klomen ve çatlama ignesi kullananlarrr deneyimlerimizi paylasalım mı???

://umarım gebeyımdır bu ay hsg de cekınmıstım umutluyydummmm.telden nasıl cevp verılıor ınan bılmıorum canım sag alt kosede alıntı ıle cevapla yazmıormu
ayni durumdayiz canm bende hsg cekildim klomen catlatma ignesi cok umutluydm bnm bu ay olmadi bidahakine insallah belki senin vrdir herkesn ayni olcak degil ya guzel haberler verrsn bize insaallah

bende sanırım çatlama iğnesi olucam süreçle ilgili bilgi verirmisin. ne zamandır istiyodunuz hormanların nasıl özelde mi yapırtın maliyeti nedir. daha önce hangi tedavileri oldu biraz çok oldu ama paylaşırsan sevinirim.

ya benım evlenelı 1,4 sene oldu yaklasık 9 aydır dusunuoruz daha once ıkı amelıyat olmustum ben bırını bekarken olmustum.bu ay hsg fılmı cektırdım ılk amelıyatımdan sag yumurtalıgımda yapısıklık olmus onu acmaya calıstılar kısmı acıldı ama gecıs zor dedı yıne doktor.sol tarafım tamamen acıktı sonra bıkac gun sonra yumurtlama takıbıne aldı ve sans bu kı sol yumurtadan yumurtlamısım dolayısıyla ısı sansa bırakmayalım dedı doktor ve o gun catlatma ıgnesı vurundum bır gun sonra baslamak uzere 1 gun aralıklarla ılıskı onerdı ama bız ıkı gun sonra basladık sanssızlık oldu:/neyse ıgne cok kolay karından oluosun hıcc bısey hıssetmıosun sınek ısırıgı bıle yok yanı:)ıgnenın fıyatı 75 tl canım.benım hormonlara baktılar bı sıkıntı yok dedı ama catlatmaylada olmazsa asılama yaparım dedı ama ben onu hemen ıstemıorum cunku hersey normalse neden asılama??amelıyatımı yapan doktorum prf.ve o bana bekle dıor sadece dogal dene yaza kadar dedı acıkcası dogal denemeye devam edıcem bu ayda tutmadıysa.ama sana tavsıyem ıgne olursan ıgneden en az 14.15 gun sonra test yaptır cunku ıgne bhcg hormonundan olusuor canım benım pozıtıf cıkmasının sebebı bu olsa gewrek://hakkında hayırlısı

saol cnm verdiğin bilgiler için hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. iğne konusunda beni rahatlattın tşk ederim

saol cnm verdiğin bilgiler için hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. iğne konusunda beni rahatlattın tşk ederim

rica ederım ıgne yapıldıgını analmıosun kı zaten sen kendınde vurabılıosun tabı doktorun hastahanede vurduymanı solemezse ben hastahanede vurulmustum gobekten yapılıo keske her ıgne oe olsa:)tabı hakkımızda hayırlısı umarım hepımızın saglıklı bebıslerı olur

aminnnnnnnn inşallah:)

ben ilk ignemi kolumdan yaptirdim koldanmi gobektenmi istersin dedi faarkedermi dedim frketmz dediler yoksa farkedermi 2.sinu gobekten mi yaptirsam

Cnm dun baktik hamile degilim.klomen e devam dedi doktor.bu gun de kirmizilar geldi zaten.kismet....kendimi hazirladim negatife ama yine de ogrenince sarsildim.kimse yasamasin bu duyguyu. ...

Arkadaslar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim. 14. Gunumde negatif sonuc aldim testte. Bugn 18.Gün oldu. Dün aksam once adet oldum sandim cok az kirmizi geldi ve bitti . Hicbi belirtim yok agrim yok bunun anlami nedir?

aslinda bana a sonradan gobekten daha mantikli geldi bolgeye daha yakin sonucta bidahakine ole yapim bari saol canm

rica ede4rım bu arada ben gebe degılmısım
testte pozıtıf cıkanda ıgnenın etkı ettıgı yukselttıgı bhcg hormonuymus yanı sız sız olun adet gunu gecmeden ne ıdrarda ne kanda test yeptırmayın ben artık bıraktım rabbım verırse olur yoksa ugrasmımıcam en dogalı once sogan kuru sonra ıncır kuru yapıcam olursa atabı ısterım hayırlısı hakkımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…