- Konu Sahibi mehmeterdogan
-
Klomen basliacam doktoru zorla ikna ettim daha beklemek istemiyorum dedim ve suanda kararsiz kaldim bir kac ay daha beklesem mi? ?
Bende adetimi bekliyorum olunca baslicam ins ilk denememde sonuc alirim
tüüm bu ay klomen tedavısı gören aradaslarım ıcın RAbbımden haklarında en hayırlısını dılıyorum İNŞALLAH bu ay hepımızın göbişlerinde minik alp atışlarınızı duyarııız hamılelı haberlerımızı burda ALLAHIn ıznı ıle paylasırız... ben bugun baslıyorum ne olur benım ıcınde Dua edın
hilalcim tuaf bi dua biçimi oldu ama niyetim iyi biliyosun
Selam Arkadaslar Bu Ay Klomen Tedavisine Başlıyacagım Ve Polistik Over Sendromluyum..
Aramızda Klomen Tedavisi Görüp Ve Sonuc Alan Arkadaşlar Buraya Geçirdikleri Süreç Hakkında Bilgi Verip Ne Kadar Sürede Hamiş Kaldıklarını Yazabilir Mi Acaba??
Ben Ve Benle Aynı Durumda Olanlara Da Moral Olmuş Oluuur
Rabbim kimseye aratmasın inşaallah...
tüüm bu ay klomen tedavısı gören aradaslarım ıcın RAbbımden haklarında en hayırlısını dılıyorum İNŞALLAH bu ay hepımızın göbişlerinde minik alp atışlarınızı duyarııız hamılelı haberlerımızı burda ALLAHIn ıznı ıle paylasırız... ben bugun baslıyorum ne olur benım ıcınde Dua edın
amin canım inş Allah yardımcın olsun yumoşların 20 cm i geçsin çok gelişsin çatlasın spermleri içine vakum gibi çeksin
canocum olsun hıc önemlı degıl nıyetımız ıyı hepımızın bılıyorum...inşALLAH dedıgın gıbıde olur vuuuupp dıye ceker yumoslar yumurtayı sonrada tutunurlar mınıcıkıler :)
ben de ilk deneme başarısız oldu ama herkeste aynı olmayabilir bence deneyebilirsin inşallah sonuç güzel olur..
Kesin bende de başarısız olur. Şansim yok tutmaz ya offf offf
Kesin bende de başarısız olur. Şansim yok tutmaz ya offf offf
Canim niye öyle diyosun bunun şansla bi ilgisi yok Allahin takdiri hic ummadigin bi zamanda gelir bebisin insKesin bende de başarısız olur. Şansim yok tutmaz ya offf offf
Canlarım bugun benım klomenle 14.gunum calışma yapmamız lazım gıbı ama dun çalıştığım :) ııcn bugun yaparsam eger spermlerin kalitesi dusucekmiş gıbı hissediyorum yanı gun aşırı ılışkı duzenındeyım bılemedım sızce hergun yapsammı
Yok kiz hergün yapma
Gün asiri daha iyiymis sperm kalitesi açısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?