Klomen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeki arkadaslarımız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

kendine eziyet etme bence git kan tahlılı yaptır rahatla....
canım cok korkuyorum kanda negatıf sonucu almaktan. 2 hafta sonra eşimin dogum gnu. ınsallah melegım gelmıstır de babasına en guzel en degerli hedıye olur. her hastaneye gıttıgımde o kadar zoruma gıdıyo kı hamılelerı gorunce kapıda. kıskanmıyorum ama cok ımrenıyorum sankı ben hıc hamıle kalamıcakmısım annelık duygusunu tadamıcakmısım gıbı gelıyor.eve ağlayarak gelıyorum her seferınde. komsular kayınvalıdemgıl cevredekıler herkes soruyo hemen yap bak ılerde olmuyomus. sımdı de olmuyo dıyemıyorum. içim delı gıbı ısterken karsıdakı ınsana borclarımız var sıkıntılıyız zamanı var deyıp gecıyorum ama bunu soylerken bıle ıcım parcalanıyor. hergun aglayarak dua edıyorum su an bıle tutamıyorum kendımı isyan da etmıyorum herseyın hayırlısı tabı ama evın ıcınde canımdan can olsun ıstıyorum olmayan bebegımı ozluyorum gel artık bebeğim gel Çok üzülüyorum bebeğim ama elimden birşey gelmiyor

sımdı kendımı kötü hıssettım... benim bir kızım var oda cok zor olmustu evlendıkten 2 sene sonra sımdı ıkıncı ıcın ugrasıyoruz 1 sene oyle denedık bu ay da klomen catlama ıgnesı ıle.... sızın yazdıklarınızı okuyunca ben hıc konusmayım :-( dıllerım allahdan sıze de nasıp eder yavrunuzu kucagınıza alırsınız cok uzuldum

karnım ağrımaya başladı aynı regl olucakmışım gibi birde karnım buz gibi bunlar benim adet belirtilerim sanırım olmadı bu ayda

karnım ağrımaya başladı aynı regl olucakmışım gibi birde karnım buz gibi bunlar benim adet belirtilerim sanırım olmadı bu ayda
neolursa olsun sonuc yaz bıze.... umudunu kaybetme :-( sonucta asla asla olmıycak dıye bır durum yok allahın ıznıyle elbet olcak....

çok sağol canım gercekten cok zor bitane olsun da gerısını dusunmuyorum artık. ıllakı ınsan ıster bıtane daha ama olmasa da bu kadar koymaz.hıc yoktan ıyıdır yıne. ALLAH evlat kokusunu almadan göç ettirmesın bu dunyadan.

amin canım amin. ama su var ki ne kadar takmazsan okadar kolay oluyo sankı bu süreç çok çabalıyorum takmamaya ama ne yazık kı olmuyor.ama cıdden kım tatıle gıtse hamıle kım çalısmaya basladık yenı dese hamıle anlamadım gıttı....

CANIM SENDE BELIRTILER VAR MI PEKI

gogus uclarım ovitrelleden 3 gun sonradan berı agrıyo. kAsıklarımda ara ara agrım var. dudak kurulugu var bıde
ya benım kasıklarımda batmalar ağrı kaç gündür var.. ağız kuruluğum var acayıp derecede göğüs uçlarım da bugun sabah kalktığımda hassaslasmıstı hanı bastırınca acıo gıbı...ınsallah hamılelık belırtılerıdır

benım bugun hıc belırtılerım yok sadece kasık ve bel agrısı onuda catlama ıgnesı yapıyormus zaten..... :-(

neolursa olsun sonuc yaz bıze.... umudunu kaybetme :-( sonucta asla asla olmıycak dıye bır durum yok allahın ıznıyle elbet olcak....
Daha önce gebelik yaşamadım ama heray adet oluyorum bu belirtiler bu ağrılar direk onu gösteriyor test yapsam negatif cıkıcak peşinede kanamam başlayacak.O yüzden yapmayacağım çok canım sıkıldı bidaki ay zaten ne iğne ne hap hiçbişi kullanmayacağım spor salonuna yazılıp spor yapayım diyet falan yaparım artık pes ettim bu bebek olayından ekim ayı son denemeydi benim için psikolojik olarakta toparlanmam lazım iyi niyetiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim haber vereceğim adet olunca

canım adetın duzenlı her ay gelıyorsa cook ıyı bır belırtıdır... ve cocuk sahibi olabilcenin en büyük belirtisi... umutsuzluga kapılma cocugunu kucagına alınca bütün bu sıkıntılı günleri unutcaksın öyle düşün illa bu ay olcak dıye bırsey yok olsunda gec olsun ...... saglıgı sıyatı yerınde olsun kaderı kısmetı güzel olsun..... hemen ılla sımdı hemen olcak dıye dua etme hacet kapısı acık olur ..... herzaman en hayırlısı nezamnsa ozaman olsun

ya ztn adet belırtılerı de hamılelık belırtısıyle aynı arkadas anlayamıyosun kı ümitlendığınle kalıosun

ınsallah canım bat ne zaman senın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…