klomen tedavisi olan varmı

slm arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ben yaklaşık8 ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurta tembelliği olduğu için klomen kullanarak yumurt oluşturdu doktorum herhangi bir yan etkisi yok,kist falan yapmıyor sadece bende işe yaramadı o ayrı hala hamile değilim üstelik 2 aşılama yaptırmama rağmen maalesef:çok üzgünüm::

Arkadaşlar ben de yarın klomene başlayacağım ama benim doktorum bana adetimin 3. günü başlamamı söyledi, genelde 5. günü başlanıyor klomene okuduğum kadarı ile. Sizce bir yanlışlık olabilir mi?????

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş bende 2 yıllık evliyim hiç bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum bu yüzden çok üzgünüm

4 aydır klomen kullanıyorum ama malesef olmuyor bu ayda progestan kullandım 2 günüm geçti heveslendim ama sonu yine hüsran

kimse yokmu hadiya konuşalım biraz çok kötüyüm yarın doktora gidcem of ya usandım

mrb. bende de yumurtlama sorunu çıktı. yumurtlamıyormuşum. dr adet olunca 3. gün gel yumurtlama için ilaç vericem sonra çatlatma iğnesi dedi.

sen bu tedaviyi biliyorsun galiba?

merhaba canım bende 4 yıllık evliyimmm
3kez klomen kullandım ama hiçbir işe yaramadı
inş sende işe yarar allah yardımcın olsunnnnn

klomen tedavisi nasıl oluyo bana bi anlatın arkadaşlar? :1shok:

yumurtlama hapı kaç gün içiliyo?
çatlatma iğnesi adetin kaçıncı günü vuruluyo?
2 yumurta oluşursa ikiz olma olasılığı varmı?

aydınlatın beni nooluuurrrrrrrrr :bbo:

canım yumurtlama hapı 5 gün sabah akşam içiyosun
çatlatma iğnesi 14.15. gün vuruluyosun yumurtanın büyüklüğüne göre değişirrrr
canım klomende ikiz olma ihlimali çok düşük ama ALLAH verirse olur tabiki
başka aklına takılan bişe olursa cevaplamaya çalışırım

teşekkür ederim canım... şimdi adet olmayı bekliyorum. tedaviye başlarsam tam bayrama denk gelecek galiba... memleketede gidicez nasıl olacak bilemiyorum... adetin 5. günü mü başlanıyor ilaca?
acaba daha geç içsem olmazmı? bayramdan sonra çatlaması açısından yani?

canım 5. günü başlıyosun 5 gün içiyosunnn sonra dw çatlatma iğnesi

ilacı daha geç içemezsin bir ay ertele isresennnnnn

ya ertelemekde istemiyorum... bu ay boşa geçmiş gibi olacak o zaman...

şaşırdım kaldım ne olcak şimdi yaaa....

bende klomen kullandım bu ay 2. ayım ama malesef umudum kalmadı çünkü sorunun eşiden kaynaklandığını öğrendik ve doktor artık tedaviye gerek yok dedi... çok mutsuzummmm... dilerim sizler için faydalı olur bu tedavi...vücutta değişiklilkler yapabilioyor şişkinlik kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet olabiliyor bilginiz olsun bende öyle olduu...

canım benım bildiğim kadarıyla klomenle coklu yanı ıkız gebelık oranı daha yuksek.neden dersen yumurtlama hapıyla bırden fazla yumurta gelısip döllenebiyo yanı dr bana böyle demıstı bende sıze aktarıyorum...

bu arada bende klomen kullanıyorum kızlar bu 3. kutum olacak ve gunde 3 kez alıyorum.ınsallah bu sefer tutar dıger ıkısınde yumurtalar gelısmemıstı allahım sen sabır ver bizlere

klomen ilacını kullanmaya daha bugün başladım önceden gonaphane kullandm ama bu ilaçtan sonra doktorunuz size neler uyguladı merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sewinirim.....

ben gonophende klomende kullandım yumurtalıklarımda tembellik nedeniyle büyütmek için daha sonra 17mm ye ulaşan yumurtalığı çatlatma iğnesiyle çatlatıyor 3 defa yaptırdım bitanesi tutmadı diğeri düşükle sonuçlandı şimdide pazartesi test yapılcak inş haırlısı olur çok heyecanlıyım bu arada düşük tehdidim yok ama progestan kullanmamı ve düşük olma ihtimalini indirgeriz dedi ve progestan kullanıom şuan

klomen ilacını kullanmaya daha bugün başladım önceden gonaphane kullandm ama bu ilaçtan sonra doktorunuz size neler uyguladı merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sewinirim.....

merhaba,a.s
bizde eşimle yaklaşık 14 aydır bebek istiyoruz bir sorun yok çok şükür. ilk olarak klomene başladım. doktorum ilk onu verdi ve sonrada çatlatma iğnesi vuruldu.. yani doktorların ilaç öneclikleri değişiyor sanırım çünkü bana 3 ay sonra başka bir ilaç tedavsi uygulayacak. benimde ilk tedavim ve bekliyorum sadece..

merhabalar bayanlar bende klomen kullandım.doktorum bana yumurtalarımın tembel oldugunu söyledi ve adet düzensizligim var. ben evleneli 5 ay oldu. ve 2 gündür yumurtalıklarım agrıyor.klomen duyduguma göre kist yapıyormuş bende bundan korkuyorum. allahım herkeze isteyenlere hayırlı saglıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…