Klomen sonrasi catlatma ignesi ?

senin ignenin üstünden kac gün gecti canim bi gelisme varmi?
canım iğnenin üzerinden 16 gün geçmiş benim. Adet tarihimde 6 Eylül. Bu sabah dayanamadım test yaptım. Varsa birşey sonuçta çıkar dedim 3 gün kaldı çünkü adetime. Malesef tek çizgi. Ama kasıklarımda batmalar var, karnımın içi yanıyor sanki, adet olunca sıkıntılı geçecek galiba karnım çok kötü

hayirlisi olsun güzelim yaa bu sefer olmadiysa öbür ay olur insallah

Yine de teşekkür ederim sagolun
Merhaba bu sabah doktor kontrolüm vardi yumurtan çatlamış dedi bugün yarın daha net.catlar.dedi , bugun ilişki olsun dedi , ultrasonda catlayan yumurta görüntüsü nasil olur dedim.büzüsmüs görüntü var falan dedi , iğneyi gerek kalmadı dedi. Ayın 15 inde kan testi yap gebelik varsa çıkar.dedi

yani çatlamadan 12-13 gün sonrasına mı denk geliyor test yap dediği tarih? hadi ,nşallah olsun bu sefer canım

Benimde adetim takvime göre yarın görünüyor. Dayanamayıp test yaptım ama erken gebelik testi değildi, belki bir ihtimal yine de umudumu yitirmedim bekliyorum heyecanla :)

Benimde adetim takvime göre yarın görünüyor. Dayanamayıp test yaptım ama erken gebelik testi değildi, belki bir ihtimal yine de umudumu yitirmedim bekliyorum heyecanla :)
Once kanda belli oluyor belirtileriniz varsa kan verin bence
Hepimiz için hayırlısı olsun ben çok heyecanliyim ve korkuyorum.tutmazsa diye

Once kanda belli oluyor belirtileriniz varsa kan verin bence
Hepimiz için hayırlısı olsun ben çok heyecanliyim ve korkuyorum.tutmazsa diye
kasığımda batmalar oluyordu bugün hiç bişey hissetmiyorum.. adet sancısıyla gebelik belirtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar o yüzden ayırt edeceğim bir belirtide yok. adet günümü bekleyeceğim kan testi verip mutsuz olacağıma, adet olacaksam eğer olmayı beklerim (keşke idrar testinide yapmasaydım)

adet oldun mu canim

Sadece klomen yeterli oluyor mu benim doktorum yumurta takibi yapmadı.
Sadece klomen yeterli olduğu durumlar var olmadığı durumlar var . Ben ilk kullandığımda catlatma iğnesi yapılmıştı bu defa kullandığımda gerek kalmadı çünkü çatlamış kendiliğinden yumurtan dedi, ama yumurta takibi yapılması lazım kaç gün oldu ilaciniz biteli

benim doktorum adetin 5. günü klomene baslatti günde 2 tane icmek üzere sonra yumurta takibi yapip catlatma ignesi vuruldum ama olmadi nasip artik:)
belkide sana igneye gerek bile kalmaz
Herseyin hayirlisi . Benim ayın 5 inde catladi yumurta reglime 1 hafta var daha ve sanırım ben de gebe kalamadım çünkü belirti vs hicbirsey yok , umutluydum ama simdi cok karamsarim daha erken tabiki ama goguslerde dolgunlasmq bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…