Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm anladım cnm teşekkürler cevabın için. yarın gitcm nasipse bakalım..10 gün öncde belki testte çıkmamıştır. istersen bir test daha yap, yine negatifse doktora gitmeni tavsiye ederim. söktürücü verebilir ya da kist varsa ne yapılması gerektiğini söyleyebilir.
atmaya karar verdiğiniz bu adım için tebrik ederim canm, inşallah başarılı olursunuz.merhaba kizlar bende uzun (2yil) denemelerden sonra bu ay asilamaya karar verdik.
aslinda daha baslamadik tedaviye regl olmayi bekliyorum onunla beraber baslayacagiz ve cok heyecanliyim
canim merhaba birsey soracaktim sana neden kullandigin ovirel den memnun degilsin anlamadim . benim dr da aynisini yazmis. bu arada siz asilamami yaptirdiniz yoksa sedece catlama ignesi mi?atmaya karar verdiğiniz bu adım için tebrik ederim canm, inşallah başarılı olursunuz.
klomen'le yumurtalarımı geliştirdik, sonra çatlasın diye ovitrelle iğnesi yaptım. iğnenin etkisi doğru oldu mu bilmiyorum, 7gün kaldı gebelik haberi ya da adet başlamasına. ama 90lira para verdim o yüzden başka iğne kullanacağım önümüzdeki ay. yani sadece fiyatı yüzünden istemiyorum yine ovitrelle kullanmak.canim merhaba birsey soracaktim sana neden kullandigin ovirel den memnun degilsin anlamadim . benim dr da aynisini yazmis. bu arada siz asilamami yaptirdiniz yoksa sedece catlama ignesi mi?
klomen'le yumurtalarımı geliştirdik, sonra çatlasın diye ovitrelle iğnesi yaptım. iğnenin etkisi doğru oldu mu bilmiyorum, 7gün kaldı gebelik haberi ya da adet başlamasına. ama 90lira para verdim o yüzden başka iğne kullanacağım önümüzdeki ay. yani sadece fiyatı yüzünden istemiyorum yine ovitrelle kullanmak.
aşılama yaptırmadım hiç, doktorum tavsiye etmişti ama şansı düşük olduğu için eğer o tür bir şey deneyeceksem direkt tüp bebek yaptırmaya karar verdim. aşılamayı birden fazla kez yaptırıp tutmayanlar var, 3 aşılama zaten 1 tüp bebekle aynı fiyata geliyor. bir de aşılama yaptırırsam ve tutmazsa birkaç ay ara vermek gerekiyor falan. bu ay bir geçsin, en kötü ihtimalle mayısta yine ilaçla normal yapmayı denerim ama yine olmazsa aşılama yaptırmadan direkt tüp bebek istiyorum.
sen neden aşılama istedin?
progesterone 200 mg kapsul ben şu an kullanıyorum, 30tl burada. çok pahalıymış oralar. diğerlerini bilmiyorum. inşallah istediğin gibi olur her şey.bize dr tavsiye etti bir plan cizdi 3 ay asilama yapariz tutmazsa tup bebege geceriz dedi. ben ABD de yasiyorum su an, 6 ay daha burdayiz sonra donuyoruz. bizde burda asilama deneyelim turkiyeye donunce tup bebek yaptiririz diye dusunduk. umarim buna gerek kalmaz da hepimizin yuzu guler....
bana dr almam icin 3 tane ilac yazmis
prometrium capsule (progesterone 200 mg kapsul) ;151 $
clomiphene citrate capsule: 38$
ovidrel 250 mg( bunu henuz almadim yarin gelecek eczaneye)
boyle yani. ilk regl gunu yani tahmini 25 nisan basliyoruz igne ve ilaclara tabi dr muayenesinden sonra.....
tesekkurler... aminnnnn... insallah sende hasta olmazsinda burdan guzel haberini alirizprogesterone 200 mg kapsul ben şu an kullanıyorum, 30tl burada. çok pahalıymış oralar. diğerlerini bilmiyorum. inşallah istediğin gibi olur her şey.
.................. ben 2 sene önce aşılama yaptırdım tüm belirtilerim oldu ama gebe olmadım hiç...... yani bu iş herzaman belirtiye bakmıyor... ahh ahh bide kendimi kandırabilsem. benimde çatlatma iğnemin 7. günü.. hiç belirtim yok. zaten doktora gittim oda bu ay hamile kalman zor dedi..... yav bide 5 tane yumurtam vardı 3 tanesi kocamandı... ama olmadımı olmuyor işte.. 7 senedir olmuyor...... sen daha yolun başındasın.... evet üzüntümüz aynı ama inşallah sen daha önce gebe kalabilirsin.... hayırlısı bakalımcanım senin gbiyim. Moralim sıfır resmen9.ay oldu hala bebek yok bu ay bekliyordum iljk klomen kullanışımdı ama belirti olmayınca bende umudu kestim. Buarada benim adetler düzensiz 2 gün sonra doktora gidicem
![]()
........benim arkadaşımda pko luydu... 13 ay uğraştı gebe kalmak için .... 2 ay önce doktora gitti doktor buna glifor ve coraspirin verdi..... kız hemen hamile kaldı.... oyüzden sende sıkma canını......reglime 12 gün falan kaldı..... allahım hayırlısı olsun .........sen istanbuldamısıncanım senin olur o zaman sakın stres etme sen. Bende kendimi bildim bileli düzensizlik var. PKO varmış yani. Senin çabuk olur canını skma yani. Rabbim zamanını biliyor hayırlı zamanda olur inş.Benim çevremdeki herkes hamile o da moralimizi bozuyor.Regline kaç gün var???
ben de çok yoruldum. gebeliğe dair hissettiğim tüm belirtiler kayboldu, standart adet öncesi gerginliğim, canımın tatlı çekmesi ve karnımın ağrıması geri döndü. herhalde 120 kez falan adet olmuşumdur, 1 kere de hamile kaldım. şu an yaşadığım şeyin adet öncesi olduğundan gayet eminim. haftasonuna kadar başlar hatta. bu ay da olmadı ve çok moralim bozuk tekrar aynı maratonu yaşamak istemiyorum çok yoruldumYok canım Ankaradayım. Valla ilk olarak klomenle başladım artık ne olur bilmiyorum ki. Kısmeti ne zamansa o zman olcak ama çok yoruldum![]()