KLOMEN ve ÇATLATMA İĞNESİ ile hamile kalmayı bekleyenler

Bazi yorumlarda okudum tup bebek merkezlerinde yapilan testler fark ediyomus tüp bebeğe yönlendirme amaçlı ne kadar doğru bilmiyorum...birde o merkezler daha iyi inceliyomuş galiba..neye inansam bilemedim..ilk defa test vericez o yüzden de biraz fazlaca inceliyorum..
Tatlim bn seni yaniltmak istemm bu konuda cok bilgim yok yani gittigim hastanede istediler hic aklima bile gelmedi arastirmk yaptirmistik . artik hakkimizda hayirlisi umarim hic gerek klmaz bole seylere de hemencecik hamile kalirsin

Benimde 15. Gün bugün hiç yapasım yokkk test felan adetimede 4 gün varrr beklesemmiki peşpeşe alırız umarım güzel haberleri :anneadayı:[/QUO

Umarım canım. İnşallahh.. Benim de 15 inde olmam gerekiyor.16 sında yaparım test olmazsam tabii inşşş . Sen de yapma bence sonra hayal kırıklığına uğruyoruz :KK43:

galiba olucam 2 gün var ama kasıklarım belim cok acıyo göğüslerimde acımaya başladı umutlar bitti :( bidahakı ayda Ramazann Allah yardımcımız olsun :(

ya gerçektenmiii :KK43: benimde öyle olucak ama erken oldun galiba bidahaki aya kaldı artık :KK43: üzme kendini canım benimm nasipp
İgne olduktan 1 gun sonra catlamis yumurtam demekki tatlim 16.gun igneden sonra :( nasip napalim zaten bekliyodum adet olmayi cok umitsizdim ama ne yln soliyim uzuluo insan yinede :110: insallah sizin olumlu olur

İgne olduktan 1 gun sonra catlamis yumurtam demekki tatlim 16.gun igneden sonra :KK43: nasip napalim zaten bekliyodum adet olmayi cok umitsizdim ama ne yln soliyim uzuluo insan yinede :110: insallah sizin olumlu olur
nasıl belli oluyoki bu canm anlamadım .. tabıkı uzulursun ben olmadım ama olucağımı bılıyorum ağlıyorum sürekli sanmıyorum canım hiç benimde bidahaki aya kalcak eminim

nasıl belli oluyoki bu canm anlamadım .. tabıkı uzulursun ben olmadım ama olucağımı bılıyorum ağlıyorum sürekli sanmıyorum canım hiç benimde bidahaki aya kalcak eminim
Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet oluyosun ya ..aglama canim nasip kismet belli mi olur belki olmazsin. vardir bi vakti napalim Allah buyuk

Yumurta catladiktan 14 gun sonra adet oluyosun ya ..aglama canim nasip kismet belli mi olur belki olmazsin. vardir bi vakti napalim Allah buyuk
anladım ben onu 28 gunde 1 adet görenler ıcın bılıyodum bızımkı maşallah 30 - 35 - 40 gunu buluyoo :)

Back
X