klomen tedavisi olan varmı

Evet arkadasım bende 3 ay klomen tedavisi gördüm ama abartılacak birsey yok,bende öyle birsey olmadı ve çok önemli kistlerin oluşmadığını doktorum söylemişti,hersey gönlünce olsun

Hayir Cnm Baska Bişey Almadim Sadece 5 Gün Kullandim Daha Sonra Ultrasona Girdim Bu Ay Seni Hamile Bekliyorum Hadi Bakalim Dedi Ve Hamile Kalmişim Gercekten.

Arkadaşlar Bugün Doktorum Yumurtalarimin çatladiğini Söyledi.15 Güne Kadar Adet Olmazsam Bu Iş Tamam.ama Karnimda Bir Ağri Var.iğnedenmi Acaba.bileniniz Varmi.neredsiniz Kimse Yok Muuuuuu?

bişey srcm ebruluk dr ulutrasonmu yaptı çatladığını anlmk için bende p tesi olmuştum iğneyi kasık ve karın ağrısı yaptı bendede ptesi progesteron baktır dedi dr banada bilmiyorum ya neyse hakkımızda hayırlısı olsun artık

Merhaba arkadaşlar...Herkese geçmiş olsun...Bizde çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bugün doktora gittim banada klomen verdi..henüz kullanmaya başlamadım..5 gün kullanıcam ve birkaç gün sonra kontrole gidicem yumurta takibi ve aşılama yapacak..rahim filminden bende çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz...herşey gönlünüzce olsun...

Merhaba arkadaşlar.Bende c.tesi günü çatlatma iğnesi yaptırdım ve bugünde aşılama yapıldı.15 gün sonra belli olcak.Ağrı bendede oldu iğneden sonra,doktoruma sordum.Yumurtalar çatladığı zaman ağrı oluyormuş.Ağrı olması iyi dedi.İnşallah yakında hepinizin güzel haberlerini alırız ..

merhaba
ben de geçen ay klomen kullandım.yine adet gördüm.bugün doktora gittim kist oluşmuş dedi.bu ay bişey kullanma,kist kaybolsun bakalım dedi.bişey soracam klomeni adetin kaçıncı gününde kullanmak gerekir?bi de bana geçen ay çatlatma iğnesi vermedi doktor.ama yumurtaların çok büyümüş demişti.moralim bozuldu bu ay çok ümitliydim.gerçi ilk defa kullandım klomeni.acaba birkaç ay daha kulanmalı mıyım?bu konuda bilgisi olanların cevaplarını bekliyorum. herşey gönlünüzce olsun.

yumurta çatlatma iğnesi vurulmaası için ultrasando yumurtaların kaç milim olması gerekıyor bılgısı olan varmı

mrb bende yeni klomen tedavisine başladım umarım sevdacım senin duyumlarında olduğu gibi bir problemle karşı karşıya gelmeyiz Rabbimden hayırlısı

laz kızı çok teşekur ederım.ama bgn öğrendım asılamam tutmamış ,ağlamaktan gozlerım şişti artık doktora falan gıtmek ıstemıyorum.

laz kızı çok teşekur ederım.ama bgn öğrendım asılamam tutmamış ,ağlamaktan gozlerım şişti artık doktora falan gıtmek ıstemıyorum.

canım üzme kendini bende aşılama olmuştum kan testi yaptırmaya gideceğim gün yani 14.gün adet oldum 2-3 gün bende kötüydüm ama şimdi bu fikre alıştım o ay ara verdik tedaviye bu ayki adetimde yine olcak ben de karasızım acaba aşılama yaptırmasam mı diye çok düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…