Aşılama Klomen tedavisi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Minikmucizemmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
177
132
23
31
Merhaba bi sorum olacaktı kadın doğum ünitesinde 3 ayrı Dr a gittim bir problem olmadığını söyledi en son farklı bir Dr a gittiğimde bana yumurtlama tembelliği var adetin 3. Günü gel dedi adetin 3. Günü gittim klomen tedavisi verdi günde 2 kez 5 gün klomenden 2 gün sonra tekrar muayene oldum 2 yumurta oluşmuş 16 ml dedi diğerini söylemedi ovitrelle verdi aşığı göbeğimden yaptı estrofem verdi günde 2 kez kullan dedi. Kafam çok karıştı 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor birden bu kadar ilaç kullanmak zararlı mı tüp bebek tedavisi mi görüyorum durumum kötü mü anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz

Canim tedavin ins hayirli olur hsg rahim filmi cekildinmi tupler acikmi lutfen hsg cekilmeden 2.klomen tedavisini kabul etme ins tuplerde sorun olmaz ilk tedavide mutlu haberini alirsin

Canim tedavin ins hayirli olur hsg rahim filmi cekildinmi tupler acikmi lutfen hsg cekilmeden 2.klomen tedavisini kabul etme ins tuplerde sorun olmaz ilk tedavide mutlu haberini alirsin
Hayır çekilmedi bişey söylemedi Dr zaten lafiyat cımbızla alıyorum sanki tahlillerim temiz çıktı tek sıkıntı yumurtlama tembelligi

Rahim temiz proben yok dedi ultrasonda
Rahim temiz ama ultrasonla goremez yumurtaliklari. Klomen + ovitrelle kullandım ben de ama diger ilacı bilmiyorum hiç. Bir dahaki gidişinde detaylı bir konuş doktorunla. Herkesin durumu farklı değerlerine gore vermiştir ilaçları da. Insallah güzel sonuçlar alirsin

Hayır çekilmedi bişey söylemedi Dr zaten lafiyat cımbızla alıyorum sanki tahlillerim temiz çıktı tek sıkıntı yumurtlama tembelligi
Rahim temiz proben yok dedi ultrasonda
Canim rahim filmi dedigim tuplere ilac enjekte ediyorlar ilac tuplere yayiliyorsa acik yayilmiyorsa kapali demek ultrasonla sanirim karindan baktilar bahsettigim sey o degil bende 4 ay klomen kullandim ama klomen oncesi doktorum hsg rahim filmi istedi tuplerin kapaliysa klomenin bir faydasi olmaz bosuna hormon yuklemis oluruz demisti doktorun dan memnun degilsen degistir bence

Diğer ilaç rahim duvarım inceymis bebek tutunsun dedi o yüzden vermiş inşallah sonucu iyi olur bu 10 gün hiç gecmiycek

İlk deneme şuan benimki olmasa degisicem bende hakkımızda hayırlısı Rabbim kucağımıza boş birakmasin

Hayır asla kötü bir şey yok ortada ben bu sekilde hamile kaldım 2 senenin sonunda sadece hap kullandım iğne olmadım. İnan olucak kötü bir şey yok allah dert verdiyse dermanını da veriyor. Benim gitmediğim doktor kalmadı en sonunda yumurta tembelliği var dedi doktor adetin besnci günü başladım 5 gün kullandım suanda 9 haftalık hamileyim. Basarıcaksın allahın izniyle. Tek tavsiyem bu sekilde takıntı yapma kendine

Böyle duyunca umut oluyor bana da okuyunca çok mutlu oluyorum rahim duvarım ince düğmeye diğer ilacı vermiş bi de o dert çıktı şimdi de ya tutunamazsa diyorum. En başında çocuk istemiyorum dediğime o kadar pişmanım ki cezalandırılıyorm sanki öyle hissediyorum

Diğer ilaç rahim duvarım inceymis bebek tutunsun dedi o yüzden vermiş inşallah sonucu iyi olur bu 10 gün hiç gecmiycek
Tek tavsiyem pek de herkesi dinleme sen yine doktorunu dinle. Insallah guzel sonuçlar alirsın. Benim de 13 aydır olmadi bebisim. Ama cok stres yaptim buna bagliyorum. Burada bir suru dogal kürlerden bahsediliyo ama ben pek inanmıyorum öyle şeylere ya da sevmiyorum bilemedim.

Hayır kötü düşünme herşeyin bir zamanı var çok iyi bilirim. Tutunamayacağı varsa rahmin kalın olsa da tutunmaz. En azından bir yola girmissin herseyin tedavisi var. İlk denemeniz pes etmeyin.Bebeğinize allahın izniyle kavusucaksınız rabbim istediği zaman

Şuan soğan kuru yapıyorum 2 yumurta olüstü artık kurden mi ilaçlardan mi hiç bilmiyorum

Yumurtalama ginünden önce bırakın bence yinede siz bilirsiniz yumurtanız erken çatlayabilir geç çatlayabilir dikkat edin riske atmayın

Öyle mi oluyor ben çatlasa da çatlaması da devam ediliyor sanıyordum bugün iğne oldum yarın çatlar heralde
Zaten suanda gördüğünüz bir tedavi süreci var hepsi birbirine karısmasın yumurtalama gününe kadar kullanılıyor cünkü bebek olmus olabilir yımurta çatlamıs olabilir istemeden zarar vermis olursunuz bitkisel de olsa bu tür şeyler bebeğe zararlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…