Klomen tedavisini uygulayıp sonuç alan var mı ?

Berna6141

LR Health & Beauty Systems iş ortağı
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
13
3
36
29
Arkadaşlar klomen tedavisi hakkında bildiklerinizi öğrenebilirmiyim. Yada kullanıp sonuç alanlar var mı ? Artık bebeğim olsun istiyorum :(

Merhaba ben ben bu ay klomen kullandim cnm ayın 16 catlatma ignemi. Oldum yumurtlarim.catladi ve doktorum ilişki olmasını söyledi 3 gün boyunca bu gün 13 günüm bakalım inslh olur 1t de test yapicam bakalım.

Ay inşallah olur rabbim gönlüne göre verir insallah :) benim kistim vardı 2 ay önce ilaç tedavisiyle gitti kontrole gittiğimde doktor çocuk düşünüyomusun ilaç yazayimmk dedi düşünmüyorum dedim ama baktim ki içten içe istiyorum doktorum regl döneminde gel test yapalim ona göre klomen veririm dedi bakalim gidicem ama gerçekten yariyomu işe cok merak ediyorum eşim de çok istiyo.

Arkadaşlar klomen tedavisi hakkında bildiklerinizi öğrenebilirmiyim. Yada kullanıp sonuç alanlar var mı ? Artık bebeğim olsun istiyorum :KK43:
Can'ım merhaba Ben geçen ay klomen kullandım bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür işe yarıyo bence bide tabi Rabbim in bileceği iş allahım isteyen herkese nasip etsin Sevgiler ⭐

Ayyy
Can'ım merhaba Ben geçen ay klomen kullandım bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür işe yarıyo bence bide tabi Rabbim in bileceği iş allahım isteyen herkese nasip etsin Sevgiler ⭐
Ayyy çok sevindim insallah bende alırım bu haberi :) insalalh Allah anali babali saglikla kucağına almayi nasip eder :)

Back
X