Klomen sonrası

flzun

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2022
20
2
6
32
Adetimin 5.gununde klomen kullanmaya başladım,günde 1 tane, 6.gun doktr yumurtalarimin 1 tanesinin 16.25 olduğunu diğerlerinin 13 civarındaydı , ilişki tarihleri verdi uyguladık bugün 7.gunum sol kasığımda ağrı var sizce nedendir , birde çok sık idrara çıkıyorum

Size iğne yaptı demedim, klomen ağrı yapabiliyor dedim. Tüp bebekte transfer sonrası 9-10. Günde test yapılıyor. Siz de ilişki gününden sonra 10 gün bekleyin isterseniz. Sağlık ocağında kan verirseniz daha kesin olur
Daha önce dış gebelik geçirdim, şimdi sol kasığımda ağrı var, tekrar aynı olur diye korkuyorum

Suan cok erken yumurtaları büyütmek icin veriliyordi sanirim yada sayisi artsin diyemiydi klomen fazladan yine yumurta yapmis olabilir size. cok zaman gecti hayirlamiyorum lakin bende arada agri olurdu hep arardim biseymi var oldumu diye.bekleyeceksiniz bu kdr erken sonuc agri batma neden diye düşmeyin olumlu dusunun hakkınız da hayirlisi

19unda baktı duphaston verdi ilişki tarihleri verdi adetin gecikirse test yaptrrsin dedi o kadar, sol kasığımda ağrı var şimdide iğne batıyor gbi
yumurta çatliyor olabilir, klomenden kaynaklı agrı olabilir ama gebelik belirtileri icin henüz erken.

Back
X