klomen tedavisi olan varmı

ben sprelimi çıkartırken dr rahmin ters dedi.. ben bunu kendi dr uma söledim ama hamileliğe engel dedi o sölediğini hiç duymamıştım deneyecem tşkrler

ben 5 gün günde 2 tane ile başlamıştım ama o ay yumurtmam 9 mm de kaldı olmadı geçen ay 5 gün günde 3 tane kullandım 20,2 mm olmuş dedi dr ve ertesi gün çatlama inesi vuruldum ve şimdi hamileyim işte inş allahım size de en kısa zamanda bu duyguyu nasip eder
dr lar genelde en düşük dozdan başlatırlar çünkü daha azı etki edebilecekken aşırı doz verildiğinde bu sefer vücut kist yapıyor sabırsızlığını anlayabiliyorum bende ilk ay yumurtam olmayınca benim için tek çözüm tüp bebek diyodum ama dr um vazgeçmek yok dedi iyi ki de vazgeçmemişim

bilgiler için sağolun kızlar:)hepimize allah hayırlı ve güzel evlatlar versin.umarım tedevim başarıya ulaşır.tedaviye başlamadan önce yumurtam 14 mm bakalım önümüzdeki ay büyüyecekmi:)))))sevgiyle kalın

sırnaşık şeysırnaşık şeymerhaba arkadaşlar klomen kullandım sonrasındada çatlatma ignesi vuruldum şimdi bekliyorum bu ayın 10 yada 11 adet olmam lazım olmazsam tuttu demek inşallah olmam kızlar şans dileyin ben dua ediyorum hepimiz için günler geçmiyor hiçbir belirtimde yok cok heycanlıyım.:dance::dance::dance:sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar bende bu ay kullandım cuma doktora gidicem ve büyümüşse catlatma iğnesi olacam..kızlar çatlatma iğnesinden sonra doktor kaç saat sonra ve hangi aralıkla ilişki önerdi....şimdiden tesekkürlerrrr.....

klomenle yumurta catlamiyor mu arkadslar? neden igne oluyorsunuz? bende bu ay basladim ama kontrolsuz. adetin 3. gunu basladim,bugun adetin 5. gunu.adetim bittikten 1 gun sonra klomen bitecek, iliski ne zaman olmali klomenle? farkediyor mu ? ilac biter bitmez mi???? herkesin sorusu var, umarim biri beni de aydinlatir...

evet kullandım 2 ay kullandım 1 ay ara verdim 1 aydaha kullandım

selam kızlar bende bu ay ikinci kez kullancan dr klomen verdi ama çatlatma iğnesi vermedi kist olursa diye çok korkuyorum size dr nasıl verdi klomeni

slm kızlar.fakelove bana da dr. çatlatma iğnesinden bahsetmedi yeterli olgunluğa gelince kendisi çatlarmış.zaten bu ilcı verince yumurtayı takip edip çatlayıp çatlamadığını görüyrlar.benim dr.um bu ay tedavi başlayacaktı fakat şehir dışına çıkacağı için tedaviyi 1 ay erteledi.sinir oldum(

kızlar bişey sorucam.bana dr. ovulasyon olmadığını yumurtanın yeterince gelişemediğini söyledi(11. gün 10,2)fakat 21. gün yapılan progesteron testim normal çıktı dr. şaşırdı.progesteron normal ise dr. yanılmış olabilirmi?bilgisi olan varmı???????????

canım benim de 21 .gün progestan testi yaptırmamı söyledi dr ama ne anlama geldiğini bilmiyorum neden yaptırcan bu test bilmiyorum

canım ben daha önce klomeni kullandım ama iğne olduğum halde kist oldu yani şimdi korkuyorum yine kist olursa diye sen daha önce kullandınmı klomeni

canım ben daha önce klomeni kullandım ama iğne olduğum halde kist oldu yani şimdi korkuyorum yine kist olursa diye sen daha önce kullandınmı klomeni

MERHABA BENDE BU AY KLOMENİ İLK DEFA KULLANDIM ŞİMDİ 20 SİNİ BEKLİYORUM İNŞ.OLUR OLMAZSA BİDAHAKİ AY GEL KİST VARMI DİYE BAKALIM DEDİ DOKTOR

yumurta boyutun neydi zeynepcim olgunlasmısmı catlama konusunda bişey demdimi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…