klomen tedavisi olan varmı

arkadaşlar bende klomen kullanıyorum yumurtalıkları etkileyio adeti geciktirir mi ilaç biteli 22 gün oldu halen hasta olmadım dr 2 keredir gebelik testi istiyor birinin sonucunu bugün alacam ama 4 gün önce yaptığım sonuç negatifti dünde idrar testi yaptın yine negatif dr başka birşey demiyor gebe değilsem niçin hasta olmuyorum anlamiş değilim bi fikri olan var mı

ben dr dan yeni geldim ilk doktorum ilaç bittikten sonra 5-6 gün geçerse gel gebelik testi yaptır demişti 22 gün oldu bugünkü oktorumda normalde kaç günde bir adet oluyorsan o kadar süre bekleyeceksin o günü geçerse test yaptıracaksın dedi sizde nasıl oldu özellikle hamile kalanlar gebeliğinizi kaç gün sonra anladınız

ben dr dan yeni geldim ilk doktorum ilaç bittikten sonra 5-6 gün geçerse gel gebelik testi yaptır demişti 22 gün oldu bugünkü oktorumda normalde kaç günde bir adet oluyorsan o kadar süre bekleyeceksin o günü geçerse test yaptıracaksın dedi sizde nasıl oldu özellikle hamile kalanlar gebeliğinizi kaç gün sonra anladınız
acele cevap lütfen

slm arkadaşlar bende 3 ay kullandım klomen ama hiç etkisini görmedim zaten dr bana bir sorun yok dedi ama yinede kullandırdı sanki kilo aldım biraz ben .Kİlo alan varmı ?Bu ayda hsg filmi çekecek çok korkuyorum çektiren varmı?

ben de soun yok ama neden kullandım bilmiyorum hamile kalmak hemen istiyorum diye dr verdi bu ay hcg filmi çekilecek

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende klomenle tedavi gördüm şimmdi allah bağışlarsa 12 yaşında bir oğlum var bu işlerde sabır çok önemli allah hepinizin gönlüne göre versin[

prolaktin testi yaptı belki o yüksektir çünkü beni oda yüksek çıkmıştı klomenide kullandım prolaktini düşürmek içinde ilaç kullandım sonuç aldım

yumurtalıklarımda tembellik olduğunu net biliyorum, çünkü ilk hamileliğim de klomen ve çatlatmaiğnesiyle olmuştu.
şimdi doktora gitmeden klomen alabilir miyim? bir de bugün adetimin 3. günü, ne zaman başlamam lazım klomene?

benimde ilk çocuğum klomenle oldu doktor tedavisiyle şimdi bende senin gibi klomeni doktora gitmeden aldım kullanıyorum 5 inci gün başlayacaksın

Arkadaşlar merhaba doktorum haziranda klomen verdi günde 1 kez içtim ama yumurtalarim 2 tane idi ve 11 ile 12 mm de kaldi yikildim tabi.hamile kalamazsin dedi.bu ay günde 3 içicem.1 den 3 e çikarmasi tuhafima gitti. Sanirim o da pek ümitli değil.inşallah 3 doz işe yarar. Sizce doz çok mu? Işe yarar mi? Dualarim tüm hamile kalmak isteyenler için

canım arkadaşım...........bak istersen bu klomen ile ilgili ANA SAYFADA GÖRECEKSİN..KLOMEN VE GONAPHENE İLE TEDAVİ OLAN HAMİLE KALAN VAR MI?başlığında hepimiz ordayız...bu yanlışlıkla devam ediyor ...hem sesini yazılarını orada yakından takip ederiz canım.............

arkadaşlar gebelikte klomen ya da gonaphene ile hamişliğe uğraşan vea hamişler diye başlık var.bu konuyla ilgili tecrübe sahibiyiz .isterseniz orada buluşalım.böylece hep beraber olmuş oluruz ne dersinizzz

merhaba sevda ben yaklaşık 4 ay kullandım klomen bende de yumurta tembelliği vardı herhangi bir sorun olmuyor öyle ağır bir ilaç değil merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…