klomen tedavisi olan varmı

merhabalar hanice.rahim filmini sormuşsun,sana tavsiyem ya genel yada lokal anestezi altında çektir.seni korkutmuş gibi olmayım ama ben çektirdim ve çok acı çektim.bana anestezi falan istermisin diye sormadılar ben de nasıl olduğunu bilmediğim için birşey demedim.
ya kişiden kişiye değişiyor bilemiyorum.ben normalde acıya dayanıklı biriyimdir iğneden falan hiç korkmam ama inan buna dayanamadım.bazı rahim filmi çektiren arkadaşların yorumlarına bakıyorum hiç acı olmadı diyorlar anestezi yaptırmamış olanlar bile.onlara hayret ediyorum nasıl oldu diye.
dediğim gibi seni korkutmak istemiyorum amacım sadece seni bilgilendirmek.bence kesinlikle anestezi ile yaptır.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben hiç bir şekilde anestezi almadım ve hiç acı hissetmedim.bence önce dene acı hissedersen devam etme anestezi yaptır gereksiz yere yapılmış olmasın .

rahim filmi yaptırırken anestezi kullanıldığını yeni duydum.hakkaten ben de acımadı diyenlere hayret ediyorum.şiddetle anesteziyi tavsiye ediyorum benim canım çook acımıştı.

umarım gerek kalmaz ben acıya dayınıklıyım ama beni biraz korkuttular anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor.ama ne yapalım sonuç almak için gerekirse ona da katlanırım genelde umutsuzumdur ama bu bi kaç gündür içimden hep iyi şeyler geçiyor hepinize tşk iyi
ki varsınız

kediruhlu arkadaşım yalnış anlama ama sen bu çektirdiğin şeyin rahim filmi olduğuna eminmisin?yani röntgen masasına yatırıp içeriye büyük bir şırınga gibi birşey yerleştirip ondan sonrada içeriye ilaç verdilermi?
asıl zaten o ilacı verdikleri anda çok büyük sancı oluyor.birdaha söylüyorum kesinlikle amacım korkutmak değil ama bu işte anestezi almadan acı çekilmemesi diye birşey söz konusu değil bence.
yıllar önce dişeme uyuşturulmadan dolgu yapılmıştı çok canım yanmıştı fakat bu onu solladı.ilk defa bir acıdan dolayı bağırdım.
her kim yaptıracaksa bu işi kesinlikle anestezi alın derim ben.
sonrasındada bir iki gün hafif kanaman oluyor vebirazda ağrın ama bunlar önemli değil önemli olan o aşamayı atlatmak.anestezi alınırsa korkulcak birşey olmaz.
Eğer korkuttuysam özür dilerim ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim.

ya egecan zaten korkuyordum ne yaptın sen arkadaşım uyuyamam ben şimdi o kadar kötü ha

bu kişinin organlarının yapısı vs ile ilgili bir şey birde uygulayan tabi ciddi söylüyorum bu kadar büyütülecek bir şey değil ayrıca bu acıya katlanamayan o bebişi nasıl doğurucak biraz cesaret lütfen :)biz kadınlar biraz nazikiz tamam ama arkadaşımızı korkutmayın dimi ama kıyamam ben bebiş için uğraşanlara bence en büyük acı bile buna değer acımaz korkma :teselli: ama uygulama esnasında kendini kasma emii

egecan abla rahim filminin ne olduğunu bilmiyecek kadar saf değilim o şırınga insanı korkutuyor zaten :)sonuçta anlık bir şey hangi acı unutulmamış ki

yumurtalıklara giden kanallarında herhangi bir tıkanıklık varmı diye bakıyorlar.yada anormallik.ok

kediruhlu peki şimdi senin durumun ne rahim filminden sonra yani neler dedi drun ben klomeni ilk kez kullandım en az 3 ay kullanılması gerekliymiş öyle mi ben şu rahim filmini erteleyeceğim herhalde kendimi çok sıkıyorum şu aralar

doktor bir sorunumun olmadığını acelem yoksa zamana bırakmamı söyledi öyle yaptım.sonra bi baktım hamileyim.şok oldum.o ara bir zayıflama hapı kullanıyordum doktor sakat doğar çocuk yazık dedi aldırdım ve 8 aydır korunuyorum.bel fıtığı astım tansiyon kilolar bu yaşta mahfolmuşum kontrollerimi aksatmıyorum.doktorum onay verdiği anda korunmayı bırakıp allahın izniyle bebişime kavuşucam.allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşım.

merhaba sevda cbenimde eşimin sperm değerleri düşük çıktı dr bize aşılama dedi tedavi adet dönemimin3.günü klomen kullanarak başladı ilaç bitiminde dr yanına çağırdı 3adet folükül geliştiğini söyledi yumurtayı çatlatmak için iğne verdi iğneden 2gün sonrada aşılama yapıldı şimdi sonucu bekliyorum bu arada ben bursada tedavi oluyorum sanırım sende bursadasın dr un kim?

merhaba feray cım. benim dr. jale gürlüler çok tatlı bir bayan senin dr kim.inşallah güzel haberlerini duyarız sonucun ne zaman belli olacak.

geçmiş olsun kediruhlu çok üzüldüm ya bu yaşta tansiyon gerçi artık yaş filan yok dimi neyse geçmiş olsun canım

slm sevda c benim doktorum tıp fak.prof.dr. gürkan uncu sonuç 30martta belli olcak canım. çok heyecanlıyım umarım hüsrana uğramam sana uygulanacak tedavi tam olarak nedir

merhaba;
bende aranıza yeni katıldım.tüp bebek hemşiresiyim.arkadaşlar bebek sahibi olamayan arkadaşlar varsa her türlü sorularını yanıtlayıp yardımcı olabilirim..

Arkadaşlar;

Herkes burada klomen ve iğneleri kıyaslamış..Böyle bir kıyaslama yapmak doğru değil...İkisininde amacı yumurta elde etmektir. Bazı kadınlar 2*1 klomenle 5 tane yumurta elde eder. Bazı kadınlarda günde 4 tane tb kullanır. 1 tane bile yumurta oluşmaz,cevap vermez.Yumurtalıklar dirençlidir.O zaman iğnelere geçilmelidir..
Yani ilk tercih klomendir. İğneler pahalı olduğu için daha sonra tercih edilen ilaçlar olmaktadır.
Klomen le, folliküller büyüdüğü zaman çatlatma iğnesi yapılır.Sonrasında eş ile cinsel beraberlik önerilir veya aşılama yapılır......

YANİ DOKTORUNUZ SİZE İĞNE VERMEDİ DİYE DOKTORUNUZA SORU İŞARETLERİ İLE YAKLAŞMAYIN LÜTFEN..

BİR DE BU TEDAVİLERE BAŞLARKEN ""FSH """ SONUCUNUZDA ÖNEMLİ..

Bu arada biz ultrasonları yaparken yumurta büyüklüklerini değil FOLİKÜL büyüklüklerini ölçüyoruz...
Örn verecek olursak; folikülü bir balon gibi düşünün..İçi su dolu olan bu balonun içinde bir bilye düşünün.. Biz ultrasonları yaparken balonu ölçeriz..Bilye içindedir veya değildir..yumurtanın kalitesi bilmemiz imkansız...Ancak yumurta tüp bebekte dış ortama alındığında bunu anlayabiliriz...

Sorularınız varsa yardımcı olabilirim...

Tüp bebek patulii hemşire

slm patuli bende klomen kullandım ve bugün dr gittim yumurtaların çatlamış bu ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi adet olmama 5 gün var ya hiçbir belirti olmazmı ben çok merak ediyorum kasıklarımda ağrı var bide akıntım çok 2 gündür . merak ediyorum ne gibi belirtiler olur genel anlamda biliyorum ama beklemek zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…