- 30 Ağustos 2019
- 177
- 132
- 23
- 31
- Konu Sahibi Minikmucizemmmmmm
-
Canim tedavin ins hayirli olur hsg rahim filmi cekildinmi tupler acikmi lutfen hsg cekilmeden 2.klomen tedavisini kabul etme ins tuplerde sorun olmaz ilk tedavide mutlu haberini alirsinMerhaba bi sorum olacaktı kadın doğum ünitesinde 3 ayrı Dr a gittim bir problem olmadığını söyledi en son farklı bir Dr a gittiğimde bana yumurtlama tembelliği var adetin 3. Günü gel dedi adetin 3. Günü gittim klomen tedavisi verdi günde 2 kez 5 gün klomenden 2 gün sonra tekrar muayene oldum 2 yumurta oluşmuş 16 ml dedi diğerini söylemedi ovitrelle verdi aşığı göbeğimden yaptı estrofem verdi günde 2 kez kullan dedi. Kafam çok karıştı 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor birden bu kadar ilaç kullanmak zararlı mı tüp bebek tedavisi mi görüyorum durumum kötü mü anlamadımlütfen yardımcı olur musunuz
Hayır çekilmedi bişey söylemedi Dr zaten lafiyat cımbızla alıyorum sanki tahlillerim temiz çıktı tek sıkıntı yumurtlama tembelligiCanim tedavin ins hayirli olur hsg rahim filmi cekildinmi tupler acikmi lutfen hsg cekilmeden 2.klomen tedavisini kabul etme ins tuplerde sorun olmaz ilk tedavide mutlu haberini alirsin
Rahim temiz ama ultrasonla goremez yumurtaliklari. Klomen + ovitrelle kullandım ben de ama diger ilacı bilmiyorum hiç. Bir dahaki gidişinde detaylı bir konuş doktorunla. Herkesin durumu farklı değerlerine gore vermiştir ilaçları da. Insallah güzel sonuçlar alirsinRahim temiz proben yok dedi ultrasonda
Hayır çekilmedi bişey söylemedi Dr zaten lafiyat cımbızla alıyorum sanki tahlillerim temiz çıktı tek sıkıntı yumurtlama tembelligi
Canim rahim filmi dedigim tuplere ilac enjekte ediyorlar ilac tuplere yayiliyorsa acik yayilmiyorsa kapali demek ultrasonla sanirim karindan baktilar bahsettigim sey o degil bende 4 ay klomen kullandim ama klomen oncesi doktorum hsg rahim filmi istedi tuplerin kapaliysa klomenin bir faydasi olmaz bosuna hormon yuklemis oluruz demisti doktorun dan memnun degilsen degistir benceRahim temiz proben yok dedi ultrasonda
Diğer ilaç rahim duvarım inceymis bebek tutunsun dedi o yüzden vermiş inşallah sonucu iyi olur bu 10 gün hiç gecmiycekRahim temiz ama ultrasonla goremez yumurtaliklari. Klomen + ovitrelle kullandım ben de ama diger ilacı bilmiyorum hiç. Bir dahaki gidişinde detaylı bir konuş doktorunla. Herkesin durumu farklı değerlerine gore vermiştir ilaçları da. Insallah güzel sonuçlar alirsin
İlk deneme şuan benimki olmasa degisicem bende hakkımızda hayırlısı Rabbim kucağımıza boş birakmasinCanim rahim filmi dedigim tuplere ilac enjekte ediyorlar ilac tuplere yayiliyorsa acik yayilmiyorsa kapali demek ultrasonla sanirim karindan baktilar bahsettigim sey o degil bende 4 ay klomen kullandim ama klomen oncesi doktorum hsg rahim filmi istedi tuplerin kapaliysa klomenin bir faydasi olmaz bosuna hormon yuklemis oluruz demisti doktorun dan memnun degilsen degistir bence
Hayır asla kötü bir şey yok ortada ben bu sekilde hamile kaldım 2 senenin sonunda sadece hap kullandım iğne olmadım. İnan olucak kötü bir şey yok allah dert verdiyse dermanını da veriyor. Benim gitmediğim doktor kalmadı en sonunda yumurta tembelliği var dedi doktor adetin besnci günü başladım 5 gün kullandım suanda 9 haftalık hamileyim. Basarıcaksın allahın izniyle. Tek tavsiyem bu sekilde takıntı yapma kendineMerhaba bi sorum olacaktı kadın doğum ünitesinde 3 ayrı Dr a gittim bir problem olmadığını söyledi en son farklı bir Dr a gittiğimde bana yumurtlama tembelliği var adetin 3. Günü gel dedi adetin 3. Günü gittim klomen tedavisi verdi günde 2 kez 5 gün klomenden 2 gün sonra tekrar muayene oldum 2 yumurta oluşmuş 16 ml dedi diğerini söylemedi ovitrelle verdi aşığı göbeğimden yaptı estrofem verdi günde 2 kez kullan dedi. Kafam çok karıştı 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor birden bu kadar ilaç kullanmak zararlı mı tüp bebek tedavisi mi görüyorum durumum kötü mü anlamadımlütfen yardımcı olur musunuz
Böyle duyunca umut oluyor bana da okuyunca çok mutlu oluyorum rahim duvarım ince düğmeye diğer ilacı vermiş bi de o dert çıktı şimdi de ya tutunamazsa diyorum. En başında çocuk istemiyorum dediğime o kadar pişmanım ki cezalandırılıyorm sanki öyle hissediyorumHayır asla kötü bir şey yok ortada ben bu sekilde hamile kaldım 2 senenin sonunda sadece hap kullandım iğne olmadım. İnan olucak kötü bir şey yok allah dert verdiyse dermanını da veriyor. Benim gitmediğim doktor kalmadı en sonunda yumurta tembelliği var dedi doktor adetin besnci günü başladım 5 gün kullandım suanda 9 haftalık hamileyim. Basarıcaksın allahın izniyle. Tek tavsiyem bu sekilde takıntı yapma kendine
Tek tavsiyem pek de herkesi dinleme sen yine doktorunu dinle. Insallah guzel sonuçlar alirsın. Benim de 13 aydır olmadi bebisim. Ama cok stres yaptim buna bagliyorum. Burada bir suru dogal kürlerden bahsediliyo ama ben pek inanmıyorum öyle şeylere ya da sevmiyorum bilemedim.Diğer ilaç rahim duvarım inceymis bebek tutunsun dedi o yüzden vermiş inşallah sonucu iyi olur bu 10 gün hiç gecmiycek
Hayır kötü düşünme herşeyin bir zamanı var çok iyi bilirim. Tutunamayacağı varsa rahmin kalın olsa da tutunmaz. En azından bir yola girmissin herseyin tedavisi var. İlk denemeniz pes etmeyin.Bebeğinize allahın izniyle kavusucaksınız rabbim istediği zamanBöyle duyunca umut oluyor bana da okuyunca çok mutlu oluyorum rahim duvarım ince düğmeye diğer ilacı vermiş bi de o dert çıktı şimdi de ya tutunamazsa diyorum. En başında çocuk istemiyorum dediğime o kadar pişmanım ki cezalandırılıyorm sanki öyle hissediyorum
Amin inşallahHayır kötü düşünme herşeyin bir zamanı var çok iyi bilirim. Tutunamayacağı varsa rahmin kalın olsa da tutunmaz. En azından bir yola girmissin herseyin tedavisi var. İlk denemeniz pes etmeyin.Bebeğinize allahın izniyle kavusucaksınız rabbim istediği zaman
Şuan soğan kuru yapıyorum 2 yumurta olüstü artık kurden mi ilaçlardan mi hiç bilmiyorumTek tavsiyem pek de herkesi dinleme sen yine doktorunu dinle. Insallah guzel sonuçlar alirsın. Benim de 13 aydır olmadi bebisim. Ama cok stres yaptim buna bagliyorum. Burada bir suru dogal kürlerden bahsediliyo ama ben pek inanmıyorum öyle şeylere ya da sevmiyorum bilemedim.
Suan dedğiniz ilaçdan sonra adete yakın zaman da mı yaniŞuan soğan kuru yapıyorum 2 yumurta olüstü artık kurden mi ilaçlardan mi hiç bilmiyorum
Adetin 3. Günü klomene başladı ben bir gün önceden soğan kurune başlamıştım. Normalde 7. Gün diyorlar ama ben 21 günde bir düzenli regl oluyorum çok geç kalmayım dedim yumurtlamaya kadar etkisini gostersinSuan dedğiniz ilaçdan sonra adete yakın zaman da mı yani
Yumurtalama ginünden önce bırakın bence yinede siz bilirsiniz yumurtanız erken çatlayabilir geç çatlayabilir dikkat edin riske atmayınAdetin 3. Günü klomene başladı ben bir gün önceden soğan kurune başlamıştım. Normalde 7. Gün diyorlar ama ben 21 günde bir düzenli regl oluyorum çok geç kalmayım dedim yumurtlamaya kadar etkisini gostersin
Öyle mi oluyor ben çatlasa da çatlaması da devam ediliyor sanıyordum bugün iğne oldum yarın çatlar heraldeYumurtalama ginünden önce bırakın bence yinede siz bilirsiniz yumurtanız erken çatlayabilir geç çatlayabilir dikkat edin riske atmayın
Zaten suanda gördüğünüz bir tedavi süreci var hepsi birbirine karısmasın yumurtalama gününe kadar kullanılıyor cünkü bebek olmus olabilir yımurta çatlamıs olabilir istemeden zarar vermis olursunuz bitkisel de olsa bu tür şeyler bebeğe zararlıdırÖyle mi oluyor ben çatlasa da çatlaması da devam ediliyor sanıyordum bugün iğne oldum yarın çatlar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?