- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
Arkadaslar Merhaba ben Klomene başladım bugun 5.gün yanı son haplarımı içtim :) bakalım pazartesı salı gıdıcem Doktora bakıcaz ne olmus ne olmamıs duruma göre Ovıtrelle vurulcam . ne olur Dualarınızı eksık etmeyın ALLAH rızası için....
Buarada Glukofenle ılgılı candy arkadasımız bırseyler yazmıs bende Glukofenı ıkı yıldır kullanan bırısı olara nacızenı fıkrımı yazmak ısterım ...PKO hastalarında adetı duzene sokabılıyor ama herkesde ıse yarayacak dıye bırsey yok. benım kullanma sebebım ınsulın dırencım var cok sukur bu ılacla herseyım duzene gırdı ama yumosları dahada kıvama sokuyor kalıtesını arttırıyor . sadece gebelık ıcın ıcılmemelı bence cıdden saglık sorunu olanlar dokotr tavsıyesı uzerıne ıcsın cunkı bu Dıyabetık hastalıgı olanlar ıcın verılen bır ılac.
arkadaşlar bı arkadaşıma gazıdeki doktoru pco var sende klomen kullanmana cok gerek yok, 2 ay glokofen kullan kendı kendıne hamıle kalacaksın demıs bunu bı doktorunuza sorun derım.bende de pco var klomen içtim bu ay, eğer hamıle kalmadıysam o doktora gıdıcem ya da glukofene baslıcam bende. (1 düşük 1 kürtajım var spontan gebelik, hızlandırmak ıstedıgım ıcın klomen kullanmıstım)..sevgiler
Kizlar klomen yaninda ekstra dan bi ilac verdimi ? Arkadasima toz seklinde bi ilac vermis dr suyla yapip icti klomen de icti sonra catlatma ignesi oldu ve suan hamile ondada pco vardi.suan ayni seyler bendede var pco falan ama bana hsg cekil ole klomen veririm sonuca gore dedi bende cektirmeden alip icicem cunku korkuyorum
kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
Kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa
kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa
bende kullandım cnm banada etkı etmedı kısıye gore degısır dedı dr ama igne olunca cok sancım oldu asıl onemlı olan ıgne zaten ben persembe gunu 2. Kez klomen kullanıcam bu defa gunde 3 kez ıcıcem
Bende senın gıbıyım klomen kullanıyorum fakat kasıklarımda agrının dısında hıc bır belırtı yok ne adet belırtısı nede hamılelık bende anlamadım ama ınşall bızde boyle hamıle oluruz
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa
merhaba,
bende bu ay ilk defa klomen kullandım.bende de hiçbir belirti yok.perşembe kontrole gidicem inşallah.bende senin gibi tedirginim işe yaramıyormu yoksa diye ama bakalım perşembe belli olacak.belki de bünyeden bünyeye fark ediyordur yan etkileri.
tamam canım perşembe günü yazarım sonucumu. inşallah sonunda da birbirimize müjdeli haber vermek nasip olur.
inş canım tek dileğimiz bu Allahım bizimde sesimizi duysun inş...
canım bugün gittim kontrole.
solda 15 ve 13 mm iki yumoşum,sağda da 14mm bir yumoşum varmış.
pek bilgim yok daha tedaviye yeni başladım.ama bu değerler iyi değilmi canım?
doktorada soramadım araya başka bir hasta girdi.19-20mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyormuş.
cumartesi tekrar kontrol var bakalım büyüyeceklermi.sen yarın gittiğinde sen de yaz olur mu...
canım bugün gittim kontrole.
solda 15 ve 13 mm iki yumoşum,sağda da 14mm bir yumoşum varmış.
pek bilgim yok daha tedaviye yeni başladım.ama bu değerler iyi değilmi canım?
doktorada soramadım araya başka bir hasta girdi.19-20mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyormuş.
cumartesi tekrar kontrol var bakalım büyüyeceklermi.sen yarın gittiğinde sen de yaz olur mu...
hastaneye gittim geldim canım moralim çok bozuldu :-(
yumurtalıklarım büyümemiş 11 mm dedi dr... Pazartesi tekrar gel bakalım ona göre tedavi uygularız dedi..
çok umutluydum bu ay ama yine olmadı incir kürü yapıcam bakalım faydası olur belki...
kaçıncı günün canım
adetten sayinca 12. Günüm canim doktor istediğim gibi değil dedi incir kürünü yaptim ictim bugün pazartesiye kadar gelisir ins..
hastaneye gittim geldim canım moralim çok bozuldu :-(
yumurtalıklarım büyümemiş 11 mm dedi dr... pazartesi tekrar gel bakalım ona göre tedavi uygularız dedi..
çok umutluydum bu ay ama yine olmadı incir kürü yapıcam bakalım faydası olur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?