Ovulasyon testi bugünkü. T daha koyu c den . Bugün yarın catlama olması lazım teste göre, doktor yumurta yok varsa da çatlama diyor.igne bile.yapmadi . Teste güvenmeli miyim sizce ,Yumurta çatladığında kesin olarak birşey diyemiyor mu doktor? Demekki çatlamış diyor.. Doktor güven vermediyse başka bir doktora daha mı görünseydin acaba.
ne saçma verecek cevaplarının olmaması.. özel hastanelerin kötü yanı da bu. para alıyorsunuz bari işinizi düzgün yapın.Yani ben de anlamadım. Burada okuyorum rahmin kalinlasmasina kadar doktorları söylüyor gebeliğe musait diyorlar benim ki hiç birsey demiyor, demekki çatlamış diyor , ultrasonda catladigini kesin olarak söyleyen doktor varmış ben okuyorum burada . Anlam veremedim cidden işin tuafi kendi doktorumun asistanı aradi simdi pazartesi yine çağırıyor bazen yumurtalar gelismeyebiliyirmus. İyi de sizin gördüğünüz 7 mm yumurta da yok ortada dedim ses yok :) yine muayene ücreti almak için bence insanlara git gel yaptiriyorlar valla yokluk içinde 1 dk süren ultrason için para veriyorum zeynep kamile bakıyorum yer yok ne yapacağımı şaşırdım Allah a emanetim vallahi
canim sana neden igne yapmadigini söylüyormu ?Ovulasyon testi bugünkü. T daha koyu c den . Bugün yarın catlama olması lazım teste göre, doktor yumurta yok varsa da çatlama diyor.igne bile.yapmadi . Teste güvenmeli miyim sizce ,
igneden dolayi sende de migde bulantisi gibi biseyler oldu mu ? benim bugün 7.günüm ve asiri migde bulantisi varne saçma verecek cevaplarının olmaması.. özel hastanelerin kötü yanı da bu. para alıyorsunuz bari işinizi düzgün yapın.
yok olmadı sadece kasık ağrısı olduigneden dolayi sende de migde bulantisi gibi biseyler oldu mu ? benim bugün 7.günüm ve asiri migde bulantisi var
Ben ilk 25 ağustosta gittim kendi doktoruma dedi bir yumurta oluşmuş 7 mm , bugun tekrar gelmemi söyledi. Bugün gittim , benim doktorum ameliyata , beni başka doktora yonlendirmis yumurta takibi için bugünlük. Neyse doktor baktı dedi oluşan bir yumurta yok , dedim nasıl olur böyle böyle 7 mm di şu tarihte , bugun de büyük ihtimal catlatma ignemi vuracakti dedim. O zaman catlamistir yumurtan dedi bana , yani ultrason bakıyor ama bunun dışında birsey demiyor temiz diyip duruyor ben de kendi doktoruma yazdım doktor hanım böyle söyledi diye o da pazartesi gel diyor şaka gibicanim sana neden igne yapmadigini söylüyormu ?
ben sadece 2 kere kontrole gittim son gittigimde 18/22mm 2 tane yumurtan var dedi rahim de kalinlasmis dedi ve hemen igne verdi
ovülasyon testi de hic kullanmadim hic bilgim yok bu konu da
yaaa inanmiyorumBen ilk 25 ağustosta gittim kendi doktoruma dedi bir yumurta oluşmuş 7 mm , bugun tekrar gelmemi söyledi. Bugün gittim , benim doktorum ameliyata , beni başka doktora yonlendirmis yumurta takibi için bugünlük. Neyse doktor baktı dedi oluşan bir yumurta yok , dedim nasıl olur böyle böyle 7 mm di şu tarihte , bugun de büyük ihtimal catlatma ignemi vuracakti dedim. O zaman catlamistir yumurtan dedi bana , yani ultrason bakıyor ama bunun dışında birsey demiyor temiz diyip duruyor ben de kendi doktoruma yazdım doktor hanım böyle söyledi diye o da pazartesi gel diyor şaka gibi
Ne yapacağım ben gideyim mi bilmiyorum, esim zaten stres yapıyor bu yumurta takip olaylarında, ben zaten ona söylemedim bu defa. Stres olup etkilenmesin diye . Benim içim icimi yiyor bu defa gitsem mi doktora tekrar ki nasıl güveneyim doktora simdi ben , yoksa ovulasyon ile.mi takip etsem , klomen kullandım o kadar , kafam çok karışık 3 yıldır bebek istiyorum bi kaybım var 24 .haftada bir kimyasal geçirdim. Üzülüyorum artikyaaa inanmiyorumevet gercektende saka gibi
Yani sizin doktorunuz gibi bir şey bana hiç söylenmedi soruyorum yine söylemiyorlar . Doktor araştırdım farklı yere gitsem, kendimi baştan anlatmak inanılmaz zor geliyor ne yapayım rica etsem bi akıl versenizyaaa inanmiyorumevet gercektende saka gibi
özel hastaneye mi gidiyorsun canim senin anlattiklarini inan bende saskinlikla dinliyorumYani sizin doktorunuz gibi bir şey bana hiç söylenmedi soruyorum yine söylemiyorlar . Doktor araştırdım farklı yere gitsem, kendimi baştan anlatmak inanılmaz zor geliyor ne yapayım rica etsem bi akıl verseniz
yaaa inanirim güzelim gercektende bu sürec okadar stressli bi sürecki yani seni cok iyi anliyabiliyorum inan benimde ilk deneyimim 6 aydir deniyoruz olmuyor ve sürekli benim ara kanamalarim oluyodu biraz da o vesile ile doktora basvurmus oldum ama gercektende doktordan yana sansli ciktim kadin doktorum gercektende cok ilgili.. yani bu yumurta takibi + catlatma ignesi ilk defa yapiyorum sana da nasil bi fikir verebilirim inan bilmiyorum … dualarim seninle rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallahNe yapacağım ben gideyim mi bilmiyorum, esim zaten stres yapıyor bu yumurta takip olaylarında, ben zaten ona söylemedim bu defa. Stres olup etkilenmesin diye . Benim içim icimi yiyor bu defa gitsem mi doktora tekrar ki nasıl güveneyim doktora simdi ben , yoksa ovulasyon ile.mi takip etsem , klomen kullandım o kadar , kafam çok karışık 3 yıldır bebek istiyorum bi kaybım var 24 .haftada bir kimyasal geçirdim. Üzülüyorum artik
Evet özel hastane, İstanbuldayım , doktora bugun mail atmayı düşünüyorum, beni başka doktora yönlendirdiniz,kendisi de çok acele baktı tatmin olmadım, kontrol diye geciyordu para ödemedim pazartesi çağırıyor 1 dk lik ultrason için 450 tl mi vereceğim simdi diyeceğim aynen diyeceğim valla , almayın bu da kontrol sayılsın diyeceğim ,zaten doğru düzgün bakilmadi dun . İyi bir kadın doğum doktoru bulmam lazım ama çoğu işi gerçekten ticarete dökmüş. Zeynep kamilde randevu alayım dedim kaç gün sonrasına verdi ve zaten asistanlar giriyor her gittiğimde herkese derdimi baştan anlatıyorum ya bu gerçekten çok can sıkıcı, herkes farklı yorum yapıyor doktorlar . Hiç mi iyi doktora denk gelmem. Zaten bebeğimi kaybettim 24. Haftada doktor ihmali de vardı bana göre. Ben diyorum çok sancim var bana fitil verip gönderiyor, akşamı da dogum olmustu.özel hastaneye mi gidiyorsun canim senin anlattiklarini inan bende saskinlikla dinliyorum
hangi sehir de kaliyorsun?
Sizin doktorunuz kim, siz İstanbul da misinizyaaa inanirim güzelim gercektende bu sürec okadar stressli bi sürecki yani seni cok iyi anliyabiliyorum inan benimde ilk deneyimim 6 aydir deniyoruz olmuyor ve sürekli benim ara kanamalarim oluyodu biraz da o vesile ile doktora basvurmus oldum ama gercektende doktordan yana sansli ciktim kadin doktorum gercektende cok ilgili.. yani bu yumurta takibi + catlatma ignesi ilk defa yapiyorum sana da nasil bi fikir verebilirim inan bilmiyorum … dualarim seninle rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah
çok üzüldüm senin adınaNe yapacağım ben gideyim mi bilmiyorum, esim zaten stres yapıyor bu yumurta takip olaylarında, ben zaten ona söylemedim bu defa. Stres olup etkilenmesin diye . Benim içim icimi yiyor bu defa gitsem mi doktora tekrar ki nasıl güveneyim doktora simdi ben , yoksa ovulasyon ile.mi takip etsem , klomen kullandım o kadar , kafam çok karışık 3 yıldır bebek istiyorum bi kaybım var 24 .haftada bir kimyasal geçirdim. Üzülüyorum artik
istanbulda degilim kayseri deyimSizin doktorunuz kim, siz İstanbul da misiniz
Evet malesef teşekkür ederim mecbur pazartesi gideceğim tekrarçok üzüldüm senin adınainşallah bu defa güzel sonuçlar alırsın. doktor işi gerçekten büyük şans
Yine de teşekkür ederim sagolunistanbulda degilim kayseri deyimkeske istanbulda tandigim olsaydi söylerdim sana
Hayirlisi olsun sizin için, catlatma iğnesi oldunuz mu ?ve 15 mm olduğunu öğrendiğinizde ilacın bitimini takip eden kaçıncı gundu , kendime pay çıkarmak için böyle ayrıntılı sordum kusura bakmayın lütfenİyi akşamlar kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım günde 1 defa içtim ve sonra kontrole gittim 15 mm yumurta oluşmuştu 12. Günde sağ kasıgımda ara ara batmalar oldu sonra 21. Günde yumurtam çatladı o günleri değerlendirdik şimdi yine kasığımda ve alt karnıma ara ara sancılar giriyoe ve belim ağrıyo birde ishal ve çok yoğun gaz sıkıntısı yaşıyorum sanırım yumurtam geç çatladığı için adet tarihim de gecicek normal adet tarihim 8 eylül bakalım hayırlısı artık hepimiz için ..
Hayır çatlatma iğnesi olmadım kendiğilinden 21. Gün çatladı yumurtam ilacım bittikten 2 gün sonra doktor kontrolüne gitmiştim 12. Günümde yani o zaman 15 mm diHayirlisi olsun sizin için, catlatma iğnesi oldunuz mu ?ve 15 mm olduğunu öğrendiğinizde ilacın bitimini takip eden kaçıncı gundu , kendime pay çıkarmak için böyle ayrıntılı sordum kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?