- 1 Mart 2021
- 78
- 58
- 38
- 31
5 yumurta olunca çatlatma iğnesi riskli olmuyor mu, yoksa gebe kalma ihtimali mi daha yüksek oluyor canımGerçekten çok haklısınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende 260 tl verdim iğneye artı özel hastane. Çocuk olayına karar verdiğimde özel sağlık sigortası yaptırdım iyi ki yaptırmışım çok daha uyguna geldi ayda bir muayene oldugum için. Birde nasip belki sizin 1 yumurta hemen tutacak benim 5 yumurta tutmayacak canınızı sıkmayın sakın
Risk derken nasıl bir risk ? Vallahi bilmiyorum doktoruma güveniyorum vuralım dedi tamam dedim. Detay sormadım5 yumurta olunca çatlatma iğnesi riskli olmuyor mu, yoksa gebe kalma ihtimali mi daha yüksek oluyor canım
Sagolasin tesekkur ederim. Aynen evet çok pahalı gerçekten ve zar zor aldım yani insallah değer. Çarşamba kontrolüm var tekrardan 1 hafta sonra gel yine dedi yumurtalara bakmak için. Eğer istenilen seviyeye gelirse igneni vururum dedi , hayirlisi 3 yıl olacak evleneli, hala bebeğim olmadine kadar yüksek fiyatlı vitaminler öyleAllah yardımcın olsun canım.
Ben doktoruma klomen hapının yan etkilerini zararlarını sormuştum. doktorum da durumu şöyle anlattı; en fazla 3 yumurta olmasını bekleriz, daha fazla olduğunda onları eritmemiz gerekir kistleşir, hastanede yatman gerekebilir gibi bir yorum yaptı yanlış aktarmıyorumdur inşallah, bende yanlış anlamış olabilirim çok vakıf olduğum konular değil canım. O yüzden benim kafamda da 3 taneden fazlası kötü mü diye birşey oluştu ama sonuçta senin doktorun riskli bir durum görse o iğneyi vermezdi.Risk derken nasıl bir risk ? Vallahi bilmiyorum doktoruma güveniyorum vuralım dedi tamam dedim. Detay sormadım
benimde 3 seneye yaklaşıyor. akışına bırakalım dedik stres olmayalım ama artık zamanla yarışacağız yaş ilerliyor. ilerledikçe şans düşüyor. İnşallah hayırlısıyla, sağlıklı evlat nasip eder Rabbim hepimize :)Sagolasin tesekkur ederim. Aynen evet çok pahalı gerçekten ve zar zor aldım yani insallah değer. Çarşamba kontrolüm var tekrardan 1 hafta sonra gel yine dedi yumurtalara bakmak için. Eğer istenilen seviyeye gelirse igneni vururum dedi , hayirlisi 3 yıl olacak evleneli, hala bebeğim olmadi(
Bende ikiz gebelik riski var fazla yumurtlamada diye biliyorum. Hayırlısı olsun zamanla görecez bende bilmiyorumBen doktoruma klomen hapının yan etkilerini zararlarını sormuştum. doktorum da durumu şöyle anlattı; en fazla 3 yumurta olmasını bekleriz, daha fazla olduğunda onları eritmemiz gerekir kistleşir, hastanede yatman gerekebilir gibi bir yorum yaptı yanlış aktarmıyorumdur inşallah, bende yanlış anlamış olabilirim çok vakıf olduğum konular değil canım. O yüzden benim kafamda da 3 taneden fazlası kötü mü diye birşey oluştu ama sonuçta senin doktorun riskli bir durum görse o iğneyi vermezdi.
İnşallah hayırlısıBende ikiz gebelik riski var fazla yumurtlamada diye biliyorum. Hayırlısı olsun zamanla görecez bende bilmiyorum
Amin inşallahbenimde 3 seneye yaklaşıyor. akışına bırakalım dedik stres olmayalım ama artık zamanla yarışacağız yaş ilerliyor. ilerledikçe şans düşüyor. İnşallah hayırlısıyla, sağlıklı evlat nasip eder Rabbim hepimize :)
Evet doğru eğer iğneden 14 gün sonra gebelik olusmadiysa regl olunurKızlar bir sayfada okudum gebelik oluşmadıysa eğer iğneden sonra 15. günde adet kanaması gelirmiş, bir bilginiz var mı ?
eğer 14. 15. günde olmazsa test için yinede adet zamanını beklemek gerekir miEvet doğru eğer iğneden 14 gün sonra gebelik olusmadiysa regl olunur
çatlarsa güzel olur doğal yolla olmuş olur en azından vücuduna daha az kimyasal almış olursunAmin inşallah
Benim yaşım 32 esimde 46 , bari baba olsun daha zaman geçmeden artık diye düşünmeye başladımben ilac bittikten sonraki gün ovulasyon testleri ile takip etmeye baslamistim bugünkü testimde pik olarak gördüm çarşamba kontrolüm var o zamana kadar çatlar mi bilmiyorum ama verdiği vitaminleri aksatmadan kullanıyorum
Yok siz catlatma ignenizi oldunuz mu sanırım olmuştunuz, kaç gün geçti üzerindeneğer 14. 15. günde olmazsa test için yinede adet zamanını beklemek gerekir mi
Dimi , insallah tutar çok stresli ve cok heyecanliyim yapi gereği valla nasil olacak bilmiyorum:)çatlarsa güzel olur doğal yolla olmuş olur en azından vücuduna daha az kimyasal almış olursun
Bugün iğneden sonra 12. Günüm ve göğüslerim ağrımaya başladı bugün. Adet mi olacağım acaba diyorumYok siz catlatma ignenizi oldunuz mu sanırım olmuştunuz, kaç gün geçti üzerinden
Bi erken gebelik testi yapabilirsiniz , iğne etkisi 10.gunden sonra etkisini kaybediyor diye biliyorum .Bugün iğneden sonra 12. Günüm ve göğüslerim ağrımaya başladı bugün. Adet mi olacağım acaba diyorum
Yanlış sonuç çıkması halinde kendimi de umutlandırmak istemiyorum aslındaBi erken gebelik testi yapabilirsiniz , iğne etkisi 10.gunden sonra etkisini kaybediyor diye biliyorum .
Aslında doğru düsünmüssunuz , ben sabirsiz olduğum için hemen yapardım o yüzden herkese yapın diyorum:)) bu arada benim de bugun kontrolüm vardi doktor yumurta görmedim dedi bu defa çatlamış demekki dedi , ben nedense inanmıyorum 25 inde gittik doktora en son 7 mm di simdi bugun nasil yok ve çatlamış diyorlar anlam veremiyorum ovulasyon ile takip ediyordum iki gündür pik gözüküyor eger catlamissa bugun silik görmem lazım O cizgiyiYanlış sonuç çıkması halinde kendimi de umutlandırmak istemiyorum aslında
Yumurta çatladığında kesin olarak birşey diyemiyor mu doktor? Demekki çatlamış diyor.. Doktor güven vermediyse başka bir doktora daha mı görünseydin acaba.Aslında doğru düsünmüssunuz , ben sabirsiz olduğum için hemen yapardım o yüzden herkese yapın diyorum:)) bu arada benim de bugun kontrolüm vardi doktor yumurta görmedim dedi bu defa çatlamış demekki dedi , ben nedense inanmıyorum 25 inde gittik doktora en son 7 mm di simdi bugun nasil yok ve çatlamış diyorlar anlam veremiyorum ovulasyon ile takip ediyordum iki gündür pik gözüküyor eger catlamissa bugun silik görmem lazım O cizgiyi
Yani ben de anlamadım. Burada okuyorum rahmin kalinlasmasina kadar doktorları söylüyor gebeliğe musait diyorlar benim ki hiç birsey demiyor, demekki çatlamış diyor , ultrasonda catladigini kesin olarak söyleyen doktor varmış ben okuyorum burada . Anlam veremedim cidden işin tuafi kendi doktorumun asistanı aradi simdi pazartesi yine çağırıyor bazen yumurtalar gelismeyebiliyirmus. İyi de sizin gördüğünüz 7 mm yumurta da yok ortada dedim ses yok :) yine muayene ücreti almak için bence insanlara git gel yaptiriyorlar valla yokluk içinde 1 dk süren ultrason için para veriyorum zeynep kamile bakıyorum yer yok ne yapacağımı şaşırdım Allah a emanetim vallahiYumurta çatladığında kesin olarak birşey diyemiyor mu doktor? Demekki çatlamış diyor.. Doktor güven vermediyse başka bir doktora daha mı görünseydin acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?