klomen tedavisi olan varmı

mrb arkadaşlar benim 14 yaşında oğlum var 1 yıl önce sprelimi çıkarttım ama bu süre içinde hamile kalmadım geçen ay doktora gittim muayene ultrasın tahlil hepsi yapıldı ve bir sorun olmadığını söledi doktor.bu ay klomene başlıycam inş. sonuç alırım hayırlısı

slm bende glukofen kullandım ve kullanıyorum aynı zamanda klomende kullanıyorum bursalıyım bende seni msn adresime bekliyorumki daha net konuşalım bbeğim olmadığı için çok üzülüyorum

arkadaşlar merhaba ben bu ay klomen tedavisine başladım.daha önce 3 ay glukofen kullandım.klomen tedavisi gören varmı

BENDE 3 AYI AŞTI KLOMEN KULLANIYORUM HENÜZ HAMİŞ DİİİLİM. AMA İŞALLAH OLCAM . STES YAPMA SAKİN DAVRAN BEBEĞE ODAKLANMA ... NORMAL YAŞA HERŞEYİ GERİSİ ALLAHTAN.....

sevdacım bu benım ıkıncı kulanışım kısmetse 10 gün sonra bellı olcak hamıle olup olmadıgım ılk kulanımda hamıle kalınacak dıye bır kayde yok kışının bünyesıne göre degışıyo buarada bu klomen ılacını kulanırken dıger adet tarıhıne kadar kesınlıkle agrı kesıcı vs gıbı ılaçlar kulanılmayacak grıp olmayacaksın ayaklarını sıcak tutman gerekıyo doktor bunları yapmama gerektıgını söledı

merhaba sevda,
bende klomen tedavısı goruyorum bu 3 .ayım.baynı durumda olan bırı ıle konusmak,mesajlasmak ıstıyorum.aklımdan gecen o kadar cok sey var kı

merhaba arkadaşlar burda bir çok arkadaş aylarca klomen kullandığını yazmış ama benim dr. sadece bana 5 gün kullandırdı 14 ünde regli olmazsam bu ay aşılama yapacak, merak ettim şimdi bende neden hemen aşılamaya geçildi korkmam gereken bişey mi var??

Benımde bır akrabam ne denedıyse hangı ılaçları içtiyse bir türlü çocuk sahıbı olamadı. ama en son klomen ilacını kullandı ve bir ay sonra hamile aldı. benımde 1.5 yıldır çocuğum olmuyor doktora gıtmedık. bende klomen aldım kullanıyorum belki tutar bır şans.

zeynep klomenden sonra dr ultrasonla bakıp çatlatma iğnesi verdi mi peki sana bana verdi iğnede yaptırdım 14 ünü bekliyoruz şimdi

mrb bende ikincisi için uğraşanlardanım
inşallah başarırız, kekadar süredir deniyorsun

mrb bende ikincisi için uğraşanlardanım
inşallah başarırız, kekadar süredir deniyorsun

ayşe çağlacım ilk çocuktan sonra rahim ters dönebiliyormuş ona baktırdınız mı rahmi ters olan bayanlar ilişkiden sonra sırtüstü yatarak değil yüzükoyun göbeğin üstüne yatarak hamile kalabiliyormuş ilk hamilelikte bebek kıpırdayarak rahmi oynatabiliyormuş
böyle birşey duymuştum bilgin olsun istedim

merhaba ben de bu siteye yeni üye oldum
bende bu hapı ilk kez kullandım doktorum bugün icin ultrasona cagırdı ultrason da da doktor sağ over de 32x19 folekül gördü bayabi büyük bir kitle ultrasoncum bu ay gebelik olmucanı söyledi ama kadın dogum uzmanın da takibe devam ettirdi beni aydınlatacak biri varsa lütfen cvp verin

bende klomen tedavisi görüyorum.ama yumurtalar oluşmamış dozu artırıp yolladı beni dr. moralim çok bozuk aşılama yaptırmak istiyorum yapmıyor, burda imkanlar da kısıtlı iyi dr. bulmak zor. elimden bişey gelmiyor zaman su gibi akıp gidiyor elde var 0.

selam 37 yasındyım 1aydır klomen kullanıyorum sancılarım cok kist yapıyor dendi fakat doktorum olmaz dedi kullanan arkadaslrım lütfen bana cevp yazarmısınız tşekürler:1no2:

öşlemğüz elim bende kullanıyorum sabırlı ol arkadasım 3ay kullandı ıkız bebek beklıyor darıaı basımıza tüm arkadslara duacıyım

sevdacım ben 1 ay kullandım ama çok ağrılı geçti.öyleki 2 gün rapor aldım.belki kistim olduğu için böyle oldu bilemiyorum.ama umarım gelecek aya gerek kalmaz...senin vüvudun nasıl tepki verdi?söylermisin

aslıcım hiç mralini bozma bende ekimden beri klomen tedavisi görüyodum ilk ay seninki gibi yumurtam oluşmamıştı ikinci ay dozu artırdık ama bu sefer de kist yapmışım iyice umutsuzlanmaya başladım bir ay ara verdik sonra geçen ay yine aynı doz kullandım(5 gün günde 3) ve dr bir tane yumurtan olmuş dedi çok sevindim çünkü yumurta yapmam bile bi umuttu yumurta yapabiliyosam mutlaka bir gün hamile kalabilirim dedim
ama o bir yumurta ile hamile kaldım ve şuan 5 haftalık hamileyim
sende canım bu sebeple canını sıkma mutlaka oluyo ben bu kadar kısa süre içinde başarabileceğimizi sanmıyodum
bolu da oturuyosun sanırsam bende düzcede imkanlar ve dr kısıtlı demişsiniz ben dr dan çok memnunum istersen adını ve telini sana verebilirim

Kizlar Bana Yardimci Olabilecek Varsa çok Mutlu Olucam.dr. Bana Günde 1 Doz Klomen Tedavisi Başlayacağimi Söyledi.bu Tedaviye Başladiğinizda Yumurtaniz Kaç Mm Idi Kaç Doz Kullandiniz Ve Nekadar Büyüme Elde Ettiniz.lütfen Yardim:))

ben geçen ay kullandım canım günde 1 tane ve yumrta 18mm oldu çatlatma iğnesi oldum ama olmadı adet oldum sanırım en düşük 18mm olması gerekiyor iğne için...ben öyle biliyorum inşallah sende işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…