klomen tedavisi gören bayanlar...

mrb kızlar bende yenı geldım aranıza. benım 5 yasında bır kızım var onu 2 yıl tedavıyle kazanmıstım onda fs tsh yuksektı. 2 yıl once adet duzensızlıgı nedenıyle dr basvurdum erken menepoz tesısı kondu cok tedavı oldum ılerleme olmadı sımdı ıse dr ılla bebek dedı 5 dr gezdım hepsı bebek dedı ama sansımda azmıs gecen ay ıgnelerle adet gordum kolmen kullandım 17.gun catlatma ıgnesı oldum bugun test yapıldı bebıs yok. adetımde olmadı gecıkme var yıne ıgnelerle adet olup yenıden ovıtelle ve klomen denıycez rabbim yardımcımız olsun ınsallah

bende bugün klomene başladım canım inş tutunur meleğim...

bendede pco var canim dr klomen verdi bakalım nolucak

Kizlar klomen yaninda ekstra dan bi ilac verdimi ? Arkadasima toz seklinde bi ilac vermis dr suyla yapip icti klomen de icti sonra catlatma ignesi oldu ve suan hamile ondada pco vardi.suan ayni seyler bendede var pco falan ama bana hsg cekil ole klomen veririm sonuca gore dedi bende cektirmeden alip icicem cunku korkuyorum

korkma canım okadar korkulcak bişey değil ...
bende yaptırdım bikaç alet takıyolar onları hiç hissetmedim sonrada ilaç veriyolar tüplerden ozaman adet sancısı gibi bi sancı oluyo dayanılmıcak gibi değil bikaç saniye sürüyo sonra hemen geçiyo sancı..
benim böyleydi bidaha çektiricek olsam giderdim heralde ama acı kişiden kişiye değişir canım sende nasıl bi etki yapar bilemiyorum...

kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa

bende kullandım cnm banada etkı etmedı kısıye gore degısır dedı dr ama igne olunca cok sancım oldu asıl onemlı olan ıgne zaten ben persembe gunu 2. Kez klomen kullanıcam bu defa gunde 3 kez ıcıcem

Bende senın gıbıyım klomen kullanıyorum fakat kasıklarımda agrının dısında hıc bır belırtı yok ne adet belırtısı nede hamılelık bende anlamadım ama ınşall bızde boyle hamıle oluruz

bende kullandım cnm banada etkı etmedı kısıye gore degısır dedı dr ama igne olunca cok sancım oldu asıl onemlı olan ıgne zaten ben persembe gunu 2. Kez klomen kullanıcam bu defa gunde 3 kez ıcıcem

hadi bakalım hayırlı olur inş canım hamileyim diye yazarsın buraya....

sende kasık ağrısı varmış canım bende hiç bişey olmayınca tuhaf geldi...inş canım dediğin gibi belki bizde böyle oluruz...

merhaba,
bende bu ay ilk defa klomen kullandım.bende de hiçbir belirti yok.perşembe kontrole gidicem inşallah.bende senin gibi tedirginim işe yaramıyormu yoksa diye ama bakalım perşembe belli olacak.belki de bünyeden bünyeye fark ediyordur yan etkileri.

benimde ilk denemem canım bişey hissetmeyince takıldım kaldım noluyo diye..
bikaç yerdede okumuştum çok ağır bi ilaç bırakmak zorunda kaldım heryerim ağrıdı kasıklarım çok ağrıyo falan diye ama bünyeden bünyeye değiştiğini öğrenince içim rahatladı cuma dr ye gidicem bakalım durum ne yumoşlar gelişmişmi
sende sonucu yazarmısın canım büyümüşmü seninkiler bakalım..

tamam canım perşembe günü yazarım sonucumu. inşallah sonunda da birbirimize müjdeli haber vermek nasip olur.

inş canım tek dileğimiz bu Allahım bizimde sesimizi duysun inş...

canım bugün gittim kontrole.
solda 15 ve 13 mm iki yumoşum,sağda da 14mm bir yumoşum varmış.
pek bilgim yok daha tedaviye yeni başladım.ama bu değerler iyi değilmi canım?
doktorada soramadım araya başka bir hasta girdi.19-20mm olunca çatlatma iğnesi yapılıyormuş.
cumartesi tekrar kontrol var bakalım büyüyeceklermi.sen yarın gittiğinde sen de yaz olur mu...

Senin yumoslar iyi gelismisler canim cumartesiye kadar 20 mm olur heralde ayy ins hadi bakalim hamile oluğunuda yazarsin ins...
Sabah hastaneden gelince hemen yazarim canim...

hastaneye gittim geldim canım moralim çok bozuldu :-(
yumurtalıklarım büyümemiş 11 mm dedi dr... pazartesi tekrar gel bakalım ona göre tedavi uygularız dedi..
çok umutluydum bu ay ama yine olmadı incir kürü yapıcam bakalım faydası olur belki...

kaçıncı günün canım

adetten sayinca 12. Günüm canim doktor istediğim gibi değil dedi incir kürünü yaptim ictim bugün pazartesiye kadar gelisir ins..

canım geçen ay benimdeöyleydi.12. Gün 10 mm falanadı.bikaç gün ağzımda çörekotu çiğnedim.3 gün sonra 21 mmdi.inşallah gelişir yumişlerin.

Off of yine kırmızı. Ama ovulasyon gününden sonra günde 1 bardak hayıt tohumu işe yaradı, en azından onu söyleyebilirim, çünkü 21. Gün progesteronum 37 çıkmıştı. 3. Klomene başlıyorum yarın hadi hayırlısı yeni yıl hepimize şans getirsin inşallah

canım moralini bozma.
incir kürünü yap.
bu arada bal tarçın çörekotu karışımını da deneyebilirsin.
tabi hepsi çok gelmesin.dikkat et.inşallah pazartesiye gelişir canım.
umutsuz olma senin için dua edicem.stres yapıp kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…