- Konu Sahibi emirbebekkk
-
ALLAH izniyle ins bu ay sonuc alirizda hepimiz anne oluruz :))) benimde regl gunum 3'ünde daha cok var bana ama sana az kalmis haber ver mutlaka mrk ederim :)) ben 3de sehir disinda olcam ama vaktim olursa mutlaka yazarim buraya... ins saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder RABBİM...
23 Aralıkta klomen hapını kullandım. 2 yumurtam vardı biri 17mm diğeri 19mm. 1 ocakta ovitrella denilen çatlatma iğnesini vuruldum. doktorun verdiği ilişki takvimine de uydum. ancak bugün adet oldum. moralim çok bozuk. klomeni de iğneyide ilk kez kullandım. mucize olmasını bekliyordum. olmadı. 1 yılı geçti bebek istiyoruz. 1 yıldır sakin sakin bekledik sayılır rutin kontroller kan testleri ve beslenmeye dikkat ettik şimdi özel bir hastanede doktorla denedik. yine olmadı. bir tek rahim filmi çekilip kanallarıma bakılmadı. geriye kalan herşey normal olmasına rağmen bebek olmuyor. gerçekten anlamıyorum. galiba çok istiyorum o yüzden. Allah herkese yardım etsin...
23 Aralıkta klomen hapını kullandım. 2 yumurtam vardı biri 17mm diğeri 19mm. 1 ocakta ovitrella denilen çatlatma iğnesini vuruldum. doktorun verdiği ilişki takvimine de uydum. ancak bugün adet oldum. moralim çok bozuk. klomeni de iğneyide ilk kez kullandım. mucize olmasını bekliyordum. olmadı. 1 yılı geçti bebek istiyoruz. 1 yıldır sakin sakin bekledik sayılır rutin kontroller kan testleri ve beslenmeye dikkat ettik şimdi özel bir hastanede doktorla denedik. yine olmadı. bir tek rahim filmi çekilip kanallarıma bakılmadı. geriye kalan herşey normal olmasına rağmen bebek olmuyor. gerçekten anlamıyorum. galiba çok istiyorum o yüzden. Allah herkese yardım etsin...
ben 27 aylik evliyim piko hastasiyim bu ay ilk defa klomen arti catlatma ignesi oldum cok umutlandim cok sancm oldu adetime bir hafta vardi dun hasta oldum gece agliyarak sizmisim.suan gozlerm sis ve cok sizliyo umudumuz bi dahaki aya
slm kizlar klomen kullanDm gunde 4defa dunde 9 20de overlite ignesini oldum kasiklarim cok agriyo ici iliski yaparken ozellikle aciyo ne dendir bilgisi olan soylesin lutrfen
ignenin etkisi olabiliyomus cok erken yapmissin biaz daha sabret bence beklemek cok zor ama napalim mecbur ya bide alaksiz olcak ama ben telefondan giriyorum kisiye nasil cvp veriliyo ya alinti yapiyonuz ya onu soryorum cozemedim daha
ignenin etkisi olabiliyomus cok erken yapmissin biaz daha sabret bence beklemek cok zor ama napalim mecbur ya bide alaksiz olcak ama ben telefondan giriyorum kisiye nasil cvp veriliyo ya alinti yapiyonuz ya onu soryorum cozemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?