canım pekı prolaktın hormonu nasıl dusuruluyor ılac mı kullandın?
benim de prolakatin değerim 40 çıktı bu fsh de 45 doktor çocuğun olmaz dedi yumurtam yokmuş.henüz 9 aylık evliyim ve bebek çok istiyoruz.adette görmüyorum.napıcağımı şaşırdım sadece hormon tahlilleriyle çocuk olmaz demek yeterlimi iyi bir doktor bileniniz varmı.gittiği doktorllar sadece hormonlarıma bakıp konuştular ilaçlarla adet görmüştüm 3. günü yapmıştım bu tahlilleri çok üüzlüyorum ağlamaktan gözlerim şişti. ist.da iyi bir doktor bilen varmı acaba bende klomen kullansam yumurtam oluşurmu napıcağımı şaşırdım
fakelove canım sana birşey sormak istiyorum kayseride hangi doktora gidiyorsun acaba bende kayserideyim bir fikir verirsen sevinirim canım
bende ömür hastanesinde mustafa ertürke gidiyorum kimi çok iyi diyo kimi yok gitme diyo ayrıca hüma hastanesinde zerrin özkeçeciye gittim ama o çatlatma iğnesinden falan bahsetmedi bana tekrar ertüke gittim oda iğne yazınca ondan vazgeçtim bakalım bu ay ne olacak yumurtalıklarımdan biri büyümüş iğne oldum cumartesi ayın 24-26sı arasında adet olmam gerekiyo olmazsam hamileyim gerçi bu sefer bana hamile olacakmısım gibi bi doğur ama bilemiyorum olmazsamda çok üzülmek istemiyorum
canım bu ayda hamile olmazsam doktor eşimin değerlerine bakacak onda bir sorun çıkmazsa rahim filmim çekilecek bilmiyorumki ne yapacağımı bakalım bi bu ayın sonu gelsin olmazsa senden doktor ismi alırım canım teşekkür ederim
fakelove canım rahim filmimde bi sorun çıkmadı yazmışın ya doktor neden tüp beebek dedi başka bir sorunmu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?