klomen tedavisi olan varmı

yumurtluyo olabilirsin bu günleri iyi değerlendir bence

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende 1,5 yıllık evliyim .nisan 2007 yumurtalıklarımda oluşan çikolatı kisti ameliyatı yaşadım.ameliyat başarılı geçti.ameliyattan sonra morelim oldukça bozuldu.dr bu tür kistin tekrarlıyacağını ve tüplerimden birininde tıkalı olduğunu söyledi.kistin tedavisi için acil hamile kalmam gerktiğini söyledi.6 ay içinde normal yolla kalman gerekir.kalamazsan gel tedaviye başlancak dedi.ne yazık ki tüpümün tıkalı olmasından dolayı normal yolla kalamadım.ulaşması zordu.altı ay doldu.dr gittim.bana klomen verdi.adetimin 5.günü kullanmaya başladım.sabah akşam sonra kontrele gittim.17 mm 18mm olmuş.dr yumurtalıkların iyi dedi.ama tek sorun kist oluşturmuş.çok korktum.ama dr korkma normal dedi.plegy iğnesini vurmucam yoksa kisti tetikler dedi.gün verdi deneyin dedi.denedik.adetim geçen ayın 12 sindeydi.bugün ayın 10 u oldu hala bir belirti yok arada bir kasık ağrısı hızlı vuruyo arada bir bel ağrısı sabahları daha çok özellikle çok umutlanmak istemiyorum .ama bu belirtiler sizce nedir.bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar daha 2 gün var.allah isteyen bütün anne adaylarına hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip eder.İNŞALLAHHHH

kudracım daha erken diye düşünüyorum.belki klomen ilacından dolayıda geçikmiştir diye düşünüyorum.ne dersin aklım çok karışık beklemek en iyisi diye düşünüyorum.

ah kızlar ah hher ay acaba bu hamilemiyim diye hep hevesleniyorum ve hep hayal kırıklıgı.ve bu gebelik testine verilen paralarada acımaya başladım her seferinde negatif çıkıyor

bende polikistlik obvur sendurumluyunm kaç ay tedabi gördümm golocaphage kulandım olmadı tekrar doktor degiştidim kızlar iltihap var dedi ilaç alıyorum bu ay önemili olan adetimin 5.günü kulomene başlıyorum ve aynı adetimin 5.günü adetlerimim düzene girsin diye adet düzenlemek için ilaç verdi bana niye açatlamak için ilaç vermediki anlamadım 3 ay tekrarlıycam hamile kalana kadarr bakalım hayırlısı kızlarr

MERHABA ARKADAŞLAR
Benimde 4.ayım 3 ay günde 1 klomen kullandım tek yumurta oldu çatladı ama bebek olmadı bu 4,ayım günde iki klomen kullandım 2 tane yumurtam oldu biri küçükmüş ama diğeri iyi dedi doktor 3 gün önce prengli vuruldum bakalım şimdi bekliyorum ayın 8 inde adet olmam gerekiyor inşallah hepimiz en kısa zaman da bebeklerimizi alırız kucaklarımıza

bende bu ay ilk kez adetin 5.günü başlayıp 5 gün 2 doz klomen kullandım iğne vermedi yumurta takibimde yok çünkü bende sorun yok yumurtluyorum ve çatlıyor ama tek yumurtalıklıyım ve geç gebe kalıyorum bu durumu hızlandırmak için verdi doktor bende ayın 8 inde adet olacam bekliyorum ama çok ağrım oldu şuandada hafif var ağrılarım sanki sağ tarafımda limonlar var gibi hissediyorum sizdede oldumu ağrı?

bazen bendede aynı ağrılar oluyor canımsenağlama ama adet belirtisi değil yumurtalık büyüdüğünü gösteriyor aynı gün adet olma günlerimz inşallah olmayız :CüvCüv:sen kaç aydır tedavı görüyosun

selam bende aranıza yenı katılıyorum o hapuı 3 aydr bende kullanıyorum benım yumurtam olusuyo aslında prgly kullandım gecen ay ama gene bı gebelık yasamadım 3 gun sonra ovıtrelle ıgnesını uygulayacak dr um ınsalah sonuc alırım allah yardımcımız olsun

selam, bende polikistlik obvur sendurumluyunm. geçen sene 6 aylıkken erken doğum yaptım ve bebeği kaybettim. bu ay ilk kez klomen kullandım ve 2 haftadır doktor 2 günde bir yumurtayı kontrol ediyor. busabah gittim. ha şimdi oldu. istediğim gibi yumurta büyümüş dedi,
önümüzdeki pazardan itibaren günaşırı ilişkiye girin dedi. hayırlısı.. ama çatlatma iğnesi vermedi. acaba bu yumurtanın çatlamama gibi bi riski var mı?

a.sarkadaşlar merhaba,bu forma ilk kez girdim. öğrenmek istediğim birşey var yardımcı olursanız sevinirim. ben yarından itibaren klomen kullanmaya başlayacağım. günün hangi saatinde kullanmak daha uygun ve aç veya tok alınması ilacın etkisi bakımından önemli mi? aslında bunları doktoruma soracaktım ama unuttum. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan sağlıklı cevap alabilirsem sevinirim.

Ben doktoruma sorduğumda akşam yatarken al dedi. Yan etkilerini daha az hissedersin.

ben klomeni 1 ay kullandım bende işe yaramadı rahim duvarımı incelttiği için gebelik şansım klomanle çok düşük doktor birdaha vermedi zaten. Bazı kadınlarda rahim duvarını inceltiyormuş benim öyle oldu

Ama klomenle gebelik yakalayan çok hanım var.

slm tek bu hapla hamıle kalan varmı gercekten

bencede nıye catlatıcı bısey vermedı kı bende klomen kullanıyorum ama tek o deıl gecen ay prgly bu ay da ovıtrelleye basladı bız

evet bende deoluyor benımde ne yumurta olusumunda nede catlamasında sorun yok ama dr um her ay yumuratmı kontrol edıyo ve ıgnede kullanıyorum

kizlar bu klomen ne ise yariyor tam olarak bende hamile kalamiyorum
burada doktorlar hic bisey vermiyoda ustelik
klomen yumurtalarimi fazlalastiriyo yoksa catlatiyomu acil cevap verin

kizlar bu klomen ne ise yariyor tam olarak bende hamile kalamiyorum
burada doktorlar hic bisey vermiyoda ustelik
klomen yumurtalarimi fazlalastiriyo yoksa catlatiyomu acil cevap verin

klomen yumuratlarınınn sayısını fazlalastırıyo catlacı genelde ıgne uyguluyolar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…