Klomen sonrası hamile kalınca ne ilaç veriliyor

Emineyigit02

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2021
73
32
8
31
Merhaba kızlar klomen sonrası hamilelik için kan verdim ama sağlık ocağındaki doktor eğer hamilelik varsa düşük olmaması için ilaç kullanman lazım kadın doğuma sıra al dedi ne ilaçlar veriliyor genelde birde klomen sonrası mutlaka kullanmak mı gerekiyor düşük önleyici ilaçları yorumlarsanız sevinirim

sonuc ciktimi cnm hamilelik varmiymis

Bana doktor kadın doğum klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çatlamadan bir hafta sonra duphaston vermişti gebe kalırsa. Düşük olmasın gebelik olmaz ise adet olayım diye

Bana doktor kadın doğum klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çatlamadan bir hafta sonra duphaston vermişti gebe kalırsa. Düşük olmasın gebelik olmaz ise adet olayım diye
Gittim bugün doktora kan sonucumu alınca bana ecopirin verdi birde klasik vitaminli balık yağlı bi folikasit verdi perşembe tekrar kan verecem değere bakılacak yükselip yükselmediğine

Merhaba kızlar doktorum klomen verdi sabah 2 tablet akşam 2 tablet siz nasil kullandiniz benimki fazla ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…