klomen tedavisi gören bayanlar...

Arkadaslar bende bugun klomene başlıyorum aynı zamanda rahım destekleyıcı verdı doktorum progestan... bakalım hayırlısı olsun inşALLAH bu ay olur da bebeklerımız gelırler.

Bende adetimi bekliyorum olunca baslicam ins ilk denememde sonuc alirim

Bende adetimi bekliyorum olunca baslicam ins ilk denememde sonuc alirim

tüüm bu ay klomen tedavısı gören aradaslarım ıcın RAbbımden haklarında en hayırlısını dılıyorum İNŞALLAH bu ay hepımızın göbişlerinde minik alp atışlarınızı duyarııız hamılelı haberlerımızı burda ALLAHIn ıznı ıle paylasırız... ben bugun baslıyorum ne olur benım ıcınde Dua edın

amin canım inş Allah yardımcın olsun yumoşların 20 cm i geçsin çok gelişsin çatlasın spermleri içine vakum gibi çeksin

Rabbim kimseye aratmasın inşaallah...

amin canım inş Allah yardımcın olsun yumoşların 20 cm i geçsin çok gelişsin çatlasın spermleri içine vakum gibi çeksin

canocum olsun hıc önemlı degıl nıyetımız ıyı hepımızın bılıyorum...inşALLAH dedıgın gıbıde olur vuuuupp dıye ceker yumoslar yumurtayı sonrada tutunurlar mınıcıkıler :)

ben de ilk deneme başarısız oldu ama herkeste aynı olmayabilir bence deneyebilirsin inşallah sonuç güzel olur..

Kesin bende de başarısız olur. Şansim yok tutmaz ya offf offf

Kesin bende de başarısız olur. Şansim yok tutmaz ya offf offf

Ayyy allah korusun tatlım neden oyle dusunuyon benım tutmasada surekli kendıme umutla bakıyorum karnıma bakıyorum belkı tutmustur ınşallah benımlesındır dıyorum belkı benımkı daha kotu reglı gorunce ama yınede senınkıde ıyı degıl umutlu oooolmaamız lazım

Kızlar selam,
Benim de bu ay klomen ile 2. ayım bakalım ne olacak. Geçen ay çok geç yumurtlama oldu. Bu ay da 16. gündeyim hala vücut ısım yükselmedi bir umut bekliyorum bakalım. Yabancı siteleri karış karış okudum klomenle hayıt tohumu birlikte kullanmayın birbirinin etkisini yok ediyor diyorlar ama ben kendimde progesteron düşüklüğünden şüphelendiğim için nasıl olsa yumurtam çoktan büyümüştür 15. günde diyerekten dün günde 1 bardak hayıt tohumu çayı içmeye başladım. Güya yumurtanın çatlamasına da yardımcı oluyormuş. Bakalım göreceğiz işe yarayacak mı?

Canlarım bugun benım klomenle 14.gunum calışma yapmamız lazım gıbı ama dun çalıştığım :) ııcn bugun yaparsam eger spermlerin kalitesi dusucekmiş gıbı hissediyorum yanı gun aşırı ılışkı duzenındeyım bılemedım sızce hergun yapsammı

Yok kiz hergün yapma
Gün asiri daha iyiymis sperm kalitesi açısından...

arkadaşlar bı arkadaşıma gazıdeki doktoru pco var sende klomen kullanmana cok gerek yok, 2 ay glokofen kullan kendı kendıne hamıle kalacaksın demıs bunu bı doktorunuza sorun derım.bende de pco var klomen içtim bu ay, eğer hamıle kalmadıysam o doktora gıdıcem ya da glukofene baslıcam bende. (1 düşük 1 kürtajım var spontan gebelik, hızlandırmak ıstedıgım ıcın klomen kullanmıstım)..sevgiler

Arkadaslar Merhaba ben Klomene başladım bugun 5.gün yanı son haplarımı içtim :) bakalım pazartesı salı gıdıcem Doktora bakıcaz ne olmus ne olmamıs duruma göre Ovıtrelle vurulcam . ne olur Dualarınızı eksık etmeyın ALLAH rızası için....

Buarada Glukofenle ılgılı candy arkadasımız bırseyler yazmıs bende Glukofenı ıkı yıldır kullanan bırısı olara nacızenı fıkrımı yazmak ısterım ...PKO hastalarında adetı duzene sokabılıyor ama herkesde ıse yarayacak dıye bırsey yok. benım kullanma sebebım ınsulın dırencım var cok sukur bu ılacla herseyım duzene gırdı ama yumosları dahada kıvama sokuyor kalıtesını arttırıyor . sadece gebelık ıcın ıcılmemelı bence cıdden saglık sorunu olanlar dokotr tavsıyesı uzerıne ıcsın cunkı bu Dıyabetık hastalıgı olanlar ıcın verılen bır ılac.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…