klomen ve çatlama ignesi kullananlarrr deneyimlerimizi paylasalım mı???

ya mantıken gobek daha uygun gelıo bana ama tabı sen bılırsın benım doktorum gobekten vermıstı

sakin uzulme arkadasim bidahada erkenden yapma hayal kirikliligi cok kotu gecen hafta adet oldum gece agliyarak sixmisim simdi diyorumki baktigin zaman 27aylik evliyim ve cokta olmamis yipratici bi surec dogru bide soyle dusym Allah bazi kullarinin dua etmesini cok severmis hosuna gidermis bizede boyle dua ettiriyo demek ki:)sabir kizlar insaallah olur bidahakine sakin umutsuzluga dusme

ya cok haklısınn bende oyle bu ay yıkıldım resmen:))ama evet oyle bır gercek var rabbım dualarımızı hayırlısıysa kabul etsın ben hep hayırlısıysa dıorum demekkı suan hayırlısı bu bundan suphe duymamam lazım belkıde kılo almaya hazır degılımdır:=))

Cnm dun baktik hamile degilim.klomen e devam dedi doktor.bu gun de kirmizilar geldi zaten.kismet....kendimi hazirladim negatife ama yine de ogrenince sarsildim.kimse yasamasin bu duyguyu. ...

biliyorum o duyguyu cnm cokk zor ALLAH hepimize sabır versın pes etmek yok inş bu denemende sonuç alırsın. ben hala beklemedeyım sonuçu bildiririm mutlakaa...

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 18.Gün oldu. Dün aksam once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?

cnm kan testı yaptırdın mı? ayy inş bebiş vardir :))

cnm kan testı yaptırdın mı? ayy inş bebiş vardir :))

Ay canimmmmm cok tesekkur ederim iyi niyetin icin yaptirmadim henuz pazartesi yaptirmayi dusunuyorum insallah ama aksam evde bi idrar testi daha yaparim heralde 4 gun once negatifti bilmiyorum nasil cikar ;( allah hepimize evlat versin ins en hayirli zamanda

insaalah benm annemin11 sene olmamis sonra simdi 3 kardesiz ki o zaman bu kadar tedavi imkanlarida yokmus bi daha sansliyiz ama biz o kadar beklemeyz insaallah hem ben genc anne olmak istiyorum yaaaaa

aynen bendeee bi bebeklerimizi kucagımıza alsaydıkkk hayırlısıyla ALLAHdan tek dilegim anne olmak. inş ALLAH hepimize saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp eder.ALLAH inş kuçaklarımız boş bırakmaz..

AMİNN cnm inş hepimiz kuçagımıza alırız evlatlarımızi.. hbr ver mutlaka mrk edrim :))

AMİNNN cnm inş hepimizin bekledigine degerde evlatlarımızı kuçagımıza alırızz

aynen bendeee bi bebeklerimizi kucagımıza alsaydıkkk hayırlısıyla ALLAHdan tek dilegim anne olmak. inş ALLAH hepimize saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp eder.ALLAH inş kuçaklarımız boş bırakmaz..

Amin insaallah ben esimin nasil bir baba olucaginida cok merak ediyorum hamile kaliyim ustume titresn tam bi aile olalim yaw

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 18.Gün oldu. Dün aksam once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?

cnm hamile olabılırsın ben kadın dogum hemşiresiyim. genelde yenı gebelıklerde boyle olabılıyor .bence vakıt kaybetmeden doktora gıt kan testı yaptır.eger gebeysen doktor bebegıt tutunması ve düşük tehlikesi için ılac verecektır.ihmaletme tamam mı?bizide bilgilendirirsen sevınırım.

Cnm kan da baktirmadim bugnsabah 19. Günum olsu igneden sonra ama evdeki test yine negatif kahverengi akıntım devam ediyor sadece ama cok az. Negatif cikinca moralim bozuldu ama hala adet belirtim yok yarinda adet günüm

bugun ovitrelle ignesinden snr 8. gunum birden cok akıntım oldu yapışkan ve sarıya yakın bi renk neyın nesi bu yhaaa :44: cok merk ettmm gecen ay boyle olmamıstı :s

Cnm kan da baktirmadim bugnsabah 19. Günum olsu igneden sonra ama evdeki test yine negatif kahverengi akıntım devam ediyor sadece ama cok az. Negatif cikinca moralim bozuldu ama hala adet belirtim yok yarinda adet günüm

Cnm en garantisi kanda baktirmak.o kesin sonuc verir.yani hamileysen eger kahverengi lekeler akintilar dusuk tehlikesi belirtileri de olabilir.yerlesme belirtisi de.oylyse onlemini cabuk alirsin cnm.ben regl oldum tam gununde.once kahverengi lekeler geldi sonra oldu.am benim kanda da negatifti.bazi idrar testleri adetten cok cok sonra ancak pozitif olabilior.insallah hamilesindir cnm.ne kadar zor olugunu hem kendimden hem hastalarimizdan biliorum.o yuzden hamile olan herkese cok cok cok seviniyorum.haber verirsen cok sevinirim cnm...cnm bu arada ankara damisin sen?

Son düzenleme:

Yok canim çankırıdayim. Gidemedim test icin ya pazartesi gidicem adet olmazsam yarin adet gunum gecikirse gidicem. Adrt olursamda 3. Gun giderim . Düsuk tehlikesinde agri olur mu benim hic agrim yokgoguslerim disinda . Onlar cok agriyo dokundugmda

Cnm hassasiyet olur goguslerinde normal.hamilelktede olur adet olacağın zamanda.hamilelikte ilk zamanlar da kasiklarda belde agri olmasi normal.asirisi düşük thlikesini gösterir.insallah hamilesindir cnm.allah isteyen herkese nasip etsin...

Canim 20. Gunumde adet oldum ama dusukte olabilir mi ki cok agrili ve farkli oldu ;( moralimde cok bozuldu ya offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…