- 11 Haziran 2015
- 242
- 155
- 303
- 37
- Konu Sahibi Yaaaseeeminnn
-
İmşallah hayAllahim sagliklica kucaginiza almayi da nasip eder insaAllah :) bende lise cagimdan beri pco luyum ve dort aylik evliyim korunmadgiim halde hamile kalamadm doktor klomen verdi gunde iki tne ayni saatte ardarda ic ddi dun bitti persembe yumurtalara bakacak insaAllah.bana da dua edin insaAllah kist olusturmamistir kaliteli yumurtalarim olusmustur insaAllah
Bende çok erken yaşlardan beri pco luyum.. rabbim yar ve yardımcınız olsun.. bazen tedavi süreçleri zor ve yıpratıcı olabiliyor malesef.. bende ilk gebeliğimde 6 ay klomen çatlama iğnesiyle tedavi gördüm sonuç hüsrandı dr 3 ay ara verdi aşılama yapacaktı ara verdiğim ilk ay hamile kaldım şans işte.. ikincide 6 ay ilaç ara ve şlk aşılama... 3. De süpriz yımurtaanlayacağın nezaman ne olacağı belli olmaz.. stresten özellikle uzak durmak lazımm..Allahim sagliklica kucaginiza almayi da nasip eder insaAllah :) bende lise cagimdan beri pco luyum ve dort aylik evliyim korunmadgiim halde hamile kalamadm doktor klomen verdi gunde iki tne ayni saatte ardarda ic ddi dun bitti persembe yumurtalara bakacak insaAllah.bana da dua edin insaAllah kist olusturmamistir kaliteli yumurtalarim olusmustur insaAllah
İnsaAllah cnm teskkur ederim guzel dileklerin icin Allahim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.yarin doktor insaAllah guzel seyler soyler kist olusmamistir insaAllahİmşallah hay
Bende çok erken yaşlardan beri pco luyum.. rabbim yar ve yardımcınız olsun.. bazen tedavi süreçleri zor ve yıpratıcı olabiliyor malesef.. bende ilk gebeliğimde 6 ay klomen çatlama iğnesiyle tedavi gördüm sonuç hüsrandı dr 3 ay ara verdi aşılama yapacaktı ara verdiğim ilk ay hamile kaldım şans işte.. ikincide 6 ay ilaç ara ve şlk aşılama... 3. De süpriz yımurtaanlayacağın nezaman ne olacağı belli olmaz.. stresten özellikle uzak durmak lazımm..
İnşallah en yakın zamanda tedavinden güzek sonoçlar elde edersin..
inşallah .. asla ümitsizliğe kapılma zamanı var elbet o gün gelecektir..İnsaAllah cnm teskkur ederim guzel dileklerin icin Allahim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.yarin doktor insaAllah guzel seyler soyler kist olusmamistir insaAllah
ben geçen ay kullandım,doktorum adetimin 3. günü başlattı günde 2 adetten 5 gün kullandım sonra yumurta takibine gittim 3,4 tane yumurtam oluşmuş,çatlatma iğnesi verdi ve 36 saat sonra ilişki önerdi.sonra tekrar gelin dedi,tekrar gittiğimde bir yumurtamın hala çatlamadığını söyledi ve tekrar ilişki önerdi.ancak ay sonunda hamilelik gerçekleşmedi.bakalım bu ay kısmetse yine devam.Bugün yine başlıyorum kullanmaya dua edin.benim adetim bu arada 5 gün geç geldi.klomen kullanıp yumurtası büyümeyen var mı? ne zaman adet oldunuz klomenden sonra?
allah yardımcımız olsun,benimde eylülde düşük oldu bende ondan sonra baya bir süre bekledim.geçen ay klomene başladım.ilk ay olmadı bakalım bu ay kısmetseMerhaba arkadaslar.Geçen sene 21 martta 16 haftalik Bebeğimi düşürdum öğünde beri bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Geçen ay klomen tedavisine başladım. Çok umutluydum ancak tutmadı. Bu ikinci ayim 3gunu başlayıp 5gun boyunca günde iki adet klomen içiyorum. Adetimin 20 günü progestan günde bir tane 7gun boyunca kullanıyorum progestan bugece sonuncusu içtim 29 günde bir adet oluyorum yani 2 günüm kaldı adetime arkadaşlar lütfen dua edin.bu ay inşallah bebeğim gelmiştir. Bu bekleyiş beni çok yipratiyor Rabbim kim bebek sahibi olmak istiyorsa nasip etsin inşallah. ...
Sabır en iyi ilacmis bunu anladım 1yildir ugrasiyorduk bebek sahibi olamıyorduk doktor klomen tedavisine başlayalım dedi 3 ay sonunda sonuç vermedi tam umutlarimi yitirdim ilaç tedavisini kestim takip eden ay yani bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Duygularım tarifsiz allah isteyen herkese tez zamanda hayirlisini verir inşallah bebek bekleyenlerinde kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim.allah yardımcımız olsun,benimde eylülde düşük oldu bende ondan sonra baya bir süre bekledim.geçen ay klomene başladım.ilk ay olmadı bakalım bu ay kısmetse
Merhabalar konuyu açan bendim. Şuan 3 bucuk aylık bi bebeğim var allaha şükürler olsunArkadaşlar bu topiktrn hamile kalan yok mu bayağı zaman olmuşinş hepiniz hamilesinizdir.darısı başımıza artık
Merhabalar konuyu açan bendim. Şuan 3 bucuk aylık bi bebeğim var allaha şükürler olsun
Ben geçen yıl kasımda 3 aylık klomen duphaston tedavisine başladım yumurta takibim çatlatma falan olmadı 3. Ayın sonunda hamile kaldım şubatta öğrendim 5 haftalık hamile olduğumu.. çok şükür nasip etti bana eylül 29 da kızımı kucağıma aldım Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsin herkese çok dua ettim Rabbim aratmasın yokluğunu vermesin. Ben yeni evliydim çok beklemedim evlendikten 4 ay sonra oldu polikistik over hastası oldugum için korkumdan gitmiştim hemen doktoraMaaşallah canım.Allah analıbabalı büyütsün..bende klomeni buhün bitiriyorum haftaya yumurya takibi ve duruma göre çatlatma iğbem var :)
Rabbim nasip etsin inşallahCanım benim pko olduğum yeni öğrrndim.brnim bir oğlum var 4yaşında ona çok çabuk hamile kalmıştım.kardeş düşündüktrn sonra 1sene olmadı ve doktora gittim pko var dedi şok oldum.ondan olmuyordur dedi.hiçbir belirtisi de yok.benim durumum çok gariprabbim nasip etmeyince olmuyor işte
Ben geçen yıl kasımda 3 aylık klomen duphaston tedavisine başladım yumurta takibim çatlatma falan olmadı 3. Ayın sonunda hamile kaldım şubatta öğrendim 5 haftalık hamile olduğumu.. çok şükür nasip etti bana eylül 29 da kızımı kucağıma aldım Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsin herkese çok dua ettim Rabbim aratmasın yokluğunu vermesin. Ben yeni evliydim çok beklemedim evlendikten 4 ay sonra oldu polikistik over hastası oldugum için korkumdan gitmiştim hemen doktora
Rabbim nasip etsin inşallah
Konu baya eski şu an hamilesin hayırlı olsun baya zaman geçmiş nasıl hamile kaldin?Benim 11 yasında bi oğlum var 2 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım 2. İçin tedavi ye basliycam Allah ın izniyle zaman kaybetmek istemiyoruz :)
Baya eski konu evet :)Konu baya eski şu an hamilesin hayırlı olsun baya zaman geçmiş nasıl hamile kaldin?
Yaaa 3 bebek annesimi oldun maşallah rabbim acılarını göstermesinBaya eski konu evet :)
Ben o ara tedaviyi bıraktım biraz zaman verdik kendimize 2. Ay tedavisiz hamile kaldım bebeğim şimdi 13 aylık ve ben yine bir surpriz korunurken hamile kaldım 15 haftalık hamileyim :)) Allah yardımcınız olsun kafa rahat olacak sürekli bebek düşüncesi olunca olmuyor maalesef ben bunu anladım.
Umarım en kısa zamanda Allah sizede hayırlısıyla nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?