klomen tedavisi olan varmı

merhaba canım bana da vermedi dr ama ben çok korkuyorum yine kist olursa diye ne zaman kullandın sen klomeni sorunun canım
kızlar kusura bakmayın yeniyim yazıları göremiyorum hemen bana öğretirseniz sevinirim yumurtalarımın boyutları 15 17 18 idi doktor yumurtalar çok aktif üçüz bile olabilir dedi ama ben pek umutlu deilim

kızlar kusura bakmayın yeniyim yazıları göremiyorum hemen bana öğretirseniz sevinirim yumurtalarımın boyutları 15 17 18 idi doktor yumurtalar çok aktif üçüz bile olabilir dedi ama ben pek umutlu deilim

canım bu sayfadayken f 5 tuşuna basarsab sayfa yenilenir ve yeni yazıları görürsün canım

canım bende yumurtlama sorunu var yumurtalarım yeterli büyüyüp yumurtalıktan atmıyo ve hep kist oluyo yine klomenden olursa diye korkuoyorum

adet gecikmesi yaşıyomusun öyle bi sorunmu var doktor bana kist yapar bu ilaçlar dedi bidahaki ay hamile kalmazsan gel kist varmı bakalım dedi varsa doğum kontrol hapı verecekmiş

klomen tedavisini ilk kez kullanacağım ama yan etkilerinde hiç kist yapar falan yazmıyor.tabiki her vicudun ilaca tepkisi farklı.bu tedaviyi uygulayan dr.un kesinlikle yumurta takibi yapması gerekiyor.9. ,11. ,13. hatta daha sonraki günler.bu yüzden dr.um bana ben izinden dönene kadar bekle ilacı kullanmaya başlama dedi.bende evham yapmadan dr.a güvenmeyi tercih ediyorum.kistlerin kaynağı ilaçtan farklı olabiliyor.ben hiç tedavi görmezken kist oluşumu yaşadım birkaç ay sonra kendiliğinden kayboldular.

adet gecikmesi yaşıyomusun öyle bi sorunmu var doktor bana kist yapar bu ilaçlar dedi bidahaki ay hamile kalmazsan gel kist varmı bakalım dedi varsa doğum kontrol hapı verecekmiş

evet canım hep kistlerle uğraşıyorum canım ben geçen ay doğum kontrol ilacı kullandım kistim vardı yine ama adetin 3.günü gittim kistim gitmişti yine klomen kist yaparsa diye endişeliyim işte kist yaparsa yine doğum kontrol ilacı ve tedaviye ara vermek zorunda kalıcan kist yüzünden sıkıntım bu yani

yaaa sinir oldum şimdi bu doktor bana niye daha sonra gel demedi anlamadım adet olursan gel bakalım dedi bu ilaçların kist yapma özelliği var doktorların hepsi söylüyor ama ilk ay olmazda sonraki ayda olabilir

yaaa sinir oldum şimdi bu doktor bana niye daha sonra gel demedi anlamadım adet olursan gel bakalım dedi bu ilaçların kist yapma özelliği var doktorların hepsi söylüyor ama ilk ay olmazda sonraki ayda olabilir

canım sende eğer günün geçerse dr gidersin günün geçerse ya gebelik yada kist oluşmuş denektir büyük ihtimalle ama inş senin bebek olur gecikirse

canım sende eğer günün geçerse dr gidersin günün geçerse ya gebelik yada kist oluşmuş denektir büyük ihtimalle ama inş senin bebek olur gecikirse

inş olur her ay bu stresi yaşamaktan yoruldum allah herkesin gönlüne göre versin sizler ne zaman adet olacaksınız ben 20 mart

bide o var dimi şimdi doğum kontrol hapı kullanırsak bide ara vermiş olunuyo ne kadar zor bu yumurtalarda gebelik oluşmazsa kist oluşabilir demişti zaten doktor

kaç kere klomen kullandın bu kaçıncı denemen olacak benim ilkte

canım bu ikinsci ilk denememde çatlatma iğnesi olduğum halde kist oluştu şimdi ise iğne vermedi dr benim düşüncemde iğneyle çatlamadıki kendiliğinden nasıl çatlasın diye düşünüyorum canım klomenle ilk denemede hamiş kalan çok benim gibi klomenzede olanlar da var ama klomen etkili ve başarı şansı yüksek olan bi ilaç senin de inş öle olurda ilk kullanımda hamiş olursun benim gibi klomen zede olmazsın

oooo canım bi tane varsa yine olur inş ama benim hiç yokkkki:a015:ben 3 yılı geçti evleneli 26 yaşındayım ve pek umudumda yok sen şanslısın yine de

inşallah dediğin gibi olur inşallah sende kalırsın çok zor bişi kaç yaşındasın benim 1 tane 4.5 yaşında oğlum var ona doğal yollardan kalmıştım ama 2. olmuyo 6 aydır deniyoz yumurtalar zayıftı şimdi iyi dediler bakalım ne olacak ama hiç ümitli deilim
:çok üzgünüm:

oooo canım bi tane varsa yine olur inş ama benim hiç yokkkki:a015:ben 3 yılı geçti evleneli 26 yaşındayım ve pek umudumda yok sen şanslısın yine de
olur sen merak etme bişey söyliyimmi ilk çocuğumdada 4 ay olmadı son ay artık bıraktım olmuyo benim çocuğum diyodum artık bu aydan sonra doktora gidiyim dedim hiç beklemiyodum yani sonra bi test yaptım hamileyim çok sevinmiştim inanki beklemeyince daha çabuk oluyo ama tabi stres yapmamak elde deil ben şimdi aynı stresi yine yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…