ayşe çağlacım ilk çocuktan sonra rahim ters dönebiliyormuş ona baktırdınız mı rahmi ters olan bayanlar ilişkiden sonra sırtüstü yatarak değil yüzükoyun göbeğin üstüne yatarak hamile kalabiliyormuş ilk hamilelikte bebek kıpırdayarak rahmi oynatabiliyormuş
böyle birşey duymuştum bilgin olsun istedim
Kizlar Bana Yardimci Olabilecek Varsa çok Mutlu Olucam.dr. Bana Günde 1 Doz Klomen Tedavisi Başlayacağimi Söyledi.bu Tedaviye Başladiğinizda Yumurtaniz Kaç Mm Idi Kaç Doz Kullandiniz Ve Nekadar Büyüme Elde Ettiniz.lütfen Yardim:))
kızlar bişey sorucam.bana dr. ovulasyon olmadığını yumurtanın yeterince gelişemediğini söyledi(11. gün 10,2)fakat 21. gün yapılan progesteron testim normal çıktı dr. şaşırdı.progesteron normal ise dr. yanılmış olabilirmi?bilgisi olan varmı???????????
slm kızlar.fakelove bana da dr. çatlatma iğnesinden bahsetmedi yeterli olgunluğa gelince kendisi çatlarmış.zaten bu ilcı verince yumurtayı takip edip çatlayıp çatlamadığını görüyrlar.benim dr.um bu ay tedavi başlayacaktı fakat şehir dışına çıkacağı için tedaviyi 1 ay erteledi.sinir oldum(
canım ben daha önce klomeni kullandım ama iğne olduğum halde kist oldu yani şimdi korkuyorum yine kist olursa diye sen daha önce kullandınmı klomeni
ben 12. günü gittim 3 yumurtam vardı ama bana çatlatma iğnesi felan demedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?