- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
Dok
Doktorum osman balcı konyadan.. evet ilk bebeğimm :)
bende de pcos var gunde ıkı taneyle basladık hıc yumurtam olusmadı 3 gun ara verdık 3e cıkardık ılac sayısı ama bugun adetimi 15.gunu ve hala yok drenclıymıs yumurtalarım beklıcez dedı doktor bu saatten sonra daha buyur mu acaba bilmiyorum
Hayırlısı olsun bende duphaston kullanıyorm bitince regl olmazsam gebeyim ama olursam bende aynen bi hüzün olacakBugün regl olmuşum biraz bi hüzünlü oluyorum sonra hayırlısı diyorum
Bu ay ilk kez klomen kullanacağım. İnşallah sonuç olumlu olur.
Sadece ultrason ve tahliller yapıldı bir sorunum yok bu yüzden film çekilmedi. Klomene bugün başladım. Klomen bitince çatlatma İğnesi vuracakmış, her klomen içene vuruluyor mu?Rahim filmi hormon tahlillerin yapildimi
inşallah bu ay olumlu olur herşey canım. bende günde 1 klomen kullandım dün kontrole gittim ama yumurtalar büyümemişmerhaba kızlar bende klomen kullananlardanım bu 2.ayım ilk ay testte pozitif cıktı ama bebek tutunamadı bu ay tutunsun die klomenin yanında duphaston verdi doktor klomen içtim bugünde duphaston baslıyorum inşallah faydası olur hepimize ilaçların
vücudun vereceği tepkilei kestiremeyecekleri için en düşük dozla başlıyorlar sanırım. bana kalsa polikistik over olduğum için 3 doz almakgerek ama doktora güvenmek lazım. işin uzmanı onla sonuçta.İnşallah faydasını görürsün canım ben günde 2 alıyorum doktor öyle başlattı neye göre 1 yada 2 verıyolar onuda anlamadım doktordan doktora degısıyor demekkı :s
Genç kızlığımdan beri pco hastasıyım, bekarken çok doktora gittim hiç biri doğru dürüst tedavı uygulamadı hep düzensi,zdi adetim, 8 ay oldu evleneli eşimde bende çocuk istediğimizden hiç korunmadık 26 kasımda adet oldum 3. gün klomene 5. gün cyclo-proginova diye bi ilaca başladım ve sonuççç dün aylardır yapıp tek çizgi gördüğüm testte çift çizgiyi gördüm.. Allahım herkese nasip etsin , kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlarArkadaşlar doktor kontrolünde klomen duphaston folik asit tedavisine başladım. Bu şekilde tedavi görüp hamile kalanlar var mı ? Ya da bu şekilde tedaviye başlayanlar.. Polikistik over hastasıym
Genç kızlığımdan beri pco hastasıyım, bekarken çok doktora gittim hiç biri doğru dürüst tedavı uygulamadı hep düzensi,zdi adetim, 8 ay oldu evleneli eşimde bende çocuk istediğimizden hiç korunmadık 26 kasımda adet oldum 3. gün klomene 5. gün cyclo-proginova diye bi ilaca başladım ve sonuççç dün aylardır yapıp tek çizgi gördüğüm testte çift çizgiyi gördüm.. Allahım herkese nasip etsin , kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar
Allahim sagliklica kucaginiza almayi da nasip eder insaAllah :) bende lise cagimdan beri pco luyum ve dort aylik evliyim korunmadgiim halde hamile kalamadm doktor klomen verdi gunde iki tne ayni saatte ardarda ic ddi dun bitti persembe yumurtalara bakacak insaAllah.bana da dua edin insaAllah kist olusturmamistir kaliteli yumurtalarim olusmustur insaAllahBende azılı pko luyum ilk oğlum klomen tarzı gohonapene ve çatlama iğnesi ile 6. Ayda hamile kakdım o 6 ay içinde tabi bide düşük yaptum tabi... 2 . İçinde koomen ve çatlama iğneşiyle 5. Ayda hamile kaldım düşükle sonuçlandı 1 ay sonrasında aşılama oldum şimdi 3 yaşına girdi büyüğümde 9 yaşında..
Vee şimdi ise 22 kilo vermiştim süprizzzz kazara hamile kaldım hemde 11 yıllık evliliğimde bir ilkk inanamadım şok oldum ama gerçekkk hiç uğraşmadan hamileyim ne güzelmiş böylee.. bu arada yaş 36..
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?