- 14 Ocak 2014
- 74
- 54
- 48
- 35
- Konu Sahibi emirbebekkk
-
O zaman bende başlıyım:))bende 2 yıldır evliyim 1yıldır korunmuyoruz ama bende hiçbir gebelik oluşmadı.hormonlarımda bi sorun yok yumurtamda büyüyor ve çatlıyo bu ay doktorum klomen verdi adetim 5. Günü başladım beş gün içtim sonrası 3 gün bekle ve çatlama iğnesi ol dedi onu yaptık bugün iğne olalı 14 gün oldu beklemedeyim bi değişiklik varmı dersiniz belim çok ağrıyo çok umutlanmakta istemiyorum hayırlısı Allahım herkesin gönlüne göre versin o güzel duyguyu bizde tatdırsın...çünkü bizde hakediyoruz
Devam ediyorum: )
4yıllık evliyim 3 yıldır bebeğimiz olmuyor...
Pcosum sebep bu görünüyor...
İlk klomen deneyimim başarısız oldu sadece 1 yumurtam olustu.
İkinci de ilaç değiştik içerik aynı serophene kullandım maalesef buda olmadı
ve sonuç iğnelere gectik Ganol-f kullanıyorum bu defada yumurta büyümüyor.
hakkımızda hayırlısı bakalım.
allahın izniyle en kısa zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırz... ben ilk hamile kaldigimda gögüs ucu hassasıyetım cok fazlaydı birde belimde ve kasıklarımda ince agrilar hissetmistim :s herkezde aynı olmaz ama belki yardimci olmusumdur
merhaba arkadaslar yaklasık 7 aydır tedavi görüyorum halen sonuc almıs degilim... ben kısaca deneyımımı anlatayım, 2013'ün mayıs ayı bebegimi kaybettim (düsük oldu tedavisiz hamile kalmistim) bir ay bekledikten sonra dr gittim regl düzensizligimde vardı düzene girmesi için dr cyclo progynova verdi iki ay kullandım ve 30 gunde bir regl olmayabasladım normalde 45 gunden once olmazdı daha sonra dr HSG filmi istedi düsükten sonra kanalların tıkanmış olabilecegini soyledi şükürler olsun kanallarda tıkanıklık v.s. gibi birsey cıkmadı ama rahimin T şeklinde oldugunu ve rahmin küçük oldugunu soyledı yine cyclo progynova verdi iki ay kullandım tekrar gittigimde yumurtalarımın kuçuk oldugunu bu yuzden dollenmedigini soyledı ve yine cyclo progynova verdi her defasında sorun degisiyor ama ılaç hep aynı :44: anlam veremedim ve doktor degistirdim yeni dr'umda aynı filme bakarak rahmin küçük olmadıgını ve T seklinde olmasının allah vergisi oldugunu ve bi sorun içermedigini soyledi ve klomen verdi gunde 2 defa sabah aksam kullandım reglimin 12 gunu gttıgımde 6 yumurtam oluşmuştu ve en buyugu 13mm idi reglimin 15.günü ovitrelle çaglama ignesi yaptırdım uzun süre bel kasık agrısı cektim çok umutluydum ama 2 gun gecikmeli regl oldum çok şiddetli bir agrıyla ilk denemen olmadı yanı bu ay 2. denemem yine klomen kullandım ve dun 11.gundu dr 3 yumurtam oldugunu ve en buyugunun 17.7 mm oldugunu soyledı gecen aya göre daha iyi ama bu ay klomenle beraber bal-tarcın-çörekotu kürü kullandım ve 5 gün boyunca hergun iki üç tane inçir yedim ve stres yapmamak için hep baska seylerle ugrastım bügün tekrar dr gitcem boyutlarını takıp ediyoruz cok cok dua ediyorum ALLAH'ın ol demesiyle olmayacak hiç bir sey yok dilerim ALLAH'dan hiçbirimizin kucagını bos birakmaz en hayırlı zamanda verir kucaklarımıza bebeklerimizi SABIRLA BEKLİYORUMMMM... (biraz uzun oldu sanırım)
Peki canım kürler bi işe yaradımı bende düşünüyorum kullanmayı yardımcı olursan sevinirim
bence bal-tarcın-çörekotu işe yaradı birde hergun kahvaltıda iki üç tane incir yedim gecen aya göre yumurtalarım daha cok büyüdü sende dene neden olmasın belki işe yarar ben şimdide soğan kürüne basladım 15 gun sbh aksam içecem :44: inş faydasını görürüz
merhaba kizlar bende bu ay klomen kullanip adetimin 15. gununde catlatma ignesi oldum 19. gunde kahverengi gibi kanama oldu doktorumu aradim bekleyelim biraz dedi boyle biseyle karsilasn oldumu
yerlesme kanaması olabılırmı acabaa?? :44: ınş bebiş yerlesiyodur :) bu arada çatlama ignesi yaptırdıgında yumurtalarının buyuklugu nekadardı??
adetimin 14. gunu gttm 1 tane yumurtm vardi 20 m buyuklugnden 15. gunude igne oldum
tsk edrm inş tutunur bebeklerimiz...
merhaba arkadaslar yaklasık 7 aydır tedavi görüyorum halen sonuc almıs degilim... ben kısaca deneyımımı anlatayım, 2013'ün mayıs ayı bebegimi kaybettim (düsük oldu tedavisiz hamile kalmistim) bir ay bekledikten sonra dr gittim regl düzensizligimde vardı düzene girmesi için dr cyclo progynova verdi iki ay kullandım ve 30 gunde bir regl olmayabasladım normalde 45 gunden once olmazdı daha sonra dr HSG filmi istedi düsükten sonra kanalların tıkanmış olabilecegini soyledi şükürler olsun kanallarda tıkanıklık v.s. gibi birsey cıkmadı ama rahimin T şeklinde oldugunu ve rahmin küçük oldugunu soyledı yine cyclo progynova verdi iki ay kullandım tekrar gittigimde yumurtalarımın kuçuk oldugunu bu yuzden dollenmedigini soyledı ve yine cyclo progynova verdi her defasında sorun degisiyor ama ılaç hep aynı :44: anlam veremedim ve doktor degistirdim yeni dr'umda aynı filme bakarak rahmin küçük olmadıgını ve T seklinde olmasının allah vergisi oldugunu ve bi sorun içermedigini soyledi ve klomen verdi gunde 2 defa sabah aksam kullandım reglimin 12 gunu gttıgımde 6 yumurtam oluşmuştu ve en buyugu 13mm idi reglimin 15.günü ovitrelle çaglama ignesi yaptırdım uzun süre bel kasık agrısı cektim çok umutluydum ama 2 gun gecikmeli regl oldum çok şiddetli bir agrıyla ilk denemen olmadı yanı bu ay 2. denemem yine klomen kullandım ve dun 11.gundu dr 3 yumurtam oldugunu ve en buyugunun 17.7 mm oldugunu soyledı gecen aya göre daha iyi ama bu ay klomenle beraber bal-tarcın-çörekotu kürü kullandım ve 5 gün boyunca hergun iki üç tane inçir yedim ve stres yapmamak için hep baska seylerle ugrastım bügün tekrar dr gitcem boyutlarını takıp ediyoruz cok cok dua ediyorum ALLAH'ın ol demesiyle olmayacak hiç bir sey yok dilerim ALLAH'dan hiçbirimizin kucagını bos birakmaz en hayırlı zamanda verir kucaklarımıza bebeklerimizi SABIRLA BEKLİYORUMMMM... (biraz uzun oldu sanırım)
mrb arkadaşım bende bu ay ılk klomen tedavisini oldum.cok sıddetlı agrılarım oldu.özellıklede ovitrelle den sonra.ama bunlar normal belırtıler cnm.ben bu ayın 23 u gıbı test yaptıracağım.ınsallah umutlarımız beklentılerımız bosa cıkmaz.beklemenın bu kadar zor olacagını hıc sanmazdım.cok ama cok zormus.ALLAH isteyen herkese nasip etsin.bu arada sonuclarımıza paylasalım bırbırımıze umut ve destek olalım lufen...
Kızlar benimde normal şartlarda adet olmama son iki gün beklemek ne zormuş yaa..zaman durdu sanki((tabi beklerken de stresten suratımda sivilceler çıktı gene ama bu adet olacağıma işaret galiba ....hepimiz için dua ediyorum o minicik elleri tutmayı evlat kokusu dedikler şeyi içime çekmeyi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım hepimize....hepimiz böyle gezelim en kısa zamanda
Insallah hamileyizdir.kan verip sonuca bakmak bile korkutuyoe.rabbim hepimize sabir versin.yardim etsin.sonucu ogrenince muhakkak bildiririm..ALLAH izniyle ins bu ay sonuc alirizda hepimiz anne oluruz :))) benimde regl gunum 3'ünde daha cok var bana ama sana az kalmis haber ver mutlaka mrk ederim :)) ben 3de sehir disinda olcam ama vaktim olursa mutlaka yazarim buraya... ins saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder RABBİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?