klomen tedavisi olan varmı

eköseoğlu nasılsın.bende doktordan şimdi geldim rahim filmim çekildi.allahaşükür hiçbir sorun yok tüplerim açık rahimdede bişey yokmuş.ama çok zordu anestezi olmadan çektirdim.hiç böyle bir acı yaşamamıştım.neyse kurtuldum enazından.sen ne yaptın yumurtlama oldumu

desertrose canım senin için çok sevindim bende cumartesi günü gittim doktora yumurtalıklarımdan teki 17ye ulaşmıstı doktorum ovitrelli adındı bi iğne yazdı vuruldum ve çalışmalara başladık ama ben bu sefer çok ümitliyim neden bilmiyorum ama olmazsa bu sefer çok yıkılırım kesin olur gözüyle bakıyorum kendimi bu kesinlikden alıkoyamıyorum inş. olurda rahim filmine falan gerek kalmaz zor olduğunu duymuştum zaten bide sen söyleyince korkmaya başladım ama ne yapalım gerekirse olacak

Semos427 canım bikaç doktora daha git canım fsh değerlerinin düşmesi gibi bi ihtimal yokmu acaba doktorum bana hiç hormon testi yapmadı ben istedim ama gerek yok senin herşeyin normal dedi bunu neye dayanarak söyledi bilmiyorum ama kısacası yapmadık hormon testi sıkı bi doktor araştırması yap Allah yardımcın olsun

canım pekı prolaktın hormonu nasıl dusuruluyor ılac mı kullandın?

evet ilaç kullandım dostinex adında,sanıyorum ki prolaktini yüksek olan kişilere genelde bu ilacı veriyorlar.aylık kullanım ya da daha fazla kullanım olarak doktor hastasına veriyor.ben 3 ay kullanmıştım ve 3.ayın sonunda gerçekten düşmüştü.ama sonra hep takip etmek gerekiyor..

eköseoğlu inşallah bu ay hamile kalırsın içine doğan şey gerçekleşir.bu ay müjdeli haber verirsin inşallah.rahim filmi çekilirken küçük yapışıklıklarda açılırmış hamile kalmak kolaylaşırmış inşallah bendede öyle olur.senin adet tarihin ne zaman yani nezaman belli olur.

desertrose canım inş. dedikleri gibi kolaylaşır ve beraber hamile kalırız canım benim adet günüm önceden düzensizdi ama şimdi klomen işe yaradı düzenli adet oluyorum 24-26 arası bakalım inş. adet olmamda sana güzel haberi veririm canım

merhaba canım benim sana mesaj yazdım ama buraya da yazmak istedim canım benim fsh 13 dr bana tüp bebebek dedi ve bende tüp bebek merkezine gittim canım ve bana dr yumurtalıkların görünümü önemli olan dedi sende iyi bi dr git umudunu hiç yitirme canım allah yardımcın olsun

fakelove canım sana birşey sormak istiyorum kayseride hangi doktora gidiyorsun acaba bende kayserideyim bir fikir verirsen sevinirim canım

fakelove canım sana birşey sormak istiyorum kayseride hangi doktora gidiyorsun acaba bende kayserideyim bir fikir verirsen sevinirim canım

merhaba canım benim en son gittiğim dr avrupa hastanesinden ibrahim demirdi ve iyi dr bence ama benim fsh yüksek çıknca tüp bebek merlezine gitmemi söyledi canım çok bildiğim dr var canım ben 4 yıllık evliyim ve bilgim var bu konudan sen hangi dr gidiyosun

bende ömür hastanesinde mustafa ertürke gidiyorum kimi çok iyi diyo kimi yok gitme diyo ayrıca hüma hastanesinde zerrin özkeçeciye gittim ama o çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi bana tekrar ertüke gittim oda iğne yazınca ondan vazgeçtim bakalım bu ay ne olacak yumurtalıklarımdan biri büyümüş iğne oldum cumartesi ayın 24-26sı arasında adet olmam gerekiyo olmazsam hamileyim gerçi bu sefer bana hamile olacakmısım gibi bi doğur ama bilemiyorum olmazsamda çok üzülmek istemiyorum

canım evet haklısın mustafa beyden memnun olanda var olmayanda var senin herşey normalmiş en kısa sürede hamiş olursun inş canım ama istersen birsürü iyi dr var ve bence iyi bi dr bul eğer memnunsan dr değiştirme ama memnun değilsen boşuna zaman geçirme canım ben hep rastgele gittim drlara ama hiç bişe yaramadı 3 yıl zamanın boşuna gitti ve şimdi tüp bebek yaptırmam gerekiyo herşeyin hayırlısı canım ama eğer istesen iyi dr var söleye bilirim :1hug:

canım bu ayda hamile olmazsam doktor eşimin değerlerine bakacak onda bir sorun çıkmazsa rahim filmim çekilecek bilmiyorumki ne yapacağımı bakalım bi bu ayın sonu gelsin olmazsa senden doktor ismi alırım canım teşekkür ederim

tamam canım inş eşinde ve rahimde sorun çıkmaz ben çektirdim rahim filmini normal çıktı senin de normal çıkar inş

inş. canım onlarda normal çıkarsa inş. hayatımızdaki eksiklik tamamlanır ve bebişlerimizi kucağımıza alırız

fakelove canım rahim filmimde bi sorun çıkmadı yazmışın ya doktor neden tüp beebek dedi başka bir sorunmu var acaba

fakelove canım rahim filmimde bi sorun çıkmadı yazmışın ya doktor neden tüp beebek dedi başka bir sorunmu var acaba

canım benim fsh yüksek çıktı yani erken menepoz canım sadece rahimle ilgili sorunlardan dolayı tüp bebbek olmuyo canım bir sürü sorun var hayırlısıyla anne oluruz inş

Herşeyin hayırlısı canım inş. bizde seneye anneler gününü anne olarak geçiririz

desrtrose ne olsun canım grip oldum hiç halim yok ilaçda içemiyorum korkudan birsey varsa diye sen ne yapıyorsun

1 haftadır klomen kullanıyorum bana ne gibi faydası dokunacak onuda bilmiyorum doktorum hiçbişey anlatmıyor lafı kerpetenle alıyorum ağzndan :) klomenin yanında Cyclo-Progynova adlı ilacıda verdi bakalım ne yararını görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…