAmin , evet çok pahalı hersey hakikaten, ben 3 yıldır istiyorum ama yaptırmadım bi türlü , siz çok akıllıca davranmissiniz, ben şimdi yapsam bekleme süresi var diye biliyorum en az 1 yıl sanırım, insallah ikimizin ve tüm bebek isteyen arkadaşların tutar . Hayırlı haberlerinizi paylasirsiniz.
ne kadar yüksek fiyatlı vitaminler öyleÇok iyi maşallah inşallah hayırlı sonuc elde edersiniz. Benim de 19 ağustos aksami bitti bugün gittim doktora sadece 1 yumurta oluşmuş ve daha 8 dedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim o güne kadar olgunlaşır dedi ama benim neden hemen büyümedi anlamadım yine strese girmek üzereyim. 2 tane de vitamin verdi bu süre zarfında iç dedi , vitaminlerde o kadar pahalı ki , muayene bile zor geldim dedim doktora maddiyat yönünden . Yazdığı vitaminler 800 tl tutuyor
bende keşke özel sağlık sigortası yaptırsaydım diyorum. evet 1 yıl bekleme süresini duydum. artık geçti yaptıramayız da gebelik ile ilgili tedavi sürecine başladığımız için sistemden ilaçlar çıkıyor ve özel sigortan olsada karşılamıyor.Amin , evet çok pahalı hersey hakikaten, ben 3 yıldır istiyorum ama yaptırmadım bi türlü , siz çok akıllıca davranmissiniz, ben şimdi yapsam bekleme süresi var diye biliyorum en az 1 yıl sanırım, insallah ikimizin ve tüm bebek isteyen arkadaşların tutar . Hayırlı haberlerinizi paylasirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?