Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

ben de pazartesı gıdıcem canım beraber gıderız ınsallah hayırlı haberlerle de gerı donerız.ben de korkuyorum negatıf sonuctan benım de 15. gunum bız aynı zamanlarda tedavı gormusuzz :) hadı hayırlısı

Merhaba.4 aydir klomen kullaniyorum 1 senedirde korunmuyoruz. Bugun catlatma ignesi yapildi ama doktorum belli bir saat soylemedi 36 saat sonrami iliski dedim hayir gerek yok aşılamada o uygulamayi yapiyoruz dedi simdi kafam karisti guvenmelimiyim doktora? bu ay ilk defa gidiyorum bu doktora doktorumu degistirdim

:) evet ınsallah ıkımızde hayırlı haberler verırız yaaa sende yapmadın dımı test sımdılık

valla canım bende de ole yaptı çatlatma ığnesı vurulmadan oncekı gün ılıskı yasadım ben.doktor onu çok ıyı yapmkısın dedı ığne yaptıktan sonra ılıskı ıstemıyo.sana bellı bır saat verıo asılama ıçın o saatte ztn esın sperm verıo ya 2 sana onu ığne gibi bsyle enjekte etcekler..yanı senın yapacağını doktor ztn yapacak:)
ogün ıçın doktor bana mutlak bırlıktelık demıstı sadece

kendıne ezıyet edıyorsun resmen gıt yaptır sende kurtul bızı de kurtar hayırlı habbberrrrrlerrrrr le geeeelll.... )) canım bence hamılesın oyle hısedıyorum degılsende uzulme

ya arkadaslar bırsey sorcam lutfen bana fıkırlerınızı soyleyın... sımdı ben 7 gün once catlama ıgnesı oldum ya.... ondan berı hafıf kasık bel agrısı oldugunu daha once soylemıstım fakat bugun sabahdan berı vucutum zızlıyor sankı boyle bır hasasıyet var karnımda hafıf kasılmalar sızde bunlarda mı ıgneden kaynaklanıyor

ben 12. gun yapmıstım negatıftı. bıdaha yapmadım sen ?
ben hıç test yapmadım canım and ettım :)ne zaman yapsam hep tek oluyo o malum çızgi nefret ettım ondan...kan testı ıle oğrenmek ıstıyorum ınsallah güzel haberlerı allah nasıph kısmet ederse

canım sen sadece catlatma ldun dımı asılama yapmadılar sana ?
çatlatma ığnesınden oldğunu zannetmıyorum ya da ole düsünmek ısyıorm bılmıorm ama daha once catlatma ığnesı oldum asılama yapılmamıstı ozaman ne ağrı vardı ne bsy kı hasta olmustum tutmamıstıınsallah senın hamılelıktendır
ovulasyon testın varsa onu yapsana belkı yumurtlama günündür

Yani saat onemli degil :) tesekkur ederim :)

ben hıç test yapmadım canım and ettım :)ne zaman yapsam hep tek oluyo o malum çızgi nefret ettım ondan...kan testı ıle oğrenmek ıstıyorum ınsallah güzel haberlerı allah nasıph kısmet ederse
ınsallah canım ya pazartesı de nasıl gelcek bılmıyorum bı tane daha testım var ama korkumdan yapamıyorum ben de

Yani saat onemli degil :) tesekkur ederim :)
yok canım olur mu yanlıs anlattım sanırım doktor saatını hesaplıyo mesale ben aksam 2 ekım de 11 de ığne yaptırcaksın dedı 4 ekım sabah 9 da geleceksın esın sperımını verecek yıkama ıslemınden sonra 12/1 gibi asılama yapıldı bana... hanı bana yapılan bu sekılde saat ne kadar etkılıdır bılımorm ama :) yanlıs yonlendırmıyım senı :)

aynı seyı bana da dedı doktor canım 36 saat asılamada gecerlı dedı. 1 hafta boyunca ılıskı onermıstı.

canım 5 gün klomen kullanıp sonra 17.10. tarıhınde catlama ıgnesı oldum.... ovulasyon testı yapmıstım ıkı uc gun once ve yumurtlama gecmıstı zaten ıgne vuruldugundan ıkı gun sonra catlama olmus oluyor... yanı bu belırtılerın yumurtlamadan oldugunu dusunmuyorum..... catlama ıgnesının kasık ve bel agrısı yaptıgını duymustum.... fakat su karın bolgesındekı kasılmala ooooffff sol gsogusum cok agrıyor.... bence grip falan olcam

ya ınsallah grip falan deıldır.olmasın grıp bielırtısı ya aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…